• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

bana ' pişman olursn' yazmış arkasından.bende' hayatımda ne kadar yer kaplıyorsun neden pişman olayım?' dedim. Oda 'iyi sen bilirsin' dedi.. bende buradan haklı olduğumu çıkardım dedim.... 'olay ne onu bi anlatsanda sonra ne yapacaksan yapsan nasıl olur' dedi ....de dersiniz????
Benim dışımda herkese özel davraniyosun ve bu çok saçma. Sebep bu. Diyebilirsin

Bu yemeğin üstünden bir ay geçmiş.Bu süre zarfında hiç mi aklına gelmedi kıza davranışları falan.Sonuçta sen de birşeyleri sezmişsin.Neden bunun üstünü örttün ki..Ayrıca ben sana şöyle örnek vereyim ben de inşaat mühendisiyim..Bu meslekte erkeklerin birçoğu nişanlın gibi.
Ya da benim çevremdekiler öyle.O yüzden şakın ha sevgilinin dediklerine inanma çünkü inkar edecek...

bana ' pişman olursn' yazmış arkasından.bende' hayatımda ne
bana ' pişman olursn' yazmış arkasından.bende' hayatımda ne kadar yer kaplıyorsun neden pişman olayım?' dedim. Oda 'iyi sen bilirsin' dedi.. bende buradan haklı olduğumu çıkardım dedim.... 'olay ne onu bi anlatsanda sonra ne yapacaksan yapsan nasıl olur' dedi ....de dersiniz????

G gizmoo567 nun söylediklerini yazabilirsiniz bence. Çok fazla yüz göz olmayın. Olayı anlatmanız hoş olmayacak.

kızlar ikinizikini harmanlayarak söyledim.
Kime özel davrnıyorum mesela? yazmış

Sorun kime özel davrandığın değil, sorun bana özel davranmaman, değersiz hissettirmen ve güven vermeyen tavırların. Böyle diyebilirsiniz.

Sorun kime özel davrandığın değil, sorun bana özel davranmaman, değersiz hissettirmen ve güven vermeyen tavırların. Böyle diyebilirsiniz.
Katılıyorum, bunu yazabilirsin. En ufak bir şüphede birak gitsin. Düşünüp kafa da kurup uzulmeye değmez.

Katılıyorum, bunu yazabilirsin. En ufak bir şüphede birak gitsin. Düşünüp kafa da kurup uzulmeye değmez.
'ondan her hafta seninle buluşuyorum demi, neyse istemiyosan görüşmek bende istemem' demiş. nefret ediyorum erkeklerden.daha doğrusu nefret ediyorum egolu insanlardan

nerden gitmeliydim.yada nerden devamını getirmeliyim.

Yani kusura bakma da en gıcık olduğum mesaj tiplerini yazıp duruyorsun adama deminden beri... sürekli imalar, sürekli imalar...

Senin niyetin bitirmek degil. Senin niyetin ona sitemini bildirip onun seni ikna etmesi .
bitirmek..ama ona nedeni burnumu yere düşürmeden açıklayabilmek. kuyrugu dik tutmak.. çünkü adam tehlikeli.. ama bilsin istiyorum nedeni..pislik yaptığının farkında olduğumu bilmesini istiyorum

Bu konu geçenlerde izlediğim bir filme benziyor. Sonra boşanıyorlardı sonra adam o kıza aşık oluyordu. Özgü namalın oynadığı bir film

'ondan her hafta seninle buluşuyorum demi, neyse istemiyosan görüşmek bende istemem' demiş. nefret ediyorum erkeklerden.daha doğrusu nefret ediyorum egolu insanlardan

Daha fazla uzatmayın inanın sizi tatmin edecek bir cevap vermeyecek. Onu böylece bırakıp sessiz kalmalısınız artık. İnsan birden bire ne oldu niye böyle yapıyorsun falan der aksine olayı biliyor şeklinde konuşuyor zaten. Demekki kendisi de farkında nasıl görüldüğünün.

Yani kusura bakma da en gıcık olduğum mesaj tiplerini yazıp duruyorsun adama deminden beri... sürekli imalar, sürekli imalar...
ne yazabilirdim? şuan hiç umrumda değil. zaten bitecek..ne gerekirse yazmak istiyorum.sadece cümle kurabilecek halde değilim.. alakalı alakasız...umrumda değil..herşeyi yazmak istiyorum. çünkü yaptığı çok adiyceydi

Katiliyorum ayrilmak istemiyorsunuz ikna etmesini bekliyorsunuz bnce hic bise yazmadan arkadasin dedigi gbi baska numara verip o numaradan yazissaydiniz anlardniz olayi neyse gecti artk

ne yazabilirdim? şuan hiç umrumda değil. zaten bitecek..ne gerekirse yazmak istiyorum.sadece cümle kurabilecek halde değilim.. alakalı alakasız...umrumda değil..herşeyi yazmak istiyorum. çünkü yaptığı çok adiyceydi

Ay ne kadar sinir bozucu ya.
"Biraz da şu tarafa salağa yat" derdim ben olsam :işsiz:

Back