erkek arkadaşımı annesini aradım :(

annesinin telefonu neden sizde? bu bile gereksiz bence.
ustelik ailesinin yanında olan, uzaktan iliski yuruttugunuz bir şahıs.

evlenseniz dahi iliskinizin iki kisilik oldugunu hicbir zaman unutmamanızı tavsiye ederim.

bir kaç kelimeyle uygularımı anlatmaya çalıştım.
öfkeyle kalktım zararla oturdum..
aramalııydım? hayır aramamalıyım. ben zaten bunun farkındayım ve pişmanlığı içindeyim..
buraya derdimi anlatıyoruz, okadar acımasızca yorumlar yapılıyorki. okadar çok dalgaya alınan yorumlar yazılıyorki..

cuma günü tartışmalarımız başladı cumartesi akşamına kadar devam etti.. gidip hattımı değiştiremezdim..
engelle programları varmış. onuda buradan öğrendim..
telefonlarını açadım zaten..
birsürü hakaret işittim.. öğretmen varmış başka, o yüzden ayrılmak istemişim.
birimi varış? o yüzdenmi uzaklaşmışım.
benim dışımda geleşen 2 sene öncekibir tekliften bile yargıladı beni.. faceen bir mesaj geldi. x arkaşım çok ii çok efendidir. gel sana yapalım. bende ben başkasını seviyorum diyip kestirip atmam bile dün problem haline gelmeye başladı.
sanırım kuyruk salladığımı falan düşünüyor..

sürekli iftira sürekli hakaret işittim mesajlarında. benim için çok uç noktaydı evet ama aradım..

hiç kimse burada mükemmel değil.. bende değilim.. hepimmizin hataları kusurları pişmanlıkları var.
oyüzden buraya bir konu açıldığı zaman, aa ben yapmam nekadar rezilsin demek yerine. moral destek vermek daha güzel olur. seninde pişman olduğun konuyu belkide ben hiç yapmam..

isteyen yorum yazsın isteyen yazmasn ama acımasız yorumlar hiç doğru değil

annesinin telefonu neden sizde? bu bile gereksiz bence.
ustelik ailesinin yanında olan, uzaktan iliski yuruttugunuz bir şahıs.

evlenseniz dahi iliskinizin iki kisilik oldugunu hicbir zaman unutmamanızı tavsiye ederim.

aslında ben aramızdaki ilişkiyi 3.şahıs arkadaşlarıma bile atmam.
çünkü aramızda illaki tartışmalar oluyor. ben unutsamda, anlattığım 3. şahıs unutmaz diye düşündüm.. geldiğim şehirde bende yanlızı.. benimde samimi olduğum kimse yok..
kamu sektörü, öğretmenler odası.. bir çaın hesabını yapan insanlarla dolu.. kimseye bir şeyi anlatmayı doğru bulmazken gittim annesini aradım..

Ohooo kimler neler yapıyor aşıkken saçmalamak en doğalı
pişmann olmuşsun bence daha fazla kendini pişman olacak duruma getirip kendinde nefret duygusu oluşturmamak adına
kendine saygını korumak adına konuyu ve o kişiyle ilişiğini acilen kesmen gerek
Yoksa gerçekten yaptıkların kendine zarar veriyor sen de farkındasın
Hepimiz hata yapıyoruz batırıyoruz çuvallıyoruz ama daha ötesine gitme acı çekersin çok bence...

Olan olmuş artık
Kafanı yormamaya bak
Tüm iletişim yollarını kapat
Adam namusuna laf etmiş, zaten onarılacak yeri yok bu ilişkinin
Annesini aramasan iyiydi ama olmuş, fevri bir davranış sonuçta
Toparlan, düşünmemeye çalış, kendini yemenin faydası yok
Hem her işte bir hayır var, görmüş oldun karşındakiler nasıl insanlar

Aynen katılıyorum..
Sen hata yaparsın ama karşıdaki buna olgunlukla cevap verir
Kendi vicdanınla yüzleşirsin
Ama şu durumda gerçekten karşı taraf da gerçek yüzünü göstermiş...

Insan sınırlenınce herseyı yapabılıyor bosverın
Burada bır konum vardı,ben bıle kndımı suclu buldm
Ama sonra ıyıce ılerleynce olaylar,herssy acıga cıkıyor
İçine gırmeyen bılmez bosverın oldu bttıı

Ben tartıştığımızda hatta ayrıldığımızda dahi hiçbir şekilde annesine ulaşmadım çünkü tüm olaylar iki kişinin arasındadır başkalarının bilmesine gerek yok.
Size saygısı olmayan biriyle ayrılmanız isabet olmuş.
Eğer çok kafaya taktıysanız arayıp veya mesaj atıp aramanın yanlış olduğunu ve hayatlarından tamamen çıktığını söyle. Buna bile gerek yok ama için nasıl rahat edecekse öyle yap.

