Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya demek istiyorumki ' gözümün önünde arkadaşıma asıldın, gece geç ve alkollu gidecek evine diye dert edindin kendine, ben her seferinde öyle döndüm evime sallamadın beni dert edinmedin, bunu yutup yoluma devam ettim normal, ama kalkmış bugun ıvır zvır diyip numarasını istiyosun , çok mu masumdun burada cidden? , benmi fesatım bir daha düşün , zeytinyağı olmayı çok seviyorsun anladım da, şu konuda iyi düşünecek birşey kaldımış mı ya. senin mantığın nasıl bir mantık
ya demek istiyorumki ' gözümün önünde arkadaşıma asıldın, gece geç ve alkollu gidecek evine diye dert edindin kendine, ben her seferinde öyle döndüm evime sallamadın beni dert edinmedin, bunu yutup yoluma devam ettim normal, ama kalkmış bugun ıvır zvır diyip numarasını istiyosun , çok mu masumdun burada cidden? , benmi fesatım bir daha düşün , zeytinyağı olmayı çok seviyorsun anladım da, şu konuda iyi düşünecek birşey kaldımış mı ya. senin mantığın nasıl bir mantık
Bu lafi soylemek istiyorsan ayrilacaksin eger devam edersen yutacaksin cunku karsindaki senin sacmaladigini soyleyerek kendisini aklayacak ve ikna yoluna gidecek sizde inanip yolunuza devam edeceksiniz fakat sonunuz gene ayrilik olacak baska sebeplerden ve bosa gecen zamanla kalakaldigina yanacaksin .ya demek istiyorumki ' gözümün önünde arkadaşıma asıldın, gece geç ve alkollu gidecek evine diye dert edindin kendine, ben her seferinde öyle döndüm evime sallamadın beni dert edinmedin, bunu yutup yoluma devam ettim normal, ama kalkmış bugun ıvır zvır diyip numarasını istiyosun , çok mu masumdun burada cidden? , benmi fesatım bir daha düşün , zeytinyağı olmayı çok seviyorsun anladım da, şu konuda iyi düşünecek birşey kaldımış mı ya. senin mantığın nasıl bir mantık
Artık ok yaydan çıktı zaten. Belliki kendinizi tutamayacaksınız o halde yazın bunları düzenleyerek.
Ben her defasında alkol aldığım halde benim o şekilde eve gitmemi hiç bir zaman dert etmedin ama daha bir kaç saat önce tanıştığın arkadaşımın o şekilde eve dönmemesi için her türlü çabayı gösterdin. Bu çelişki bile yeterince yeterli bir sebepken yine de iyi niyetli düşündüm ve birşey demedim. Ama sanırım insanlar iyi niyeti salaklık olarak algılıyorlar.
dedimki ' gözümün önünde arkadaşıma asıldıni gece gec saatte ve alkollu evine dönecek diye kendine dert edindin kendine, ben her seferinde aynı şekilde döndüm evime hiç dert edinmişliğin yok, bunu yutup normal yoluma devam ettim, bugun kalkmış yine ıvır zıvır diyip numara isyirosun benden, cidden çok mu masumdun bu konuda? ben mi fesatım bir daha düşün. Seytinyağı olmayı çok seviyorsun anladımda, artık bu konuda iyi yönünden düşünecek birşey kalmamış. Senin mantığın nasıl bir mantık... tabiki istemem görüşmek. al sana sebep. hemde sebep gibi sebep....Mesaja cevap geldi mi merak ettim,
Numara isteme olayina gelince istemsiz olarak agzimdan ohaaa cikiverdi. Erkek arkadasin hemen bi baskasina akiverecek gibi ki zaten kiz arkadasina resmen isik yakmis. Sevgiline o kizin soyadini falan soyleme. Sosyal medyadan arayip bulabilir. Bir de de ki " o arkadas biriyle sevgili olmus beni ihmal ettigi icin aramiz bozuldu deErkek arkadaşımla ocak ayından beri yani 5 aydır beraberiz. 1 ay önce akşam çıkacaktık buluşacaktık yine busefer ' sen bir arkadasını cağın bende cağırayım kalabalık olalım bu sefer değişiklik olur hem eğlenceli olur' dedi. Tamam dedim. Ve arkadaşlarımızda geldi. O akşam rakı balığa çıktık.
