Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana hesabimi kapatiyorum diye yazdiginda ben uyuyordum soramadim,ben gordugumde kapanmisdi.Biz patronuyla ilgili dalga falan geciyorduk,sakal;ar yapiyorduk,belki bi sekilde onlara ulasirlar diye korktu diye kapatti sandim.Bide is saatinde telefon kullanmasi yasakmis,ama herkez kullaniyor dedi,o yuzden bende kullaniyorum dedi. Bide bu anlasilmasin diye hesabi silmis sanirim. BIlmiyorum ki
siz evlisiniz değil mi?

Değişik bir son konuşma olmuş. Ben sana ulaşamazsam sen beni bul da ne demek oluyor? Cok sacma degil mi sizce? Telefonu alindiysa alinir, numariniz onda var neticede. Herhangi bir yakinindan size ulasip bilgi veya haber verebilirdi. Tamam, basina bir hal geldigi icin size ulasamamis olabilir o ayrı ama son cumlesi cok sacma geldi bana. Netice bir grup operasyonuna katilmamıs, dağ da düşmanla cenk etmiyor alt tarafı müfettiş teftişi yapılıyor. Bana kalırsa, başına bir sey gelmis olabilir diye telaş etmeyin boşuna. Bu kişi ya hayatında hareket istedigi icin size böyle bir oyun (ki bu degisik bir espri anlayisi olurdu) oynarak sizi korkutmak istedi ya da aranizdaki olan biteni boyle bir yalanla kapamak istedi (degisik bir veda şekli) ¿¿¿
Benimde anlamadigim gitmek isteyen niye boyle bir yalan uydursun, hesabi kapatir olur biter. Yada kavga cikarir durduk yere bitriri iliskiyi yapamiyorum diyerek.Niye bana surekli yazip durdu o zaman, niye beni su isimle ara seni bulamazsam beni bul dedi, zorlayanmi var? Ilk kez fb msn-e eklerken zorluk cekti beni bulmakta, o yuzden bulamazsam sen beni bul dedigini dusundum.

Su an neden bize birsey kanitlamaya uğraşıyorsunuz? Ozel mesajlarınıza baktınız mı arkadaşın biri araştırmış sevgilinizi, kim olduğunu bulmuş, su an size isterse ulasabilir bir durumda oldugunu yazmis.
Ona o isimde biri var demisler, soyisimi tutmamis. oburune de o isimde biri yok demisler. Karisik bi durum yanil.

Bravoo, sonunda ufak da olsa bir zeka pırıltısı gösterdiniz. Mune Mune alalım arkadaşı burdan. Fake olduguna yüzde yüz kanaat getirdim. Belki çok iyi niyetli bir arkadastır diye yardım edeyim dedim bildigin makara geciyor yav :kahve: sizi gidi KK virüsleri sizii...
Demekki mune sizin kadar onyargili degilmis, kaldirmadigina gore konuyu. Ben fake degilim ama keske boyle bi sorunum olmasa fake olsaydi.keske

Mune Mune nin K Kazen nin kim olduğunu ne zaman öğrendin gece 3 te üye oldun kaç senelik aylık üyeler bile bilmiyorlar şaşırıyorlar senin maşallahın 🧿🧿🧿var
Hemen on yargi. Ben soyledim ozelden. Soyle forum yetkillileri bunlar konunu kapatsınlar cok canin sikilir diye. Amma dalga gecip hakaret etmissiniz yahu. Neyse ne bukadar usteleyip insanlarin ustune gitmemek gerek.

Ama kimse ona msn demiyor. Herkes "faceten konustuk" der. Yurtdisinda yasayanlarda öyle. Daha öncede sevgilisi hiçbir sosyal agda olmadigini söyledi.

Hadi diyelim facebook Messenger için denildi, ve hadi diyelim is yerindeki müfettis 1 hafta vermedi telefonu, ee face sadece telefondami var? Her yerde internete giriliyor artik.

Hepsi bos yani.
Bende onu anlamiyorum ya zaten.BIlgisayarla ulasa bilirdi,emailim var onda. O yuzden soyluyorum ya ya basina bisey geldi, ki siz cok eminsizi gelmedigine niyeyse, yada terketti,ama sacma bir sekil terketme olmus, hesabi aniden kapatsa da olurdu,nerden ulasicaktim ki zaten. beni bul demesine ne gerek varmis.guya acimismi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X