• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşıma takıntılı kız :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese önceden açtığım konularda vardı erkek arkadaşıma takıntılı bi kız var uzun zamandır bulaşmıyodu bize geçen çarşıda gördüm ters ters baktık birbirimize sonra mesaj attı çok baktın diye mesajda kavga ettik senin bilmediğin şeyler falan var dedi neyse dün iş çıkışımda bi yer söyledi gel dedi gittim tek başımaydım o yanında büssürü kız toplamış belli dövmeye gelmişler neyse bu anlatamaya başladı sevgilin 1 hafta önce bu gün benimle sabahladı birlikte olduk birlikte uyuduk dedi doğum günü hediyesi bile aldım ona dedi arkadaşlarıda evet onunladydı falan diyo ben aldatmaz o beni foto göster o zaman bana dedim bi foto ama erkek arkadaşım tek masaya bişey koyarken bana kahvaltı hazırlıyodu burda dedi ben yine o yapmaz dedim neyse ben çektim gittim arkamdan aldatılıyon kızım diye bağırıyolardı hepsi. bi araya girip ağlayarak sevgilimi aradım anlatıım hemen geldi arabayı bi yere çekti onu hiç öyle görmemiştim ağlamama dayanamıyodu gidelim mi yanlarına falan dedi ben hayır dedim çok sinirliydi seni bırakıp ailesine gitcem babasının yakasına yapışcam gibisine konuştu neyse sarıldı bana açıkladı o gün nerde olduğunu o fotoğrafıda erkek arkadaşımın erkek kuzeniyle o kız görüşüyo ondan almıştır falan dedi bu arada bu kız normal değil kuzeniyle konuştuğumda kuzeni blie demişti şizofren inanma ne derse diye takıntı haline getirmiş artık bana vazgeçmicem o çocuktan falan diye neler söyledi zaten neyse eve geldim erkek arkadaşım gitmiş kızın evine bulamamış kimseyi dün saat başı aradı resmen göz yaşına dünyaları yakarım ben gibi büssrü güzel söz söyledi ama hiç biri rahatlatmıyo içimi askere gitcek diye üzülürken bu çıktı yine başıma ne düşünceğimi bilmiyorum erkek arkadşımın böyle bişey yapması ihtimali bile içimi yakıyo hiç böyle hissetmemiştim ağlıyorum dünden beri içim acıyo ne yapcam nasıl geçcek bu acı bimiyorum ne olur yardım edin bana. kusura bakmayın uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim

güzelim takma sen hiç kafana böyle şeyleri bak erkek arkadaşında kızın kuzenide ne manyak bişi olduğunu söylemişler o kızın.. aksine gülüp geçmen lazım senin inadına o kızın gözünün içine sokman lazım bak biz birlikte nasıl mutluyuz diye onu sallamadığını göstermelisin çatlasın patlasın kıskancından şu an o amacına ulaşmış görünüyor seni üzmeye çalışıyor ve başarmış buna izin verme sakın..

güzelim takma sen hiç kafana böyle şeyleri bak erkek arkadaşında kızın kuzenide ne manyak bişi olduğunu söylemişler o kızın.. aksine gülüp geçmen lazım senin inadına o kızın gözünün içine sokman lazım bak biz birlikte nasıl mutluyuz diye onu sallamadığını göstermelisin çatlasın patlasın kıskancından şu an o amacına ulaşmış görünüyor seni üzmeye çalışıyor ve başarmış buna izin verme sakın..

haklısın canım onun amacı zaten bizi ayırmak çok hassas bi yapım var o olay gözümün önünden gitmiyor ama güçlü olmalıyım çok teşerkür ederim cevabınız için

İnsanlar ne kadar gurursuz, ne kadar hasta ruhlu, ayrıca keşke gitmeseydiniz tek başınıza herşey olabilirdi orada, kaç kişi gelmişler baksanıza, aynı şey olursa bir daha kesinlikle gitmeyin muhattapta olmayın böyle, numaralarınızı neden değiştirmiyorsunuz? Ailesiyle konuşmak çözüm olacaksa da gidin konuşun ben hayatta çekemem böyle.

