Erkek arkadaşımı bulmama yardim edermisiniz?((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayri ulkede yasayan insanlar bir birilerini sevemezmi? Nasil boyle konusuyorsunuz anlamiyorum. Ben onun sevgisinden eminim,konusmalarimizi ben bilirim, onun icin ne ifade ettiyimi de. Ben sagligindan endise ediyorum, basina bisey gelmis olabilir.
Telefonu yok,muhtemelen ad soyad yalan soylemistir. Size attigi fotolarin hepsi baskalarinin olabilir, sonucta sanal dunya arkadasim. Olay ayri ulkelerde yasamaniz degil yani anlamiyorsunuz. Esek kadar adamin telefonuna kimse el koymaz oyle bir is yeri yok. İnanmayin boyle sacmaliklara

Durup dururken kaybolsa tamam da size saçma sapan bi bahane sunup ortadan kaybolmuş. Hangi iş yerinde telefonları topluyolar Allah aşkına? Hadi telefonları topladılar başka internete bağlanacağı alan mı yok koca İstanbul’da? Hadi dediği her şey gerçek diyelim ben seni bulamazsam sen beni bul ne demek adam savaşta mı kayboluyo sğjskğsksğ uygun olunca yazarım merak etme der gerekirse on gün sonra yazar. Sen beni bul demesi çok çok saçma. Dediği şeylerde mantık olmadığı için size anlattığı şeyleri de sorguluyorlar doğal olarak?

Ailesinin fotoğrafını attı demişsiniz. Ben 19 yasımdayken internetten biriyle tanısmıstım. Bana da aynı şekilde kardeşinin sülalesinin fotoğraflarını atmıstı. Başkasıyla görüntülü konusurken fotoğraflarını atmıstı. Fa.. diye bi yerden tanıstık anlamıssınızdır. Adı soyadı, fotoğrafları, fotoğraflarında arkadaslarının yorumları beğenileri vardı. Sonra bir gün dikkatsizlikle attığı ekran görüntüsünde adının yalan olduğunu öğrenmiştim. Ve her şeyi itiraf etmek zorunda kalmıştı. Kardeşim dediği kişi kardeşi değilmiş, yaşı bile doğru değilmiş.

2 aydır tanıştığınız birine bu kadar körü körüne güveniyorsunuz ve sebebi size ailesinin fotoğrafını atması????
Adı yalan olabilir. O ranzada yattığı kişi kardeşi değil iş arkadaşı olabilir? Adam arkeolog bile olmayabilir.

Dalga geçiyosunuzdur umarım bizle.

Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
bacımmmmm huuuuuuu yıl 2019.
ne müfettiş telefon almasından bahsedıyosun
Askeri eğitimde olsa telefon alsalar bi nevi hadi dicem ama o bile yok artık.
havada bulut sen bu çocuğu unut

Hayir cikmadi malesef. Kac kez arattim.

Ben size çok uzuldum.
Biliyorum kabul etmekte zorlaniyorsunuz ama endişe edecek bir şey yok, madem bu size yeter, bunu bilin.
Yıl 2019.
Benim adımı soyadımı yazınca bile google da hakkımda bir sürü şey çıkıyor.
Universitede sınav sonucundan, doktora kabul listesine, lisede derece aldığım spor branşına kadar.
Eğer adi soyadı çok yaygın değilse basit bir aramada bile bir çok şeye ulaşacak olmanız gerekiyor.

Arkeolog 30 lu yaşlarında bir genç erkeğin hic bir sosyal mecrada olmaması neredeyse imkansız.

Sizin söylediğiniz 24 saat konuşurdunuz şöyle ilgiliydi, böyle ilgiliydi kısmına gelirsek, burada kaç konu var, acın bakın..
Evli adamlar, bekar kadınları kandırıyor, birlikte tatile gidiyorlar, sürekli mesajlasiyorlar, her gün buluşuyorlar, hatta arkadaşları ile bile tanıştıran var 🤦🏻‍♀️
Tek kişilik ranzaysa kaldigi belki de arkeolog falan degil öğrencidir.
Belki inşaat işçisidir.
Bakti yalan ayağına dolanıyor gitmiştir.
Vedasina takılmayın, eger olur da bosta kalirsa bin yalanla sizinle konusmaya devam edecek.
Hatta belki planlı sizi kendine bu kadar bağlamışken,
Iki gün sonra arayıp basının derde girdiğini, avukat parasına ihtiyacı olduğunu söyleyecek..

