- Konu Sahibi Quennhazel
-
Evet aynen öyle çok doğru anlamışsınız da tek kafama takılan isteme olaylarında nasıl olacak filan işteBence de garip insanlar ama bosver, takma. Yani cocuk da ailesinin tuhaf oldugunun farkinda bence evlenince cok da muhattap olmazsiniz diye dusubuyorum cocuk zaten ayri yasiyormus. Belli ki kendi hayatini kurmus cocuk ailesiyle alakasi yok.
Yaklaşık 3 yıldır beraberiz inanın benzemiyor.Aileler farklı şehirlerde yaşayacakİstemeye geldikleri gün değil
Evlendikten sonrası düşündürsün seni
Aile uyumu önemli
çünkü erkek arkadaşın da o ailede büyümüş
Ve ileride onlara ne kadar benzediğini göreceksin onun da
Aynı evde yasamadan , evlenmeden bu kadar emin konuşmaYaklaşık 3 yıldır beraberiz inanın benzemiyor.Aileler farklı şehirlerde yaşayacak
O olaydan sonra bende muhattap olmamaya başladım zatenKp adayinin bayram gunu gecip kaneoeye uzanmasi gozumun onune geldi deben olsam bir daha asla gitmezdim evlerine. Uzansinlar karsilikli koca koca insanlar
Olabilir yaşım kücük değil benimde tanıdığım için söylüyorum oda onların farkında zaten.Neyse ya sizin görüşünüz teşekkur ederimAynı evde yasamadan , evlenmeden bu kadar emin konuşma
40 yaşındayım
İki evlilik yaptım :)
Bayram sebebiyle ve doğum günü sebebiyle görüşmüştüm bende.şuan mesafemi oldukça koruyorumBen zaten hiç sevmem ortada bir resmiyet yokken böyle görüşmeleri. Aradaki mesafe kayboluyor bence öyle.
Tuhaf diyemem ama benim tarzım değiller. Büyük ihtimalle sizin de tarzınız değiller ki rahatsız olmuşsunuz.
Size katılıyorum ne kadar ailemize benzemiyoruz desek de eleştirsek de yeri geliyor kapıyoruz huyundan suyundan. Hiç benzememek söz konusu bile değil.İstemeye geldikleri gün değil
Evlendikten sonrası düşündürsün seni
Aile uyumu önemli
çünkü erkek arkadaşın da o ailede büyümüş
Ve ileride onlara ne kadar benzediğini göreceksin onun da
Komik ama gercektenO olaydan sonra bende muhattap olmamaya başladım zaten
Bunlardan sonra mesafemi korudum sürekli bende.Eskiden msjlarına filan cevap verirdim saçma da bulsam sosyal medyada.sonradan onları da görmezden geldim atmamaya başladı eskisi gibiEvlerine bı daha gitmezdim
Sosyal medyada da arkadaslıktan cıkarmadan gozardı etme gibi birsey var, onu kullanır kadının yaptıklarını gormezdım.
Aynen buna devam.Bunlardan sonra mesafemi korudum sürekli bende.Eskiden msjlarına filan cevap verirdim saçma da bulsam sosyal medyada.sonradan onları da görmezden geldim atmamaya başladı eskisi gibi
Yani kişisel algılayamayın ama korunamamış işte.Bayram sebebiyle ve doğum günü sebebiyle görüşmüştüm bende.şuan mesafemi oldukça koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?