Kaç yaşındasınız sizler :)
çok çocukca geldi bazı noktalar
nasıl yani saç başa kavgamı edecektiniz.
Erkek arkadaşın haklı olabilir sen daha iyi tanıyorsun ama ben öyle anladım
ama asıl hatan neden gidip muhatap oluyorsun kendi seviyeni düşürüyorsun
bana şu ilginç geldi
-sevgilin demiş demekki kendisinin ne olduğu belli değil
bır kadın bunu kabuledebiliyorsa muhtemelen amacı ara bozuculuktur
sevgilimle ne işin var diye sana bozuk atmadığına göre
erkek arkadaşından bunu söylemeye yüz bulamamış demektir.

bir kere ne cesaret ki sen sana verilen adrese gidiyorsun. nelerle karşılacağını bilmeden atlamışsın. daha kötü şeyler olabilirdi emin ol. cahil cesareti. kaldı ki oraya gitmekle zaten -1 olmuşsun. zayıf görünmüşsün.
anladığım kadarıyla da kız fazla rahat. anlattığı şeylerin kendi özeli olduğunun bile farkında değil ya da önemsemeyen bir tip.
neden senin erkek arkadaşın.
aralarında bir şey mi var gerçekten? ateş olmayan yerden duman çıkmıyor? yoksa kızın sana mı takıntısı var da zayıf yerinden vuruyor seni

bir kere ne cesaret ki sen sana verilen adrese gidiyorsun. Nelerle karşılacağını bilmeden atlamışsın. Daha kötü şeyler olabilirdi emin ol. Cahil cesareti. Kaldı ki oraya gitmekle zaten -1 olmuşsun. Zayıf görünmüşsün.
Anladığım kadarıyla da kız fazla rahat. Anlattığı şeylerin kendi özeli olduğunun bile farkında değil ya da önemsemeyen bir tip.
Neden senin erkek arkadaşın.
Aralarında bir şey mi var gerçekten? Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor? Yoksa kızın sana mı takıntısı var da zayıf yerinden vuruyor seni

evet son cümleyi bende merak ettim önceden bir geçmişlerimi var bu kızla erkek arkadaşının

Kaç yaşındasınız sizler :)
çok çocukca geldi bazı noktalar
nasıl yani saç başa kavgamı edecektiniz.
Erkek arkadaşın haklı olabilir sen daha iyi tanıyorsun ama ben öyle anladım
ama asıl hatan neden gidip muhatap oluyorsun kendi seviyeni düşürüyorsun
bana şu ilginç geldi
-sevgilin demiş demekki kendisinin ne olduğu belli değil
bır kadın bunu kabuledebiliyorsa muhtemelen amacı ara bozuculuktur
sevgilimle ne işin var diye sana bozuk atmadığına göre
erkek arkadaşından bunu söylemeye yüz bulamamış demektir.

yaşım 21 kızda 20 yaşında ben zaten saç baş kavga etmek için gitmedim insan gibi konuşmak için gittim kızın amacı farklıymış en sevmediğim şeydir zaten 2 kızın saç baş yolun ortasında kavga etmesi. evet haklısınız mauhattap olmam onla hataydı ama o anlık durduramadım kendimi teşekkür ederim içimi rahatlattınız güvenirim erkek arkadaşıma ama bu olay çok yıprattı beni

gözümde şey canlandı. Lisede sigara içip ders çalışmayan okul asan racon kesen kız gurubu..

:40: Aynen canım ilk yorumumda bende yaşlarını merak ettim bu nedenle.
Bitirim kızlar :)
heytt yedirmem sana erkek arkadaşımı :)
komik geldi banada
ama çocuk ne kasılmıştır dimi
kızlar kavga ediyor kendisi için :)
allahım ya gülüyorum ama trajikomik aslında

haklısın canım onun amacı zaten bizi ayırmak çok hassas bi yapım var o olay gözümün önünden gitmiyor ama güçlü olmalıyım çok teşerkür ederim cevabınız için

bu durumda senin yapcağın şey karşı atak canım.. o sana bunları söylerken sen ona diceksinki Allah Allah senin yanındamı telefonda konuştuk biz sabaha kadar diceksin apışcak kalcak :D hassas olma az cazgır ol erkeğini elinde tut..

