T Tatlianne20 Buraya yazmamak için inan zor tuttum dünden beri kendimi
.
Ben daha senin sadece bu değil tüm yaşadıklarını bilerek konuşuyorum diğer konuna yazmıştım çoğunu ....kiii
**Yaş sen 21,o 30 .aklı başında olması gereken yaşta o ve sen mantıklı bakabilme durumundasın şuan tüm yaşadıklarını gözünün önüne alıp,gereken yaştasın demiyorum bak bunun yaşla alakası olmuyor,en küçüğü bile mıntıklı akıllı düşünebiliyor yeri geliyor.
**Başlı başına KV ,eş,bastırılma,senin tarafından sürekli yapıcılık karşılığı olmayan, bir farklı kafa dagıtacagın ortamda bulunamama,sürekli verici durumda olan sen ve karşılığı ailene,sana saygısızlık,değersizlik, senin yapamadığın trip,tavır,lafların kolaylıkla sana yapılabiliyor olması,haddinden fazla söz sahibi olmayısın yani içindekileri sürekli bastırıp kapatman.....
** Sen ne kadar eşinin ailesi tarafından yasıyo olduğun bazı şeylerde artık eşim benden yana desende ki anlattıklarından ben anlayabiliyorum dışardan goz olarak, aslında değil sadece bir iki sözü seni bağlamaya yetiyor okadar buda olması gerekenin çok Minnacık kısmı,sen daha bi KV lafıyla kendi ailenin yanına gidemiyor, gidince de yemediğin laf kalmıyorken,eşinden yüz bulan annesi ve buna net ama öyle ucundan değil net restini çekip gidecek diyemeyen bir adam .....
** Vee 2.kez geldiğin şu noktaaa;
Sen kabul etmesende ,etmemeyi secsende ,kendini masumluguna inandırmak istesende, yok saysanda,bunlar yenilebilir şeyler değil daha fazlası olduğunda hissiyatım niyeyse. Eşinde Nasılsa affeder edası,(jilet ) kendini ispatlama aleti,düşüncesi. Sendeki o saflık,temizlik,sevgin bunları es geçiyor inanmak istiyorsun.
Evlilik;
Karşılıklı güven,saygı,sevgi,hoşgörü,birbirine itimat,destek,muhabbet,koruyup kollamak sahiplenmek, yeri gelince savunmak, ezdirrmemek,kısıtlamamak,birbirine ait olma bilinci gerektiren sağlıklı bir yuva kurmaktır.
(((( Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin,kardeşim gibisin inan sadece bu değil tüm yaşadıkların beni coook uzuyor, evet biraz uzun belki birazda kırmış olabilir bu yazdıklarım ama umrumda olmayan biri olsa sen bilirsin der gecerdim ama öyle değilsin enazından benim için, verdiğin kararları iyi düşün ve verdiğin kararlar hakkında hayırlısı olsun balımmm, gerçekten bunları haketmiyorsun
seviyorum seniii )))