erkek arkadaşımı annesini aradım :(

arya_arya_arya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
94
24
36
dün bir konu açmıştım.

erkek arkadaşımla ayrıldık. ayrılmadan sonra hakaretler..
küfürler. havada uçuştu.. ömrü hayatımda şerefsiz kelimesi kullanmayan ben şerefsiz dedim ona

beni onu aldattığımla başkası olduğuna söyleyip sürekli mesajlar attı.

bende annesini aradım
merhaba kbakmayın rahatsız ediyorum. x kız arkadaşıyım. aramamam lazımdı farkındayım ama mecbur kaldım. x bana rahat veriyor. hakaretlerinden bıktım. beni aramamaması söylermisiniz dedim
- ben sizin işinize karışmıyorum. nasıl biliyorsanız öyle yapın.

olay böyle gelişti. sonucunda madem istemiyorsun neden barışıyorsun dedi
oğlum kpss hazırlanıyor onun daha başka odaklanacağı şeyler var dedi.
bende ben olmasam o kapak bile açmazdıya dedim. benim nekadar onu teşvik ettiğimi bilmiyormusunuz dedim

tabi aradığm gibi pişman oldum

erkek arkadaşım aradı. annem oğlum napıosn dediğinde yerin dibine girdim dedi. bu kız seni boşar sırtını boşuna buna bağlama demiş

ben buymuşum demekki. evine ayda bir kargo gitti kitapçıdan. çalışmayn oğluna kitap nereden geliyordu acaba

herşey bi tarafada bu seviyeye nasıl düştüm çok utanıyorum

Ayrildinizmi ayrilmadinizmi? Yok annesini neden ariyorsunuz ki? Iliskiye baslarken annesine sormadiniz dimi? Yani Anneyi karistirmasaDiniz keske... Madem rahatsizlil hissediyorsunuz engellersiniz hertaraftan tamam... Yok yani bundan sonra olacagi olsaydida olmaz artik...

annesini araya katmasaydınız iyi olurdu ama bi şekilde nankör olduklarını anlamışsın...
Fedakarlığa değmezmiş.

mesaj ve aramayı nasıl engeleyecem ki? whatsaptan engel vardı onu yaptım.
samsung ace de msj engelleme yoktu.
yaptığım doğru değil.
ayrıldık bitti.

ayrılmışsınız zaten ne gerek var, şimdi bu kadar hakaret ve küfüre rağmen barışmak için istekli
yalvarır pozisyonuna düşmüşsün.

Yaptığın yanlış, sen de farkına varmışsın. Bundan sonra da olan olmuş de, devam et hayatına. Tecrübe bölümüne atarsın bi çizik kafanda.

Evine gönderdiğin kitapların hesabını mı yapıyorsun? annesi düşüncelerinde haklı kendince.
helal olsun walla bu anlamı çıkardınız.
kadın bana oğlum senin yüzünden ders çalışmıyor dedi.
halbuki sırf ders çalışsın diye ben ona kitap gönderdim. bunu kadına demedim tabiki.
bumudur hesap yapmak

nasıl bu seviyeye düşüp aradım hala inanamıyorum. nasıl yaptım böyle birşey.
inanım ne düşündükleri umrumda bile değil.
ben nasıl böyle bir hata yaptım
bundan sonrası bütün alakanı kes artık.Ne öyle düşünen bi anneye nede değmeyen bi erkek arkadaşa zaman ayırmazsın olur biter.
Bir insanı çalışmaya teşvik etmek kitaplar almak..büyük fedakarlık bana göre.ama Anlayana.....

Önce büyüyüp sonra sevgili edinseydiniz keske..

bana bunu neden yazıyorsunzki.
ben yanlış yaptığım farkındayım.
kendime ben bile inanmıyorum nasıl bu seviyeye indiğimi.
ilaçlarmı etki yaptı naptı anlamadım.
ben hata yaptım utanıyorum diye konu açıyorum.
napabilirim bundan sonra. arayıp özür dilesemmi diyorum.
27 yaşındayım daha fazla nekadar büyebilirdim ki. siz 4 4 lükmüsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…