Erkek arkadasımın meslegi inşaat mühendisi, kız arkadaşımınki ise mimar. Ben ise çok alakasız bir meslekteyim herneyse. Bunlar bir muhabbete tutuştular, ben çok sıkıldım ve çoğu zamanda sinirim geldi. Sürekli işten bişeyler konuşuyorlar gülüşüyorlar hatta bikere arkadasım eline telefonunu aldı sevgilimde eliyle benim arkadasımın eline vurup 'bırak kız telefonu masayla ilgilen' dedi. Aşşşırı rahatsız oldum....
Sonra, arkadaşım ailesiyle yaşıyor bu nedenle bizden daha erken kalkacaktı, çokta içmedi, erkek arkadasımda sürekli, 'ben benim evin anahtarını vereyim Ozcan0706 ile bende kalın erken kalkma alkollu araba kullanma falan diye çok ısrar etti belki bir 5 kere söylemiştir. Arkadasım kabul etmedi.. Ve en son arkadasım kalktı gitti .. Bizde kalktık 1 saat sonra, ve ben eve gittim.. Ben hersefinde tek dönüyorum. Ben kac sefer alkollu araba kullandım.. Bana gık demedi öpüştük ayrıldık....O günden sonra soğudum biraz ama ne diyeceğimi de bilemedim.. Hiçde kızın adı aramızda geçmeyince. Neyse ben kuruntu yapıyorum çok takıyorum heralde dedim normale döndüm..
Ama bugun bana mesaj attı sevgilim ' şimdi yeni bir projeye başlayacağız, deneyimli mimara ihtiyacımız var arkadasının numarasını versene bir sorayım tanıdığı varmı diye' dedi...
REsmen kudurdum. Herhalükarda vermeyecektim numarayı. Ve 'aramız bozuk azcık acil mi ' dedim. Oda ' aaaa noldu canıım' dedi. cevap vermedim saatlerce. şimdide 'neden cevap vermiyosun' dedi bende 'çok mu önemli 'dedim..Şimdi ise yazdı birsürü ' hayır vereceğin cevap önemli değilde, okuyup mesajımı öyle boş bırakmanı anlamlandıramadım sanki birşey yapmışım gibi ' dedi...
Sizce yanlış mı hissediyorumdur?
Yada nasıl bir cevap vermeliyim bu en son mesajına? Aslında içimde kalacak ve hep huzursuz edecek bu duygu beni, ama açık açık söylersemde kabul etmeyecek hatta belki bitarafı kalkıcak, zaytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak. Ne yapmalıyım sizce kızlar?
Şimdi cevap yazdı mı merak ettimdedimki ' gözümün önünde arkadaşıma asıldıni gece gec saatte ve alkollu evine dönecek diye kendine dert edindin kendine, ben her seferinde aynı şekilde döndüm evime hiç dert edinmişliğin yok, bunu yutup normal yoluma devam ettim, bugun kalkmış yine ıvır zıvır diyip numara isyirosun benden, cidden çok mu masumdun bu konuda? ben mi fesatım bir daha düşün. Seytinyağı olmayı çok seviyorsun anladımda, artık bu konuda iyi yönünden düşünecek birşey kalmamış. Senin mantığın nasıl bir mantık... tabiki istemem görüşmek. al sana sebep. hemde sebep gibi sebep....
Yazdım.. Ama okumadı da cevapta yazmadı
Boyle adamlara boyle kadinlar denk gelse keske hep..Fazla irtibatim yok artık ama sanırım layigini bulan adam oldu.bizim arkadaş evliyken aldatmış onu.suan evliler hala ama son durumları ne bilmiyorum