- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi pervin7862
Erkek arkadasımla parkta oturuyorduk ve cantasından icki cıkardı 1 kadeh içersin dedi ben de bir sey olmaz diye sorun etmedim sonra 2.de ictim bir sey olmaz diye sonra delirdim zaten ve eve geldigimde annemler anladı babam cok kızdı annem erkek arkadasımla görüşmeme de izin vermiyor suan erkek arkadasımdan ayrıldım bu yüzden ama doğru olanı mı yaptım?bana cok kızdı ve takipten cıkarttı.
İkimizde 18Yaşlar kaç
Yaşın doğruyu yanlışı ayırt edebilcek bir yaş ve sende aslında farkındasın ayrılmakla iyi birşey yaptığının.Hayatını daha kaliteli insanlarla yürüt boşver canım.İkimizde 18
O zaman ailem kızdı diye açmıştı yakın konulardı ve çoğu kişi ayrıl dediBu konu daha önce de açılmamış mıydı
Bakmayın o zaman zorla mı baktırıyoruz farklı bir soru sordum burdaBozuk plak gibi sürekli konuyu tekrar tekrar acacak mısın böyle?
Fark yok aynı soruyu sormak yasak.Bakmayın o zaman zorla mı baktırıyoruz farklı bir soru sordum burda
Lütfen aynı içerikle konu açmayınız, benzer içerikle açtığınız diğer konulardan devam edebilirsinizBakmayın o zaman zorla mı baktırıyoruz farklı bir soru sordum burda
Konusma onunla bidaha. Bu yaşta ne alkoli.İkimizde 18