• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

Aslında var ya kardeşinfalan varsa al ben aradan çıkıyorum sana iyi avlar yazıp çekilecektin. Sonra kardeşini o kız sanıp msj atınca sivayacaktin ağzına . Ne pis şeymiş bu ya egoya bak adamdaki sen kim kopeksin çek

birde şöyle , geçen hafta başıma gelen olayı anlatayım size ;
onunla bululuştuk akşam oturduk bişeyler yaptık evime döndüm arabayla tekrar gece 1de. evin sokağında yer olmadığı için iki arka sokağa koydum arabayı evime yürüyordum. Sarhoş bir adam vardı önümde yavaş yavaş çarpa çarpa yürüyordu.yolun karşısına geçtim hızla yürümeye başladım. sonra gördüm arkadan gelen motorlu bir cocuğu çevirdi yoldan, motoruna binmeye çalıştı. ben hızlandım yine hemen evime ulaşmaya çalıştım.. ama motorlu çocuk geldi yanımda durdu.. aa bi baktım bizim bakkalın çırağı. ortaokul lise çağlarında bir çocuk. dediki bana' abla korkmada, arkadaki adam seni takip ediyo sana ulaşabilmek için benim motoruma binmeye çalıştı almadım, ama korkma abla ben seni korurum, evine girme şimdi (evimi biliyo marketten arada sipariş veririm bu çocuk getirir.) evini öğrenmesin abla merak etme ben senin yanındayım ben seni korurum' dedi. baktım adam bizi geçti yürümeye devam ediyo ben evime geçeyim dedim. ' abla bu adamlar tehlikeli adamlar, şimdi gece girip hırsızlık yapacak ev arıyorlar evini öğrenmesinler abla iyice gitsin adam sonra gir evine' dedi çocuk.sonra adam gitti. ' abla hadi git ben arkandan bakarım dikkat et abla korkma arkanda ben varım' dedi..
o gün duygusallık sinir korku hepsini birarada yaşadım.
adamdan korktum. bakkalın çırağı çocuğun yürekliliğinden beni korumasından çok duygulandım..erkek arkadasımdan da nefret ettim ...eve girince bir güzel ağladımm saatlerce.

Bence sizde sevgilinizde samimiyetsizsiniz.ben kız arkadaşımı erkek arkadaşımdan kıskanmazdım.kiskaniyorsam ya arkadaşımı hep kıskanıyorum ya özgüvenim yok yada sevgili kişisine güvenmiyorumdur.
sevgili kişisiyle 5 aydır beraberim ama çok fazla içiçe giremedik sanırım çok iyi tanıyamıyorum.. arkadasımı ise hep kıskanmıyorum, o akşama mahsus sinirlerim bozuldu ve kıskandım. ama kızdan ötürü bir şüphem yoktu

HaKlısın ama sakın böyle bir şey için en yakın arkadaşınla arana mesafe koyma bana kalırsa Bu herifi de sal gitsin çünkü neden diye sorarsan belli seni çok önemsemiyor

Arkadaşının numarasını asla verme. Vereceksen çok güvendiğim başka birinin numarasını ver. Kardeşin annen vs. Msj atarsa soylesinler sana. Aralarında bir şey olursa sen yikilirsin. Bir de arkadaşına söyleme durumu . Ego yapar falan beni kiskanmis diye düşünür hiç gerek yok. Çok egoist biriydi bitirdim işte de geç bence

Ama canim oyle dan diye arkadasimin numarasini veremem hos olmaz acikcasi ne tur bi bilgi istiyosan ben bulustugumuzda soylerim de. Ben mi cok medeniyetsizim acaba. Sende dikkat et kendine gece gece bin turlu insani var sokaklarda.

