- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 233.144
- Puanlar
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hissettiğim şey doğru olsada olmasada, arkadasıma ilgi duymuş olsada olmasada, yaptığı hareket çook yanlış değil mi?.. ve ben birşeyler söylemeli miyim açıkça? doğru olur mu bilmiyorumve biliyor musun çocuk sevgilisinin anladığını da farketmiş ki hemen ne manada öyle yaptın diyor
karşıdaki anladı mı diye yokluyor bir de
ve biliyor musun çocuk sevgilisinin anladığını da farketmiş ki hemen ne manada öyle yaptın diyor
karşıdaki anladı mı diye yokluyor bir de
açıkça söylersen reddedecek kiya hissettiğim şey doğru olsada olmasada, arkadasıma ilgi duymuş olsada olmasada, yaptığı hareket çook yanlış değil mi?.. ve ben birşeyler söylemeli miyim açıkça? doğru olur mu bilmiyorum
Kıza bir şey deme. Adama de ki biz daha henüz çok yeniyiz ve ilişkimiz oturunca birbirimizin arkadaş ortamlarına girelim. Mesela ben bu arkadaşla küstüm şimdi ve sana ne diyeceğimi şaşırdım, o yüzden yazamadım. Biz küs olduğumuz için senin de ona yazman uygun olmaz sonuçta.nasıl önünü alabilirim ki açık açık söylemeli miyim sizce? kıza ne diyeceğim ki , sevgilimin senden hoşlandığını düşünüyorum uzak dur mu diyeceğim. ben onda bişey hissetmedim ki , erkek arkadasım beni kıllandırıyor
ama ne yapabilirim .çok rahatsız oldum.. ona yazması gibi bir adiliği kabul edemem. bu çok psikoloji bozabilecek bir durum...Erkek arkadasıma birşeyler söylesemmi ayarında?
evet çok konuşkan birisi, biz başbaşa dışarı çıktığımızda bile yan masadakilerle tanışabiliyoruz birden aniden.. Konuşkan olmasına sıcak kanlı ve insanlarla ilişki kurmak istemesine lafım yok.. ben onun o özelliğini anladım.. ama o gün arkadasıma gereğinden fazla ilgili olması beni rahatsız etmişti ve bugun numarasını istemesi beni daha çok işkillendirdi..Bazı insanlar çevreye karşı olduğundan daha bir kibar ve düşünceli görünmeye çalışabiliyor. Sizce erkek arkadaşınız öyle bir tip mi? Arkadaşınıza karşı bu kadar ısrarcı olması hoş olmamış tabiki, size teklif etmeliydi bunu, arkadaşınıza da istersen sen de kalabilirsin diyebilirdi.
Erkek arkadaşınıza şöyle söyleyin: 'Önemli bir sebebi yok öyle limoni olur insanlar arada, ben aramız düzelince iletirim ona bu mimar arama olayını' diyin. Numarayı vermeyeceğinizi anlasın yani dolaylı olarak.
napayım direk kesip atayım mı?bence hiç birşey söyleme adam zaten seni sevmiyor boşuna cümle kurup yorulma bile.
napayım direk kesip atayım mı?
erkeklerin çoğunda bir yamukluk oluyor.
eheBence butun erkeklerde bir yamukluk var.![]()
Benim sosyal medya hesabım yok hiçbiyerde birkere. .kızında soyadını bilmiyor. bende bulamaz onu kolayına öyle ..kendimi böyle rahatlatıyorum...Bir kadın olarak beni iyi anlayacaksınızdırki eğer numarayı veririmde böyle birşey başıma gelirse benim özgüvenimde düşer çokta üzülürüm.. ayrılacaksakta böyle şeyler olmadan ayrılmayı tercih ederim.30lu yasları gecmis ve evlenmemis adamlar beni işkillendiriyor.
Eğer kendini isine vermis idealist biri degilse ya da hayat sartları evlenmesi icin uygun olmayip evlenemediyse o baska..
Ama geri kalan erkeklerin çoğunda bir yamukluk oluyor. Kadınlarda durum böyle değil ama erkeklerde genellikle böyle.
He arada bir çıkıyor gayet düzgün biri, o da zaten kendini belli ediyor.
Sizin konunuzdaki adam da bildigin tatlı su kurnazı. Onca yıllık mühendis hic mi mimar tanımıyor etrafında, o tanıdıklarından sorusturamıyor mu deneyimli mimarı.. arkadasının numarasını almak için bahane üretmis.
Takip et sosyal medyalarını ikisinin de, büyük ihtimalle arkadaşınızı ekliycek bu yakınlarda bisey sorma bahanesiyle.
Sevgilin hic seni seviyormus gibi degil .Arkadasindan da hoslanmis ki telefonunu da bir bahaneyle istemis .O ortamda o kizin eline vurarak temas etmesi ,sizi saf disi birakip onunla sohbet etmeye baslamasi hic hos gelmedi erkek arkadasinin niyeti bozuk gibi ciddi bir adam bunu yapamaz.yazış tarzımdan ve konu içeriğinden ergen gibi göründüğünü biliyorum ama aslında yaşım 26 ,sevgilimin yaşı ise 32...
Benim sosyal medya hesabım yok hiçbiyerde birkere. .kızında soyadını bilmiyor. bende bulamaz onu kolayına öyle ..kendimi böyle rahatlatıyorum...Bir kadın olarak beni iyi anlayacaksınızdırki eğer numarayı veririmde böyle birşey başıma gelirse benim özgüvenimde düşer çokta üzülürüm.. ayrılacaksakta böyle şeyler olmadan ayrılmayı tercih ederim.
özgüvenini düşürecek bir şey yokBenim sosyal medya hesabım yok hiçbiyerde birkere. .kızında soyadını bilmiyor. bende bulamaz onu kolayına öyle ..kendimi böyle rahatlatıyorum...Bir kadın olarak beni iyi anlayacaksınızdırki eğer numarayı veririmde böyle birşey başıma gelirse benim özgüvenimde düşer çokta üzülürüm.. ayrılacaksakta böyle şeyler olmadan ayrılmayı tercih ederim.