• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıma takıntılı kız :(

Ohoo takılma böyle şeylere bi ara benim eşimin de eski sevgilisi yazıp duruyodu tek aşkım sen olcaksın falan filan ben hiç muhatap almadım o kim ki yani.. Benim yerimde olmak isteyen bi zavallı, bi insanı sevebilirsin ama eyleme geçip eşiyle sevgilisiyle arasını bozmaya çalışırsan şerefsizsin demektir.

katılıyorum size bi kız bu kadar gurursuz nasıl olabiliyo aklım almıyo zaten inşallah atlatırım bu olayı teşekkür ederim cevabınız için

Aslinda sogukkanli olup " iyi ya seninle egleniyor benimle evlencek" demek lazim, ama o an karisiyor insanin hakli normaldir!!
Erkk arkadasiniz ve siz beraber onun babasina gidip, kiziniz sagda solda benimle yattigini söylüyor deseniz hala drvam edermi acaba, ilk böyle yapcaz artik deseniz, gözü korkmazmi? Tabii erkek arkadasinizda kendisinden eminse!! Yok yani böyle bisi varsada nasil bi kizmis o bi erkekle neler yasadigini ulu orta söylüyor... Ne tuaf kizlar var yaaa :ssz:

Aslinda sogukkanli olup " iyi ya seninle egleniyor benimle evlencek" demek lazim, ama o an karisiyor insanin hakli normaldir!!
Erkk arkadasiniz ve siz beraber onun babasina gidip, kiziniz sagda solda benimle yattigini söylüyor deseniz hala drvam edermi acaba, ilk böyle yapcaz artik deseniz, gözü korkmazmi? Tabii erkek arkadasinizda kendisinden eminse!! Yok yani böyle bisi varsada nasil bi kizmis o bi erkekle neler yasadigini ulu orta söylüyor... Ne tuaf kizlar var yaaa :ssz:

bende ilk defa böyle bi kızla karşılaştım dediğiniz mantıklı gidip babasıyla konuşunca belki korkar polise şikayet etmeyi bile düşünüyoruz sürekli rahatsız ettiği için teşekkür ederim cevabınız için

1.cisi gıtmemelıydın orya.. hıc onemsemıcektın o kızı

2.cisi kız sızı ayırmaya calısmıs ama ayıramamıs.. telini degıstır sen kız ulasmasn erkek arkadasında degıssin zaten askere gıdıcekmıs

3.bıdaha rahatsız ederse kızada deyın polise sıkayet edıcem dıye

Son düzenleme:
bilmiyorum hiç kafam o kadar çok karışık ki gitme sebebim kavga etmek değildi insan gibi rahat bırakmasını bizi söylemek için gittim ama orda liseli muhabbeti gibi oldu o durum için çok utandım zaten neye inancağımı nasıl düşünceğimi bende bilmiyorum cidden teşekkür ederim cevabınız için

Insanlarin tarzlari bellidir tiplerinden,konusmalarindan.sen bu kizi tanidigin kadariyla gercekten guzel bir konusma olacagina inandin mi?21yasindayim diyorsun ama bu tur randevulara gidilmemesi gerektigini bilmiyorsun.neyse olan olmus.bundan sonra erkek arkadasin cozsun isi madem aralarinda bir sey..sen hic muhattap olma derim

Insanlarin tarzlari bellidir tiplerinden,konusmalarindan.sen bu kizi tanidigin kadariyla gercekten guzel bir konusma olacagina inandin mi?21yasindayim diyorsun ama bu tur randevulara gidilmemesi gerektigini bilmiyorsun.neyse olan olmus.bundan sonra erkek arkadasin cozsun isi madem aralarinda bir sey..sen hic muhattap olma derim

bu olay bir kerelik olan olay değil 1 senedir uğraşıyoruz bu kızla daha önceden hiç görüşmedim gitmedim. işide bırakmıştım dün morelim çok bozuktu gideyim ne olcaksa olsun artık kafasıyla gittim ama insanca anlattım ona ne yaparsa yapsın ayrılmıcağımızı düşünseydim gitmezdim ama ani oldu işten çıktım şuraya gel dedi ve yolumun üstüydü dediği yer öyle gittim haklı bulmuyorum o konuda kendimi zaten gitmemeliydim teşekkür ederim cevabınız için

