erkek arkadaşımı annesini aradım :(

Kötü olmuş ya, pişman olmuşsun zaten ne diyim...
Ben de bi kere eşimle sözlüyken ona ulaşamamıştım,gün içinde de atışmıştık, teli kapatmış evini aradım kayınvalide çıktı, merak ediyorum, bugün hiç konuşamadık bi telefona verir misin dedim. Kadın beni tersledi, uyudu sabah konuşursunuz dedi:KK53: Allaam ya yedik sanki oğlunu:110:

bundan sonrası bütün alakanı kes artık.Ne öyle düşünen bi anneye nede değmeyen bi erkek arkadaşa zaman ayırmazsın olur biter.
Bir insanı çalışmaya teşvik etmek kitaplar almak..büyük fedakarlık bana göre.ama Anlayana.....

aslında önceki konu okusanız, boşuna berabermiş bile derdiniz belki.

annesinden özür dileyip birdaha hayatlarına girmemeyi düşünüyorum:KK43:

Kötü olmuş ya, pişman olmuşsun zaten ne diyim...
Ben de bi kere eşimle sözlüyken ona ulaşamamıştım,gün içinde de atışmıştık, teli kapatmış evini aradım kayınvalide çıktı, merak ediyorum, bugün hiç konuşamadık bi telefona verir misin dedim. Kadın beni tersledi, uyudu sabah konuşursunuz dedi:KK53: Allaam ya yedik sanki oğlunu:110:

yerin dibine girdim resmen:KK43:
erkek arkadaşımın düştüğü durumu düşünmek bile istemiyorum.
nasıl yaptım öyle bişi:KK43:

Bence tekrar aramak işi daha da düğüm yapar, özür dilemen de kadının pek umrunda olmaz gibi geliyor. Bu iş çığırından çıkmış zaten istemiyorsunuz da isteseniz de pınar baştan bulanır derler. EN iyi ihtimal büyüğümsünüz özür dilerim diye mesaj belki.

Ogluyla tartisinca annesini aramanız 0-6 yaş grubu tavrı olmuş. Ne munasebet ki yani? Yani ne Münasebet ki derken sen niye muhattap olasin ki böyle bir durumu yaşatan kişinin ailesinden herhangi biriyle. Hakaret ediyosa kapatirsiniz telefonu 2 gün acmazsiniz olur biter. Ya da vazgecmesse hat degistirirsiniz. Böyle basit çözümler varken kendinizi bu duruma düşürmek neden bence asıl soru bu.

Şimdi ayrıldığım adam da sürekli bi'şekilde bana ulaşıp hakaret, küfür ve etse ben de ailesiyle iletişime geçerdim.
Ancak sanırım sizin öyle bi'durum yok. En kötü numaranı değiştirirdin?

Neyse olan olmuş dünyanın sonu değil, ne düşünürlerse düşünsünler düzgün olsaymış zaten aramak zorunda kalmazdın öyle düşün.

dün bir konu açmıştım.

erkek arkadaşımla ayrıldık. ayrılmadan sonra hakaretler..
küfürler. havada uçuştu.. ömrü hayatımda şerefsiz kelimesi kullanmayan ben şerefsiz dedim ona:KK43:

beni onu aldattığımla başkası olduğuna söyleyip sürekli mesajlar attı.

bende annesini aradım:KK43:
merhaba kbakmayın rahatsız ediyorum. x kız arkadaşıyım. aramamam lazımdı farkındayım ama mecbur kaldım. x bana rahat veriyor. hakaretlerinden bıktım. beni aramamaması söylermisiniz dedim :KK43:
- ben sizin işinize karışmıyorum. nasıl biliyorsanız öyle yapın.

olay böyle gelişti. sonucunda madem istemiyorsun neden barışıyorsun dedi:KK43:
oğlum kpss hazırlanıyor onun daha başka odaklanacağı şeyler var dedi.
bende ben olmasam o kapak bile açmazdıya dedim. benim nekadar onu teşvik ettiğimi bilmiyormusunuz dedim :KK43:

tabi aradığm gibi pişman oldum:KK43:

erkek arkadaşım aradı. annem oğlum napıosn dediğinde yerin dibine girdim dedi. bu kız seni boşar sırtını boşuna buna bağlama demiş:KK43:

ben buymuşum demekki. evine ayda bir kargo gitti kitapçıdan. çalışmayn oğluna kitap nereden geliyordu acaba :KK43:

herşey bi tarafada bu seviyeye nasıl düştüm :KK43: çok utanıyorum :KK43:
niye tenezzul ediyorsunki muhatap olmaya; madem bitti?
eski esimle bosanmadan onceki son kavga ve ayriligimizda kv beni aradi da, acmadim bile, ne konusacam ki onla, bitti artik diye.
laf duymaya merakli miyiz? oglunu ovup sana bi ton kusur yapistiracak, iyice ayar olacaksin..
artk muhatap olma derim, ne kendisiyle ne de annsiyle..

O anki duygularını anlayabiliyorum senin empati yapıyorum ve kızmıyorum sana, artık olan olmuş şu durumda araman işleri dahda çıkmaz sokar.Sen özür dilemek istersin başka başka algılanır.. Sadece küçücük bir msj atabilirsin belki annesine özür ve tamamen çıktım hoşçakalın der gibi umursamaz bir tavırla..Hem mahçup hem burnu havada ortaya karışık yani, onu tam sen kur kafanda..

Bence kesinlikle ozur dilemeyin eger barismayi dusunmuyorsaniz. Ozur dilemeniz kimsenin umrunda olmayacak onca laftan sonra. Olay cok cirkinlesmis. Ben olsam ozur dilemezdim. Sessiz sedasiz cikar giderdim...

0-6 yas grubu burasi degil diye biliyorum. Prima bebek bolumume acacan sikayetlerini. Yapiyom yapiyom altim kuru kalmiyo dicen. Manyakmi ne
Kibledim sizi haberiniz olsun..İnsanlar burda derdini paylaşıyor bu şekilde azarlayıp,dalga geçip,manyak diyerek hakaret etmeye hakkınız yok,her konuya yorum yapma gibi bir zorunluluk yok burda,hoşunuza gitmediyse cevap vermezsiniz olur biter..Artık yeter yani sizin gibiler yüzünden insan derdini anlatamıyor burda..Neyin sinirini çıkartıyorsunuz burda insanlardan çok merak ediyorum...

sevıyeyı düşüren siz olmuşsunuz malasef öfkeyle kalkan zararla oturur hesabı hiç samımıyetınızın olmadığı kadını ne dıye arıyorsunuz anlamadım

hala arıyım mı demen...
canım hani pişman olmuştun bu yaptığım hata diyordun?
neden böyle hissettin biliyo musun? senin yerine ben yapayım analizini.
annesini aramak sana saçma gelmedi ve aradın. ama kadın sana öyle soğuk,öyle ters davranmış ki utanmışsın.
yani sana kendini kötü hissettiren bir kadın var, olay aramada değil. sen hangi akla hizmet tekrar aynı kadınla konuşma peşindesin anlamadım ki...

ayrıca insan ilk defa konuştuğu birine nasıl böyle konuşur?
kaba insanlardan nefret ediyorum.
sen bu çocuğun peşini bırak.
herkes kaynanasından neler çekiyor?
böyle bir aileye mi gideceksin yani???

X