Canim ya arayana degil arattirana bakacaksin demişler. Seni cigrindan cikarmia ki aramissin tamam yapmasan daha iyiydi ama olmus. Defet hayatindan adami kendini de suclama. Asla yapmam dedigimiz seyleri delirip yapabiliyoruz uzulecek sey yok

Ayrıldığınız çok isabetli olmuş...
Erkak arkadaşınız kompleksli...siz atanmışsınız o atanamamış bir de destek olup kitap bile yollamışsınız, o da nankör davranmış....öyle bir erkekle ne işiniz olur
Annesi de belli etmiş kendini, daha ne iyi yapmışsınız ayrılmakla.
Boşverin unutun gitsin.

Dilay koah olcaksin şekerim bu kadar cigaretti zarar be gülüm

Konu sahibi,boşver artik o adami da,anasinida... yoluna bak sen

Olan olmuş artık, boşverin. Benim de hatırlamak istemediğim bir sürü anım var

Ama bir daha aramayın bence. Daha itidalli davranabilirmiş; resmen çirkeflik etmiş kadın. Bu saatten sonra söyleyeceğiniz hiçbir şey durumu düzeltmez.

Bende bu milleti anlamiom insan hic yogurdum eksi der mi kadin tabi oglunu savuncak arada nisan yok evlilik yok annesini nie arayip muhattap oluosun ki

Annesini hangi mantıkla aradın?
Oğulcuğunu bırakıp güzel kızım sen canını sıkma diye teselli mi edecekti seni? :)

Ben daha öyle kv görmedim kardeş.

Sinir olmuştur sana, oğlum ısrarla arıyor da rahatsız olmuş haspam diye düşünmüştür.
Oğluna dediği de o yüzden.

Amacın gerçekten bitirmekse anneye falan ihtiyacın yok.
İstemesen çok da güzel engellersin sana ulaşmasını.

Yok böyle bitmesin, düzelsin istiyorsan da seçtiğin yol yanlış.
İkinizin meselesi bu, başkasını araya koymanın hiç bir zaman faydası olacağına inanmıyorum.

Bir erkek annesinden yardım görebileceğini, oğlu yerine senin tarafında olabileceğini sanacak kadar dünyanın toz pembe olduğu yaşlardasın sanırım.. Malesef tatlım, bir erkek annesini anca karşında yada tepende bulursun asla yanında bulamazsın.. Bu yüzden ileride ciddi bir ilişki olduğunda bırak annesine şikayet etmeyi, annesi duymasın diye herşeyi yap. Bu dengesiz çocuktan da anasından da uzak dur, bu ilişkiyi tarihe göm. Daha fazla üzülmek istemiyorsan, bu sana tavsiyem olsun.

eleştirilere katılmıyorum.. benim de eski erkek arkadaşım ayrılık isteğimi tehditlerle engellemeye çalışıp, sosyal hayatımı çekilmez hale getirdiğinde savcılıktan önce ailesine durumunu bildirmiştim. üstelik ikimizde eşşek kadar insanlardık.

o ailesi duruma el koymuş, olay şıp diye çözülmüştü. beni haklı bulduklarını filan sanmıyorum ama en azından aile freni işe yaramıştı. kati olarak ayrılmak düşüncesinde iseniz bence de doğru olanı yapmışsınız. zırt pırt delikten çıkan fare gibi dönüp "yeniden başlayalım" diyemez en azından..o sevgili anneciği gebertir anladığım kadarrıyla :)

Bunu görümce için de genelleyebiliriz bariz yüzde yüz haklı bike olsanız aslaa sizden taraf olmaz yaşadım gördüm çok üzücü ve eşimle de aram bozuldu...bu sebepten yıprandık o yüzden çok büyük bir hata
Kyın valide de görümce de kadınsal bir iç güdü ile sevmiyor işte gelinleri..
Bir de şu var tam tersi olsaydı eğer o erkek arkadaşı kızın annesisi arayıp benzer şeyler söyleseydi, "aaaaa kusura bakma oğlum tabii söylerim aramaz" mı derdi acaba...hiç sanmıyorum tabii ki de kızını savunurdu haksız bile olsa...
Yani anneye evladı kötülemek mantıksız sonuçta...

Evet sonuna kadar katılıyorum, görümcenin kaynanadan eksiği yok fazlası vardır her zaman. Kaynana bir yerde evlat denen şeyi bildiği için küçük bir ihtimalde olsa acıyabilir gelinine o da bir evlattır onunda anası var diyebilir, ne bileyim kendi kızı falan vardır da benim kızımın başına gelirse diyebilir. Görümcede böyle anaç bir his de yok o yüzden kaynanadan da tehlikeli olabilir. Görümce ve kaynana durulabileceği kadar uzak durulması gereken iki unsur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…