Erkek arkadaşımla ocak ayından beri yani 5 aydır beraberiz. 1 ay önce akşam çıkacaktık buluşacaktık yine busefer ' sen bir arkadasını cağın bende cağırayım kalabalık olalım bu sefer değişiklik olur hem eğlenceli olur' dedi. Tamam dedim. Ve arkadaşlarımızda geldi. O akşam rakı balığa çıktık.
Erkek arkadasımın meslegi inşaat mühendisi, kız arkadaşımınki ise mimar. Ben ise çok alakasız bir meslekteyim herneyse. Bunlar bir muhabbete tutuştular, ben çok sıkıldım ve çoğu zamanda sinirim geldi. Sürekli işten bişeyler konuşuyorlar gülüşüyorlar hatta bikere arkadasım eline telefonunu aldı sevgilimde eliyle benim arkadasımın eline vurup 'bırak kız telefonu masayla ilgilen' dedi. Aşşşırı rahatsız oldum....
Sonra, arkadaşım ailesiyle yaşıyor bu nedenle bizden daha erken kalkacaktı, çokta içmedi, erkek arkadasımda sürekli, 'ben benim evin anahtarını vereyim Ozcan0706 ile bende kalın erken kalkma alkollu araba kullanma falan diye çok ısrar etti belki bir 5 kere söylemiştir. Arkadasım kabul etmedi.. Ve en son arkadasım kalktı gitti .. Bizde kalktık 1 saat sonra, ve ben eve gittim.. Ben hersefinde tek dönüyorum. Ben kac sefer alkollu araba kullandım.. Bana gık demedi öpüştük ayrıldık....O günden sonra soğudum biraz ama ne diyeceğimi de bilemedim.. Hiçde kızın adı aramızda geçmeyince. Neyse ben kuruntu yapıyorum çok takıyorum heralde dedim normale döndüm..
Ama bugun bana mesaj attı sevgilim ' şimdi yeni bir projeye başlayacağız, deneyimli mimara ihtiyacımız var arkadasının numarasını versene bir sorayım tanıdığı varmı diye' dedi...
REsmen kudurdum. Herhalükarda vermeyecektim numarayı. Ve 'aramız bozuk azcık acil mi ' dedim. Oda ' aaaa noldu canıım' dedi. cevap vermedim saatlerce. şimdide 'neden cevap vermiyosun' dedi bende 'çok mu önemli 'dedim..Şimdi ise yazdı birsürü ' hayır vereceğin cevap önemli değilde, okuyup mesajımı öyle boş bırakmanı anlamlandıramadım sanki birşey yapmışım gibi ' dedi...
Sizce yanlış mı hissediyorumdur?
Yada nasıl bir cevap vermeliyim bu en son mesajına? Aslında içimde kalacak ve hep huzursuz edecek bu duygu beni, ama açık açık söylersemde kabul etmeyecek hatta belki bitarafı kalkıcak, zaytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak. Ne yapmalıyım sizce kızlar?
hikayendeki sevgilin bu işte bir yalnızlık var filmindeki başrol oyuncusuna benziyor. filmi izle anlarsın. konular aşırı benzer. hatta filmdeki bi sahnede adamın boşandığı eşi "siz aynı masada saatlerce sohbet ederdiniz, ben onun kocasıyla kendimizi dışlannmış hissediyorduk" diyor.

Numarayı vermeyince adamın kişiliği degişmeyecek ki.sonuçta ilgilendi mi gözü kaydı mı bitti olay .düşünmesi bile yeter benim için.sen varken başkasına üstelik te arkadaşına ilgi duyması,onunla ilgilenip üstüne de numarasını istemiş .yol ver gitsin.
Boyle bir adama aşıktım ben.ne yaptıysa, ne yaptiysam olmadı,sevildigimi hissedemedim olmadı ,sevmedi sevemedi de beni zaten.

Telefon numarasına kadar muhabbeti normal buldum. Sonuçta yeni bir tanışma olmuş; kız utanmasın, gerilmesin, kendini daha rahat hissetsin diye erkek arkadaşınız samimi davranmış. Ama telefon numarasını istemek ne alaka?! Deneyimli mimara ihtiyacı varsa size söyler, siz de arkadaşınıza söylersiniz. Onun telefon nosunu bir ver arayayım ben samimiyeti nereden geliyor ?! Kız bakalım telefon numarasının paylaşılmasını isteyecek mi

Alkollü araç kullanilmayacagini bilmiyor musun, illaki biri mi uyarması lazım ! Marifet gibi yazmışsın. Diğer yazdıkların umurumda değil.

Iciyorsun madem , adam gibi taksiye bin git.

Sizin gibiler yüzünden hayatta en kıymetlimi kaybettim.

Ister sarhoş ol ister olma , azıcık kafa bulanıyorsa bile, belli bi profilin üstüne cikiliyorsa ve bu kişi araç kullanıyorsa bana göre dünyanın en sorumsuz vicdansız kişilerinden biridir.

Alkollü araç kullanilmayacagini bilmiyor musun, illaki biri mi uyarması lazım ! Marifet gibi yazmışsın. Diğer yazdıkların umurumda değil.

Ister sarhoş ol ister olma , azıcık kafa bulanıyorsa bile, belli bi profilin üstüne cikiliyorsa ve bu kişi araç kullanıyorsa bana göre dünyanın en sorumsuz vicdansız kişilerinden biridir.
Bu kısmını görmemiştim. Başkasına zarar vermesin de Kendi başlarını yesin böyleleri derim hep. Başınız sağolsun.

Telefon numarasına kadar muhabbeti normal buldum. Sonuçta yeni bir tanışma olmuş; kız utanmasın, gerilmesin, kendini daha rahat hissetsin diye erkek arkadaşınız samimi davranmış. Ama telefon numarasını istemek ne alaka?! Deneyimli mimara ihtiyacı varsa size söyler, siz de arkadaşınıza söylersiniz. Arkadaşının telefon nosunu bi' ver ben arayayım, samimiyeti nereden geliyor ?! Kız bakalım telefon numarasının paylaşılmasını isteyecek mi ?