yaşım 21 kızda 20 yaşında ben zaten saç baş kavga etmek için gitmedim insan gibi konuşmak için gittim kızın amacı farklıymış en sevmediğim şeydir zaten 2 kızın saç baş yolun ortasında kavga etmesi. Evet haklısınız mauhattap olmam onla hataydı ama o anlık durduramadım kendimi teşekkür ederim içimi rahatlattınız güvenirim erkek arkadaşıma ama bu olay çok yıprattı beni

e yıpratır haliyle kızın biri çıkmış ben erkek arkadşınla sabahladım diyor şahitleriyle
ne bu cesaret kendi adını şerefini lekeleyebiliyor
ya hakikaten şizofren
yada var altında bir geçmiş yaşanmışlık
sen erkek arkadaşına sormadınmı bu kızla munasebeti ne olmuş ki bu hakkı bulmuş

komik geldi banada

Elimde olmadan ben de guluyorum.bizim zamanimizda da vardi boyle tipler ama demek.ki yeni jenerasyonda bazi seyler degismemis;))neyse bizim de kizlar var cok gulmemek lazim

elimde olmadan ben de guluyorum.bizim zamanimizda da vardi boyle tipler ama demek.ki yeni jenerasyonda bazi seyler degismemis;))neyse bizim de kizlar var cok gulmemek lazim

haklısın
iyi akşmalar benim mesai bitti
öpüyorum

bir kere ne cesaret ki sen sana verilen adrese gidiyorsun. nelerle karşılacağını bilmeden atlamışsın. daha kötü şeyler olabilirdi emin ol. cahil cesareti. kaldı ki oraya gitmekle zaten -1 olmuşsun. zayıf görünmüşsün.
anladığım kadarıyla da kız fazla rahat. anlattığı şeylerin kendi özeli olduğunun bile farkında değil ya da önemsemeyen bir tip.
neden senin erkek arkadaşın.
aralarında bir şey mi var gerçekten? ateş olmayan yerden duman çıkmıyor? yoksa kızın sana mı takıntısı var da zayıf yerinden vuruyor seni

bilmiyorum hiç kafam o kadar çok karışık ki gitme sebebim kavga etmek değildi insan gibi rahat bırakmasını bizi söylemek için gittim ama orda liseli muhabbeti gibi oldu o durum için çok utandım zaten neye inancağımı nasıl düşünceğimi bende bilmiyorum cidden teşekkür ederim cevabınız için

komik geldi banada

gözünüzde canlandırdığınız kızlardan değilim ben o duruma düştüğüm için çok utandım zaten yaşım 21 çocuk değilim sadece o kızla artık bizi rahat bırakması için insan gibi konuşmaya gittim teşekkür ederim cevabınız için

İnsanlar ne kadar gurursuz, ne kadar hasta ruhlu, ayrıca keşke gitmeseydiniz tek başınıza herşey olabilirdi orada, kaç kişi gelmişler baksanıza, aynı şey olursa bir daha kesinlikle gitmeyin muhattapta olmayın böyle, numaralarınızı neden değiştirmiyorsunuz? Ailesiyle konuşmak çözüm olacaksa da gidin konuşun ben hayatta çekemem böyle.

erkek arkadaşım numarasını engellemişti kızın ona ulaşamıyo zaten artık. evet haklısınız gitmem hataydı ama bi anlık bişeydi düşünceli davranamdım polise şikayet etmeyi düşünüyoruz teşekkür ederim cevabınız için

Ohoo takılma böyle şeylere bi ara benim eşimin de eski sevgilisi yazıp duruyodu tek aşkım sen olcaksın falan filan ben hiç muhatap almadım o kim ki yani.. Benim yerimde olmak isteyen bi zavallı, bi insanı sevebilirsin ama eyleme geçip eşiyle sevgilisiyle arasını bozmaya çalışırsan şerefsizsin demektir.

bu durumda senin yapcağın şey karşı atak canım.. o sana bunları söylerken sen ona diceksinki Allah Allah senin yanındamı telefonda konuştuk biz sabaha kadar diceksin apışcak kalcak :D hassas olma az cazgır ol erkeğini elinde tut..

zaten sessiz kalmadım canım dediğiniz gibi cazgır olmak gerekiyo bazı konularda teşekkür ederim cevabınız için

e yıpratır haliyle kızın biri çıkmış ben erkek arkadşınla sabahladım diyor şahitleriyle
ne bu cesaret kendi adını şerefini lekeleyebiliyor
ya hakikaten şizofren
yada var altında bir geçmiş yaşanmışlık
sen erkek arkadaşına sormadınmı bu kızla munasebeti ne olmuş ki bu hakkı bulmuş

sordum defalarca hiç bi yakınlığım olmadı o kızla diyo nasıl düşünceğimi bende bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için

Back