- 27 Eylül 2019
- 139
- 68
- 38
- Konu Sahibi Melissa Sansli24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fb msn-i
Anlamaz o. Müge anlıda bi azeri kadın vardı. Cinayet olayıydı. Müge soruyodu ben bilmirem ben yalan gonuçmirem buda o hesap. Yazmacım daha konu pasifleşsin anlamıyo vallaKonu sahibi bi arkadaş yazmış adam iş yerindeymiş verdiginiz isim yani başına bi iş gelmemiş kandırılmışsın hala anlamadın mı ?
Iki arkadas sagolsun aramis. Birine o isimde biri var ama soyisim tutmuyor demisler, ikincisine o isimde biri yok demisler.Sizin için görüşen arkadaş hangi bilgilere ulaşmış. O isimde, orada çalışan biri var mıymış ?
Sorgulama canım öyle zatenMSN okuyunca direk messenger anladım zaten bende kendimi sorguluyorum şu an.
Keske yalan olsa.Keske. Ama malesef uzuntumu ben bilirim,bide fb msn-ine msn dedim,ben boyle soylerim,sen soylemeemis olabilirsinBen yurtdisinda yasiyorum, hickimse burda face icin msn demez. Onun icin hesap actiysa, bunlar nereden tanisip konustular? Ya bos yere bu konudan dolayi ban yiyecegim. Kazen'i etiketledim. O gerekeni yapar zaten. Konu inandirici degil. Bu kadar diyorum.
30 küsür yaşında adam ranzada mı yatıyor?O yuzdenmi gece 3-e kadar goruntulu konusuyorduk,yatagindaydi yalnizdi. Tek kisilik iki kat yatak. Kardesi ve kendisi icin.
Facebook messenger var ya ondan bahsediyorlar
verdim bilgileri aradilar.bilip bilmeden yorum yapiyorsunuzvalla baştan sonu okudum.birkaç kişi inandı özel mesajdan bilgileri ver biz gidip bakıcaz dediler hiçbirine vermedi bilgileri. sonra sadece bi kişi bana verdi bilgileri ben sordum soruşturdum öyle bi kişi müzelere bağlı çalışıyor anlattıklarının yarısı yalan yarısı gerçek falan dedi.ama konu sahibi de 30 yaşında falan değil yaşı küçük saf saf inanmış vs dedi.bu kadar bildiklerimiz.soruldu ona özelden yazdı size neymiş mevzu diye, öyle bir konuşma hiç yaşanmamış gibi hala aşk aşk deyip duruyor.
eeee evet devamını da biliyorum hatta.yalancı çıktı adam official olarak sıradaki kanıtınız nedir dev aşkınıza?verdim bilgileri aradilar.bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz
Boşunu dolusunu bilmem o kısım için yorum yapmadım, sizin çevrenizde öyle demiyor olabilirler ama Facebook messenger a da msn diyenler var hala.Ama kimse ona msn demiyor. Herkes "faceten konustuk" der. Yurtdisinda yasayanlarda öyle. Daha öncede sevgilisi hiçbir sosyal agda olmadigini söyledi.
Hadi diyelim facebook Messenger için denildi, ve hadi diyelim is yerindeki müfettis 1 hafta vermedi telefonu, ee face sadece telefondami var? Her yerde internete giriliyor artik.
Hepsi bos yani.
Ilk kez bir yorum yuzumu guldurdu.Tesekkur ederim.Oda oyle soylemisti zaten) Tv-de sureklli dizi izleyerek , internette turk sitelerde dolasarak ogrendim)Ama imla hatası yok denecek kadar az Türkçe yazmayı nasıl öğrendin
Bazen konuları okumakta anlamakta o kadar güçlük çektiyoruz ki sen nerdeyse hatasız yazdın
Azerbaycan dan yazıyosa azeriymiş onu biliyoruz
Amerika dan katılmış yazdıAmerika
değil ama başka bir kıtadan .... Kendisi isterse bilgi verir...
Bana hesabimi kapatiyorum diye yazdiginda ben uyuyordum soramadim,ben gordugumde kapanmisdi.Biz patronuyla ilgili dalga falan geciyorduk,sakal;ar yapiyorduk,belki bi sekilde onlara ulasirlar diye korktu diye kapatti sandim.Bide is saatinde telefon kullanmasi yasakmis,ama herkez kullaniyor dedi,o yuzden bende kullaniyorum dedi. Bide bu anlasilmasin diye hesabi silmis sanirim. BIlmiyorum kiBakın farzedin ki adamın her söylediği doğru olsun, mesleği, iş yeri, kardeşi, nenesi, dedesi. Kimse incelenmek üzerine verdiği telefona bakacaklar diye hesabını silmez. Telefonu sıfırlar, formlar şifreler silinir, hesap adını da, şifresini de kimse bulamaz. Adam niye hesabı silsin yahu tek bir mantıklı sebep geliyor mu aklınıza ?
Valla başta troll sandım ama ya yaşınız çok küçük ya da...