- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 29
- Konu Sahibi arya_arya_arya
En iyi cevap kayıtsız kalmaktı.Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Buda tecrübe oldu sizin için.
Buda tecrübe oldu sizin için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonrası bütün alakanı kes artık.Ne öyle düşünen bi anneye nede değmeyen bi erkek arkadaşa zaman ayırmazsın olur biter.
Bir insanı çalışmaya teşvik etmek kitaplar almak..büyük fedakarlık bana göre.ama Anlayana.....
mesaj ve aramayı nasıl engeleyecem ki? whatsaptan engel vardı onu yaptım.
samsung ace de msj engelleme yoktu.
yaptığım doğru değil.
ayrıldık bitti.
Kötü olmuş ya, pişman olmuşsun zaten ne diyim...
Ben de bi kere eşimle sözlüyken ona ulaşamamıştım,gün içinde de atışmıştık, teli kapatmış evini aradım kayınvalide çıktı, merak ediyorum, bugün hiç konuşamadık bi telefona verir misin dedim. Kadın beni tersledi, uyudu sabah konuşursunuz dedi Allaam ya yedik sanki oğlunu
aslında önceki konu okusanız, boşuna berabermiş bile derdiniz belki.
annesinden özür dileyip birdaha hayatlarına girmemeyi düşünüyorum
Olsun herkes hata yapar, hangimiz pot kırmadık ki.yerin dibine girdim resmen
erkek arkadaşımın düştüğü durumu düşünmek bile istemiyorum.
nasıl yaptım öyle bişi
Bence daha aramayin özür icin. Rezil olmussunuz olacaginiz kadar bosverin bundan sonrasini. Gecmis olsun kötü olmus baya.yerin dibine girdim resmen
erkek arkadaşımın düştüğü durumu düşünmek bile istemiyorum.
nasıl yaptım öyle bişi
niye tenezzul ediyorsunki muhatap olmaya; madem bitti?dün bir konu açmıştım.
erkek arkadaşımla ayrıldık. ayrılmadan sonra hakaretler..
küfürler. havada uçuştu.. ömrü hayatımda şerefsiz kelimesi kullanmayan ben şerefsiz dedim ona
beni onu aldattığımla başkası olduğuna söyleyip sürekli mesajlar attı.
bende annesini aradım
merhaba kbakmayın rahatsız ediyorum. x kız arkadaşıyım. aramamam lazımdı farkındayım ama mecbur kaldım. x bana rahat veriyor. hakaretlerinden bıktım. beni aramamaması söylermisiniz dedim
- ben sizin işinize karışmıyorum. nasıl biliyorsanız öyle yapın.
olay böyle gelişti. sonucunda madem istemiyorsun neden barışıyorsun dedi
oğlum kpss hazırlanıyor onun daha başka odaklanacağı şeyler var dedi.
bende ben olmasam o kapak bile açmazdıya dedim. benim nekadar onu teşvik ettiğimi bilmiyormusunuz dedim
tabi aradığm gibi pişman oldum
erkek arkadaşım aradı. annem oğlum napıosn dediğinde yerin dibine girdim dedi. bu kız seni boşar sırtını boşuna buna bağlama demiş
ben buymuşum demekki. evine ayda bir kargo gitti kitapçıdan. çalışmayn oğluna kitap nereden geliyordu acaba
herşey bi tarafada bu seviyeye nasıl düştüm çok utanıyorum
Kibledim sizi haberiniz olsun..İnsanlar burda derdini paylaşıyor bu şekilde azarlayıp,dalga geçip,manyak diyerek hakaret etmeye hakkınız yok,her konuya yorum yapma gibi bir zorunluluk yok burda,hoşunuza gitmediyse cevap vermezsiniz olur biter..Artık yeter yani sizin gibiler yüzünden insan derdini anlatamıyor burda..Neyin sinirini çıkartıyorsunuz burda insanlardan çok merak ediyorum...0-6 yas grubu burasi degil diye biliyorum. Prima bebek bolumume acacan sikayetlerini. Yapiyom yapiyom altim kuru kalmiyo dicen. Manyakmi ne