Erkek arkadaşının arkadaşınıza ilgisi var mı yok mu bilemeyiz, şayet varsa zaten bir şey yapamazsınız ama telefon numarasını tabii ki de verme. Vermeme sebebini de belirt "Arkadaşım gereksiz samimiyetten hoşlanmaz, ona sormadan danışmadan numarasını veremem" de. Şahsen benim numaramı arkadaşım gidip sevgilisine verse çok rahatsız olurum, tanıştık diye kanka olmadık sonuçta, eminim o kız da rahatsız olur.

Henüz çok yeni bence tam anlamıyla güveninizi kazanmamış olabilir yani şok olmayın. Keşke aramız bozuk demeseydiniz ama bu iş yaş gibi geldi bana
Yani size değil arkadaşınıza ilgili

Bu kısmını görmemiştim. Kendi başlarını yesin böyleleri derim hep. Başınız sağolsun.

Kendime guvenmedigimde kullanmıyorum " demiş konu sahibi. Neye kime göre güven ?
Alkol aldıysan aldın , bitti. Araç kullanmamalisin.
Trafik cevirse ceza verecek bir dozda maalesef ki kendilerine guveniyorlar.

Sagolun :(

Bence haklısın

inann çok haklısınız. size başsağlığı idyorum.. ama benim konum şundan ibaret, belli bir miktarda lakol içerek araba kullanmak,
Kendime guvenmedigimde kullanmıyorum " demiş konu sahibi. Neye kime göre güven ?
Alkol aldıysan aldın , bitti. Araç kullanmamalisin.
Trafik cevirse ceza verecek bir dozda maalesef ki kendilerine guveniyorlar.

Sagolun :KK43:
kendime güvenerek sadece trafik cezası alacağım limite kadar içiyorum sadece. 1 bira içtiğimde bir kola içmişten bir farkım olmuyorsa kendime güvenerek yola çıkıyorum demek. iki bira içip trafik konrolundeki limiti aşıyorsam kendimede güvenmeyip kullanmıyorum demek. hem kendi canım kıymetli hem başkalarının ki. Gereğini yapıyorum oraya takılıp merak etmeyin.

dedimki ' gözümün önünde arkadaşıma asıldıni gece gec saatte ve alkollu evine dönecek diye kendine dert edindin kendine, ben her seferinde aynı şekilde döndüm evime hiç dert edinmişliğin yok, bunu yutup normal yoluma devam ettim, bugun kalkmış yine ıvır zıvır diyip numara isyirosun benden, cidden çok mu masumdun bu konuda? ben mi fesatım bir daha düşün. Seytinyağı olmayı çok seviyorsun anladımda, artık bu konuda iyi yönünden düşünecek birşey kalmamış. Senin mantığın nasıl bir mantık... tabiki istemem görüşmek. al sana sebep. hemde sebep gibi sebep....
Yazdım.. Ama okumadı da cevapta yazmadı
cevap yazdi mi merak ettim yoksa konu kapandı mi

Sen alkol alınca kendine güveniyorsun güya da biz senin gibilere güvenmiyoruz. Trafikte insanların canını tehlikeye atmaya utanmıyorsun, bir de iyi birşeymiş gibi buraya yazıyorsun bunu. Tabi tepki alırsın. Bu konuya takılmayın demekle olmuyor hanımefendi. TAKILIRIZ. Alkol bu, az bile içseniz dikkat dağıtıyor, farkında olmuyorsunuz ne yazık ki. Ayıp, yazık, günah, vicdansızlık resmen bu. Biz trafik canavarlarından bıkmışız sizin gibiler aynı saçmalıklara devam ediyor. Devlette de suç, insanlar zaten anlamıyor, algılamıyor belli ki, ne para cezası veriyorsun? Alacaksın ilk yakalanışında 2 sene ehliyetini, bak bakalım bir yudum içip de çıkabiliyor mu bi daha trafiğe? Kendime güveniyorum deme, biz sana güvenmiyoruz. Bir insanın canı gittikten sonra sen hapse girsen ne olur, ne farkedecek... Buna tepki gösteriyorum ve tüm hanımları bu ciddi konu hakkında tepkiye davet ediyorum. İnsan hayatı "kendime güvenecek kadar içtiysem araba sürüyorum" denebilecek kadar ucuz değil, olmamalı.
Bu yazı benim insan hayatı ucuzluğuna tepkim, ister kib'leyin ister ceza verin umurumda değil. Sizden başkaları olduğunun da farkına varın artık! Zihniyeti yetmezmiş gibi savunmasından da pişkinlik akıyor, vicdana bakar mısınız?

Back