Size insanların bu uyarıyı sürekli yapıyor olma sebebi etraf sizin gibi kadın ve adamlarla dolu.
Hepsi de sizin söylediklerinizi söylüyor.
Hepsi kendisine hic kıyamayan, birazcık üzülse dünyası yıkılan, değer veren, gününün her dakikası ile iligli partnerlerini anlatıyor.
Bence kendinize gelin.
Bu kadar üzülmenizi gerektirecek bir şey yok.

Sana verebilecegim tek tavsiye bu olayi yasanmamis say ve ustune dusunme bile.. oturup biraz saglim kafayla dusunursen isinde icinde ne kadar sacmalik oldugunu goreceksin bunu anlamak ocin yasin yeterince olgun... Karsi taraf muhtemelen esinin yanina dondu ya da esi okudu ya kendi konusmayi sonlandirmak istedi... Sanal bir insan sadece arkeolog vs bunlarin hepsi goz boyamak icin kendine degisik bindunya yaratmis senle konusmak icin... Dedigim gbi ustune dusunme bile ve bir daha da sosyal medyadan kimseye guvenme tanimadigin guveneceksende o kisinin adini soyadini hepsini google a gir linkedinde instagramda vs tum mexralarda ayni kisiyse, anasi danasi fotograflarina yorum yaptiysa bunlarin hepsi ayni ksilerse ve gecmisinde cokca fotograf varsa ancak o sekilde guven

Burası arkadasın dediği gibi topkapı sarayı . Orası sadece müzedir . Camii yok ama ..

Bunu geçelim . Üzgünüm baya baya kandırılmışsn...
Çocuk kaçtı ...

Selam arkadaslar. Ben yurtdisinda yasiyorum. 2 aydir Turkiyede yasayan biriyle iliski yasiyorum. Internette tanisdik. Bir birimizi cok seviyoruz, cok da iyi anlasiyoruz. Goruntulu konusduk hep.Ama bir sorunum var, aniden onunla olan irtibatimi kaybettim. Soyle ki,kendisi arkeolog. Bir muzede calisiyor. Bir hafta once "askim, işe mufettis geldi, telefonlarimizi kontrol amacli alacaklarmis. Hesabi kapatiyorum telefonu geri verdiklerinden yenisini açicam,sana yazicam, olurda bulamazsam seni sen beni bul. Seni cok seviyorum dedi. Ve hesabi kapatti. 1 hafta gecti. Ondan hala bir haber alamiyorum. Askindan emin oldugum icin bile isteye yazmadigini dusunmuyorum, ve bu yuzden hayatindan cok endise ediyorum. Onunla irtibata gece bilecegim bir email adresi kaldi. Ona da yaziyorum cevap yok. Numarasini bilmiyorum. Cok korkuyorum ya ona bisey olduysa diye. Aglamaktan uzuntuden bihal oldum. Dusunmekten basim agriyor. Hadi diyelim telefonu henuz geri vermediler. Evde bilgisayari var email yollaya bilirdi. Biliyor benim email adresimi. Onu niye yapmasinki? Acaba bir yakininimi kaybetti,koyemi gitti. Orda internet yok demisti. Bilmiyorum. Ben malesef yurtdisinda yasadigim icin onu Turkiyede kendim arayamiyorum. O yuzden siz arkadaslarimin yardimina ihtiyacim var. Ben ilk once calistigi muzenin ismini bulmaya calisacam. Kendisi soylemisti unuttum. Arkeoloji veya tarihi muze olmasi gerekiyor. Muzenin ismini bulduktan sonra yardim etmek isteyen biri olursa bana ozelden yazar, onun ismini soyismini veririm , muzeye ugrar guvenliye burda boyle biri calisiyormu (belki baska muzede calisiyordur),calisiyorsa bu gunlerde işe ugradimi diye sorarsa onunla ilgili bisey ogrenirse cok mutlu olurum. Ben olsam canla basla yardim ederim, o yuzden umarim benim gibi yardimsever biri cikar.
Muzenin yaninda resim cektirmisdi,kendisini kapattim, muzenin resimde gozuken kismini paylasdim. Aranizda hangi muze oldugunu taniyan biri muhakkak cikar diye umuyorum. Yine hatirlatiyorum arkeoloji ya da tarihi bir muze olmasi gerekiyor. Bu hangi muze arkadaslar?
Bide bi sorum daha olucak. Aranizda daha onceden is yerinden telefonunu kontrol etmek amacli toplanmis biri varmi? Varsa kac gun surdu geri vermeleri?
Eki Görüntüle 2539931
ne safsın ya :KK70: vallahi sabah sabah güldürdün sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X