Erkek arkadasımdan ayrıldım hata mı yaptım?

Erkek arkadasımla parkta oturuyorduk ve cantasından icki cıkardı 1 kadeh içersin dedi ben de bir sey olmaz diye sorun etmedim sonra 2.de ictim bir sey olmaz diye sonra delirdim zaten ve eve geldigimde annemler anladı babam cok kızdı annem erkek arkadasımla görüşmeme de izin vermiyor suan erkek arkadasımdan ayrıldım bu yüzden ama doğru olanı mı yaptım?bana cok kızdı ve takipten cıkarttı.
Anan baban iyi çekiyo senden konulara bak

Ailenizin karşısında duramayacaksaniz başınız dik ben reşitim istediğimi yaparım diyemeyecekseniz saçma işler yapıl rezil etmeyin kardeşim kendinizi ya 😒

herkesin aile kültürü farklı, her şehrin kaldırabileceği şeyler bile farklı. kendi açımdan tasvip etmeyeceğim bir durum ama kimi içinde bu durum normal olabilir. daha çok gençsin gelecek sana kim bilir neler gösterecek. büyüdüğünde anlayacaksın bunların boşa üzüntü olduğunu.

Erkek arkadasımla parkta oturuyorduk ve cantasından icki cıkardı 1 kadeh içersin dedi ben de bir sey olmaz diye sorun etmedim sonra 2.de ictim bir sey olmaz diye sonra delirdim zaten ve eve geldigimde annemler anladı babam cok kızdı annem erkek arkadasımla görüşmeme de izin vermiyor suan erkek arkadasımdan ayrıldım bu yüzden ama doğru olanı mı yaptım?bana cok kızdı ve takipten cıkarttı.
Yaş kaç pardon

Alkol kullanıp kullanmamak tamamen senin bileceğin birşey hayat senin canım ama ne o öyle park köşelerinde avam avam içmeler. Daha çok yolun başındasın hayat nasıl başlarsan öyle gider ve kendini nereye konumlandırırsan da öyle yaşarsın. Kendini görmek istediğin yerler oralar mı? Anne baban haklı kızmakta. Benim evladım olsa ve kendine böylesine haksızlık yapsa bende çok üzülürdüm.

Anladigim kadariyla 18 yasindasin. Bu erkek arkadasin kac yasindaydi bilmiyorum parkin ortasinda alkol getirmek ve icirmek nedir ya? Ondan bir hayir gelmez. Belki de onun amaci farkli? Ne biliyorsun? sakin yeni tanidigin insanda olsa kiz erkek farketmez her yerde icilmez o alkol. Allah korusun birsey olur basina birsey gelir vs. Dikkat et. Ayrilmakla iyi etmissin. Icip icmemek senin tercih meselesi. Daha yolun basindasin ama hayatini nereye konumlandirirsan öyle ilerlersin

X