1.cisi gıtmemelıydın orya.. hıc onemsemıcektın o kızı

2.cisi kız sızı ayırmaya calısmıs ama ayıramamıs.. telini degıstır sen kız ulasmasn erkek arkadasında degıssin zaten askere gıdıcekmıs

3.bıdaha rahatsız ederse kızada deyın polise sıkayet edıcem dıye

haklısın canım inşallah böyle bi olay yaşamam bidaha teşekkür ederim cevabınız için

gözünüzde canlandırdığınız kızlardan değilim ben o duruma düştüğüm için çok utandım zaten yaşım 21 çocuk değilim sadece o kızla artık bizi rahat bırakması için insan gibi konuşmaya gittim teşekkür ederim cevabınız için

biraz alındın sanırım yorumuma.evet anlattıklarından gözümde canlanan bu oldu ama. yanılma payımız elbetteki var .zaten sonraki tutumlarına dikkat ettim de aklı başında bir gençkızsın.
şizafren yada değil. bu kızla bir daha muhatap olmak sana zarar verir erkek arkadaşına güveniyorsan görmezden gelmeye çalışcaksın
sevdiğim bir söz vardır.
BOŞ BARDAK I OLAN DOLU BARDAK I OLANLA ŞEREFE VURMAKTAN ÇEKİNMEZ
ÇÜNKİ BARDAKLAR ÇARPIŞTIĞINDA TEK ZARAR GÖRECEK OLAN
DOLU BARDAKTIR. ;)

böyle saplantılı kkızlardan korkulur benim tanıdıgım bi kız var çocuga aşık peşini bırakmıyor 500 bin verirsen bırakırım diyor çocuk futbolcu kızın babasıda bi takımda yönetici çocuk bişey yapamıyor ://///

Sevgiliniz size destekse hiiiiiiiiiiç takmayın. O kızı orada dövmek vardı aslında :4: Kendi haline bırakın,telefondan engelleyin ,bir şey derse cevap bile vermeyin,uzak durun yani. Canınızı yakmaya çalışıyor izin vermeyin buna. Sizinde dediğiniz gibi takıntı yapmış ...

Son düzenleme:
biraz alındın sanırım yorumuma.evet anlattıklarından gözümde canlanan bu oldu ama. yanılma payımız elbetteki var .zaten sonraki tutumlarına dikkat ettim de aklı başında bir gençkızsın.
şizafren yada değil. bu kızla bir daha muhatap olmak sana zarar verir erkek arkadaşına güveniyorsan görmezden gelmeye çalışcaksın
sevdiğim bir söz vardır.
BOŞ BARDAK I OLAN DOLU BARDAK I OLANLA ŞEREFE VURMAKTAN ÇEKİNMEZ
ÇÜNKİ BARDAKLAR ÇARPIŞTIĞINDA TEK ZARAR GÖRECEK OLAN
DOLU BARDAKTIR. ;)

Sizde haklısınız birbirimizi tanımadığımız için böyle düsünmeniz cok normal. Bende dediğimiz gibi yapıyorum şuanda bosvermeye çalışıyorum teşekkür ederim cevabınız icin

böyle saplantılı kkızlardan korkulur benim tanıdıgım bi kız var çocuga aşık peşini bırakmıyor 500 bin verirsen bırakırım diyor çocuk futbolcu kızın babasıda bi takımda yönetici çocuk bişey yapamıyor ://///

Çok zor gerçekten böylelerinle uğraşmak sevgi falan değil zaten o kız takıntı haline getirmiş hasta yoksa mantığı olan hic bi insan böyle davranamaz teşekkür ederim cevabınız için

