erkek arkadaşımı annesini aradım :(

Evet sonuna kadar katılıyorum, görümcenin kaynanadan eksiği yok fazlası vardır her zaman. Kaynana bir yerde evlat denen şeyi bildiği için küçük bir ihtimalde olsa acıyabilir gelinine o da bir evlattır onunda anası var diyebilir, ne bileyim kendi kızı falan vardır da benim kızımın başına gelirse diyebilir. Görümcede böyle anaç bir his de yok o yüzden kaynanadan da tehlikeli olabilir. Görümce ve kaynana durulabileceği kadar uzak durulması gereken iki unsur.

Benim kaynanam kendi halinde konuşmayı pek sevmeyen sessiz sakin bir kadın, evime gelse kalsa varlığı yokluğu bir köşesinde oturur ibadetini eder
Ama görümcem korkunç gerçekten, iki üç kaynana çıkar o kadından hiç eksikliğini göstermiyor...:)

Benim kaynanam kendi halinde konuşmayı pek sevmeyen sessiz sakin bir kadın, evime gelse kalsa varlığı yokluğu bir köşesinde oturur ibadetini eder
Ama görümcem korkunç gerçekten, iki üç kaynana çıkar o kadından hiç eksikliğini göstermiyor...:)
Evli mi değil mi bilmem de, ya kaynanadan bulur yada ileride kızını verir kocaya da kızı aynı muameleye uğrayınca canı daha fazla acır. Elbet bulur. İlahi adalet, kolay değil bir yuvayı yıkıntıya uğratmak, mutlaka bir karşılığını bulur.

dün bir konu açmıştım.

erkek arkadaşımla ayrıldık. ayrılmadan sonra hakaretler..
küfürler. havada uçuştu.. ömrü hayatımda şerefsiz kelimesi kullanmayan ben şerefsiz dedim ona:KK43:

beni onu aldattığımla başkası olduğuna söyleyip sürekli mesajlar attı.

bende annesini aradım:KK43:
merhaba kbakmayın rahatsız ediyorum. x kız arkadaşıyım. aramamam lazımdı farkındayım ama mecbur kaldım. x bana rahat veriyor. hakaretlerinden bıktım. beni aramamaması söylermisiniz dedim :KK43:
- ben sizin işinize karışmıyorum. nasıl biliyorsanız öyle yapın.

olay böyle gelişti. sonucunda madem istemiyorsun neden barışıyorsun dedi:KK43:
oğlum kpss hazırlanıyor onun daha başka odaklanacağı şeyler var dedi.
bende ben olmasam o kapak bile açmazdıya dedim. benim nekadar onu teşvik ettiğimi bilmiyormusunuz dedim :KK43:

tabi aradığm gibi pişman oldum:KK43:

erkek arkadaşım aradı. annem oğlum napıosn dediğinde yerin dibine girdim dedi. bu kız seni boşar sırtını boşuna buna bağlama demiş:KK43:

ben buymuşum demekki. evine ayda bir kargo gitti kitapçıdan. çalışmayn oğluna kitap nereden geliyordu acaba :KK43:

herşey bi tarafada bu seviyeye nasıl düştüm :KK43: çok utanıyorum :KK43:
yaş kaç??

insan yapmam dediği şeyleri yapıyor bazı anlarda, siz de ona denk gelmişsiniz, belki de böyle olması gerekiyordur hayırlısı

yazmayım dedim ama çoğu konuda görüyorum benzer üsluplar. Konunun boş olduğunu düşünüyorsanız okur geçersiniz manyak mı ne demenin dalga geçmenin ne alemi var

X