Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi hadi dediğin gibi olsun telefonlar toplatılmış olsun, dün 5.8 şiddetinde deprem oldu İstanbul' da toplantılan telefonlar geri verilmez miydi sence ?
Gerçekten kandırılmışsın aç artık gözünü dinle buradakileri yoluna bak.
Ben istemiyormuyum zannediyorsun, da ,icimdeki bir ses ya telefonunu aldiklari gun eve dondugunde veya baska bir yerde basina bisey geldiyse.YA bosuna sucluyorsam diyor.Tek endisem bu.

Kardesi komsu kadar yakinda kuzeninde kaliyordu cogu zaman , kuzeni yanliz kaldigi icin. Kardesi evde oldugu zaman goruntulu konusmuyorduk yazisiyorduk.
Her gün görüntülü konuşuyorduk demiştiniz.
Neyse sonuç olarak başına bir şey gelmemiş, rahat olun artık. İyi olsunda tek beni kandırsa da olur demiştiniz.

bile bile cevaplamıyor. Kaç kez sordulad. Muhtemelen kadında evli , abim dediği de kocası olabilir. 🙄 Ay kimsenin günahına da girmek istemem ama yani çok mantıksız.
cevapladim ya degilim diye.Evli degilim.BEnim ailem bizi boyle bugutmus.Abime erkek diye babam oyle hakki var diye terbiye vermis. NE yapa bilirim. Sizin kadar sansli degilim pardon.

Benimde anlamadigim gitmek isteyen niye boyle bir yalan uydursun, hesabi kapatir olur biter. Yada kavga cikarir durduk yere bitriri iliskiyi yapamiyorum diyerek.Niye bana surekli yazip durdu o zaman, niye beni su isimle ara seni bulamazsam beni bul dedi, zorlayanmi var? Ilk kez fb msn-e eklerken zorluk cekti beni bulmakta, o yuzden bulamazsam sen beni bul dedigini dusundum.
Benim ilk aklıma gelen evli olduğuydu, karısının şüphelenmeye başladığını görünce hemen önlem almıştır bütün kanıtları silmiştir. Ama sizi de bir yandan elinde tutmak istemiştir o yüzden direkt ayrılmadı canı sıkılınca tekrar ulaşır size.

Evli olamaz cunki yataginda hergun goruntulu konusuyorduk. Kardeside ayni odada. Sıkılmaya geldikdeyse sıkılan insan dak basi yazmaz napiyorsun askim diye.
Her gece goruntulu konusuyirduk.
Kardesi komsu kadar yakinda kuzeninde kaliyordu cogu zaman , kuzeni yanliz kaldigi icin. Kardesi evde oldugu zaman goruntulu konusmuyorduk yazisiyorduk.
Bu mesajlar alt alta okununca nasıl duruyor konu sahibi??

Icim sisti butun sayfalari okudum.

Bende yurtdisindayim ve ulkeden ulkeye degisiyor herhal Facebook messenger e burda da konu sahibinin belirttigi gibi bahsediliyor.
Bence ayrilmak istedi ve boyle ortadan kayboldu.

Umarim size ulasir ve iciniz rahatlar

Arkadaşlar not geçiyim

Bi arkadaş konu sahibinin verdiği isim soyismi aramış. Böyle biri yok demişler. İsim var ama soyad tutmuyor. İsmin tutması da gayet normal çok bilindik isimlerden. Bu soyisimi adam kendi söylemiş konu sahibine.

Sonra konu sahibi bana başka bir soyisim verdi. Mail adresinde yazıyomuş soyisim. Sonra ben aradım böyle biri yok dediler.

Bende konu sahibine dedim ki size verdiği soyisim farklı demediniz mi mailde niye farklı diye. Öylesine yazdım demiş.

Velhasıl kelam konu sahibi ya çok fena kandırıldı ya da bizle kafa buluyor sayfalardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X