Sevgiliniz size destekse hiiiiiiiiiiç takmayın. O kızı orada dövmek vardı aslında :4: Kendi haline bırakın,telefondan engelleyin ,bir şey derse cevap bile vermeyin,uzak durun yani. Canınızı yakmaya çalışıyor izin vermeyin buna. Sizinde dediğiniz gibi takıntı yapmış ...
Haklısınız Erkek arkadaşım o olaydan sonra hep yanımda oldu mutlu etmek için uğraştı resmen onun o sevgisi içimdeki o sıkıntıyı götürdü. artık o kızın beni üzmesine dediğiniz gibi izin vermicem tesekkür ederim cevabınız için

o kizin cagirdigi yere gitmekle büyük hata yapmissin.Baska tuzaklarda kurabilirdi.Erkek arkadasin seninle ve seni seviyor vebu kiz bunu kaldiramiyor.Seninle ugrasiyor.Hic bir mesajina karsilik vermemeni ve hicbir sekilde onunla yüzgöz olmamani tavsiye ederim.

merhaba herkese önceden açtığım konularda vardı erkek arkadaşıma takıntılı bi kız var uzun zamandır bulaşmıyodu bize geçen çarşıda gördüm ters ters baktık birbirimize sonra mesaj attı çok baktın diye mesajda kavga ettik senin bilmediğin şeyler falan var dedi neyse dün iş çıkışımda bi yer söyledi gel dedi gittim tek başımaydım o yanında büssürü kız toplamış belli dövmeye gelmişler neyse bu anlatamaya başladı sevgilin 1 hafta önce bu gün benimle sabahladı birlikte olduk birlikte uyuduk dedi doğum günü hediyesi bile aldım ona dedi arkadaşlarıda evet onunladydı falan diyo ben aldatmaz o beni foto göster o zaman bana dedim bi foto ama erkek arkadaşım tek masaya bişey koyarken bana kahvaltı hazırlıyodu burda dedi ben yine o yapmaz dedim neyse ben çektim gittim arkamdan aldatılıyon kızım diye bağırıyolardı hepsi. bi araya girip ağlayarak sevgilimi aradım anlatıım hemen geldi arabayı bi yere çekti onu hiç öyle görmemiştim ağlamama dayanamıyodu gidelim mi yanlarına falan dedi ben hayır dedim çok sinirliydi seni bırakıp ailesine gitcem babasının yakasına yapışcam gibisine konuştu neyse sarıldı bana açıkladı o gün nerde olduğunu o fotoğrafıda erkek arkadaşımın erkek kuzeniyle o kız görüşüyo ondan almıştır falan dedi bu arada bu kız normal değil kuzeniyle konuştuğumda kuzeni blie demişti şizofren inanma ne derse diye takıntı haline getirmiş artık bana vazgeçmicem o çocuktan falan diye neler söyledi zaten neyse eve geldim erkek arkadaşım gitmiş kızın evine bulamamış kimseyi dün saat başı aradı resmen göz yaşına dünyaları yakarım ben gibi büssrü güzel söz söyledi ama hiç biri rahatlatmıyo içimi askere gitcek diye üzülürken bu çıktı yine başıma ne düşünceğimi bilmiyorum erkek arkadşımın böyle bişey yapması ihtimali bile içimi yakıyo hiç böyle hissetmemiştim ağlıyorum dünden beri içim acıyo ne yapcam nasıl geçcek bu acı bimiyorum ne olur yardım edin bana. kusura bakmayın uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim

sizi böyle bir konuma sokan, böyle şeylere maruz kalmanıza neden olan sevgiliden hayır beklememenizi tavsiye ederim. sevgilim , sevdiğim adam için her şeyi göze alırım ama araya 3. şahıs her ne şekilde girerse girsin ben onları iki kişi bırakırım, kaldıramam, uğraşamam, yapamam yani..
eski sevgilisiyle muhatap olacak olan kişinin kendisidir, şuan da beraber olduğu kişi değil bana göre..
lütfen hiç bir bayan kendini bir erkek için bu konuma düşürmesin.
ha hemen vazgeçin demiyorum. erkek arkadaşınıza böyle böyle bir durum var, lütfen hallet bir daha bahsi geçsin istemiyorum diyin ve 2. bir kere konusu açılırsa da lütfen siz orada olmayın. bir erkek isterse öyle bir uzaklaştırır ki kendinden.. benim fikrimdir ben itici buluyorum kusura bakmayın, ters ters bakmalar, buluşmalar, kavgalar, başka arkadaşlar...
yanlış ve kötü.. :50:

Kizin cagirdigi yere niye gidiyosun , ayrica
Senin numaran ne ariyo kizda anlamadim gitti....

