Erkek arkadaşımın ailesi bana mı tuhaf geliyor?

Evlenince ailesi kıymetli olur iyi düşünüp acele etmeden karar vermek daha mantıklı.. En başından konuş anlaş yoksa çok çekersin.
3 sene oldu bizim aramızda bi problem yok ve kendisi de farkında bu durumun.Başlarda söylerdi ben şikayet etme ailen yine de filan derdim ama gördükçe hak vermeye başladım bende

Onlara normal geliyor demekki. Hasta bile olsa başka yere geçip uzanılmalı bence. Belliki aile uzakta. Arkadaşın ailesinin farkında ve belli onlar adına çekiniyor. Bence sende takılma ailesine. Mutlu olacaksan hiç üzme kendinide onuda. Ailesi değişmicek çünkü

Evet aynen öyle. Bakarsın ailesiyle alakası yok görüşmüyor sallamıyor ama evlenince birden ailesi en değerli olur. Tabi ki onlar ailesi değer versin ama sevgiliyken tam tersi gibi davranıyorlar

Evlilik öncesi samimiyet kurmak iyi olmuyor işte. Ben hoşlanmıyorum. O boktada bir şey kırılıyor. Biraz burnundan kıl aldırmayan tip olacan da sana o lafları edemeyecekler.
neyse genel olarak kayın aileler tuhaf olurlar zaten. Kendi ailemizden farklı bir aileye girmek zordur. Kötü özellikleri böyle batar durur.

babalar ve oğulları. Hiç anlaşamazlar ama birbirlerinin aynısıdırlar bütün kötü özellikleriyle. Babam ve kardeşim aynı. Kardeşime söyleyince e bırakmışınız o yetiştirmiş beni ne bekliyonuz diyor

Evet öyle sadece kafamıza takılan isteme günü vs işte

Erkek arkadasinda o aileden biri ve onlar gibi ve eninde sonunda her erkek babasina donusuyor.O dogru bulmadigi hareketleri yeri gelecek sana savunacak emin olabilirsin

Birkaç kere mecburi durumlarda gördüm ve şuan mesafeleyim fazlasıyla

Erkek arkadaşınız olgun bir insansa ailen muhtemelen arada gıcık da olsalar damat adayını beğendikleri ve senin mutluluğun için damat tarafının ailesini idare edeceklerdir. Evlilik sürecini uzatmadan ve maksimum sabırla evliği gerçekleştirmenizde ve beklentinizi dipte tutmanızda fayda var. Ama küçük bir konuya da dikkatinizi çekmek isterim. Muhtemelen eşiniz evlendikten sonra ilgilenecektir ailesiyle. Maddi ya da sağlık konularındaki zorluklarıyla baş etmelerinde de yardımcı olacaktır. Bu zamanlarda ailen hiçbir şey yapmadı zaten neden para yolluyorsun, neden onlar için koşturuyorsun gibi konular aranızda tartışmaya sebep olmazsa gül gibi geçinir gidersiniz. Ama bunlara kafayı takarsanız ikiniz içinde evlilik çekilmez olur.

evlendiğinde muhtemelen daha çok batıcak. Hatta eşin savundukça sinir olucaksın ama tolere edilemeyecek şeyler yok neyse ki :)
Ya aslında o şikayet ediyordu ben ailesini tanımadan önce.Olsun ailen sonuçta diyordum da tanıdıkça hak verdim erkek arkadaşıma artık hiç bi şekilde yorum yapmıyorum

Yani anlaşıyorlar bizimkiler sorun yok ama davranışlarını eleştiriyor bazen biz de diyoruz sen çok mu farklısın sanki
E mesela ben de aynıyım. Bir bakıyorum annemin kullandığı sözleri kullanıyorum falan, yeri geliyor annem gibi davranıyorum. Reddetsek de gerçekler bunlar aileyle vakit geçirilmese bile çok fazla yaş ilerledikçe daha fazla benzeşiliyor. Ben böyle düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…