Bos seylerle ugrasma ...

Ama en cok sinir oldugum laf " benim sevgilim yapmaz "
yahu nasil bu kadar emin oluyosunuz, bizede soyle inan
Merak ettim...
Yapmiyor olabilir, ama Yapmaz deme hic birzaman...

Kizin cagirdigi yere niye gidiyosun , ayrica
Senin numaran ne ariyo kizda anlamadim gitti....

Bos seylerle ugrasma ...

Ama en cok sinir oldugum laf " benim sevgilim yapmaz "
yahu nasil bu kadar emin oluyosunuz, bizede soyle inan
Merak ettim...
Yapmiyor olabilir, ama Yapmaz deme hic birzaman...

Yapmaz dediğimi hatırlamıyorum erkek sonuçta yapabilir hatta kafam karıştığı için konu açtım ben buraya emin olamam hiç bi zaman teşekkür ederim cevabınız icin

sizi böyle bir konuma sokan, böyle şeylere maruz kalmanıza neden olan sevgiliden hayır beklememenizi tavsiye ederim. sevgilim , sevdiğim adam için her şeyi göze alırım ama araya 3. şahıs her ne şekilde girerse girsin ben onları iki kişi bırakırım, kaldıramam, uğraşamam, yapamam yani..
eski sevgilisiyle muhatap olacak olan kişinin kendisidir, şuan da beraber olduğu kişi değil bana göre..
lütfen hiç bir bayan kendini bir erkek için bu konuma düşürmesin.
ha hemen vazgeçin demiyorum. erkek arkadaşınıza böyle böyle bir durum var, lütfen hallet bir daha bahsi geçsin istemiyorum diyin ve 2. bir kere konusu açılırsa da lütfen siz orada olmayın. bir erkek isterse öyle bir uzaklaştırır ki kendinden.. benim fikrimdir ben itici buluyorum kusura bakmayın, ters ters bakmalar, buluşmalar, kavgalar, başka arkadaşlar...
yanlış ve kötü.. :50:

Oda zaten beni bu duruma soktuğu için çok üzüldü. Onu hissettim yeminler etti seni bidaha bu duruma ne olursa olsun sokmucam diye onun o ilgisi içimdeki karmaşayı götürdü zaten evet o olay yanlıştı o kızın seviyesine düşüp orda olmamalıydım teşekkür ederim cevabınız için

o kizin cagirdigi yere gitmekle büyük hata yapmissin.Baska tuzaklarda kurabilirdi.Erkek arkadasin seninle ve seni seviyor vebu kiz bunu kaldiramiyor.Seninle ugrasiyor.Hic bir mesajina karsilik vermemeni ve hicbir sekilde onunla yüzgöz olmamani tavsiye ederim.

Haklısınız bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum zaten beni üzmesine izin vermicem o kızın teşekkür ederim cevabınız icin

Niye o buluşmaya gidip erkek arkadaşından şüpheleniyor havası verdin. Senin anlatacağın hiçbir şeye inanmıyorum diyip gitmeyeceksin. Kızı gördüğünde de bakmayacaksın. Mesajına cevap vermeyeceksin. Kıza istediğini verme yani. Çocukça davranmışsın. Karşındaki insan hasta zaten. Erkek arkadaşının yerinde olsam ben kızardım sana güvenmeyip gittiğin için. Bir de kızdan kanıt istiyorsun. Eğer öyle bir şey olsa erkek arkadaşın onun evinde kalsa o akşam senin cep telefonuna o fotoğraf gelirdi cnm :)

Back