- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese önceden açtığım konularda vardı erkek arkadaşıma takıntılı bi kız var uzun zamandır bulaşmıyodu bize geçen çarşıda gördüm ters ters baktık birbirimize sonra mesaj attı çok baktın diye mesajda kavga ettik senin bilmediğin şeyler falan var dedi neyse dün iş çıkışımda bi yer söyledi gel dedi gittim tek başımaydım o yanında büssürü kız toplamış belli dövmeye gelmişler neyse bu anlatamaya başladı sevgilin 1 hafta önce bu gün benimle sabahladı birlikte olduk birlikte uyuduk dedi doğum günü hediyesi bile aldım ona dedi arkadaşlarıda evet onunladydı falan diyo ben aldatmaz o beni foto göster o zaman bana dedim bi foto ama erkek arkadaşım tek masaya bişey koyarken bana kahvaltı hazırlıyodu burda dedi ben yine o yapmaz dedim neyse ben çektim gittim arkamdan aldatılıyon kızım diye bağırıyolardı hepsi. bi araya girip ağlayarak sevgilimi aradım anlatıım hemen geldi arabayı bi yere çekti onu hiç öyle görmemiştim ağlamama dayanamıyodu gidelim mi yanlarına falan dedi ben hayır dedim çok sinirliydi seni bırakıp ailesine gitcem babasının yakasına yapışcam gibisine konuştu neyse sarıldı bana açıkladı o gün nerde olduğunu o fotoğrafıda erkek arkadaşımın erkek kuzeniyle o kız görüşüyo ondan almıştır falan dedi bu arada bu kız normal değil kuzeniyle konuştuğumda kuzeni blie demişti şizofren inanma ne derse diye takıntı haline getirmiş artık bana vazgeçmicem o çocuktan falan diye neler söyledi zaten neyse eve geldim erkek arkadaşım gitmiş kızın evine bulamamış kimseyi dün saat başı aradı resmen göz yaşına dünyaları yakarım ben gibi büssrü güzel söz söyledi ama hiç biri rahatlatmıyo içimi askere gitcek diye üzülürken bu çıktı yine başıma ne düşünceğimi bilmiyorum erkek arkadşımın böyle bişey yapması ihtimali bile içimi yakıyo hiç böyle hissetmemiştim ağlıyorum dünden beri içim acıyo ne yapcam nasıl geçcek bu acı bimiyorum ne olur yardım edin bana. kusura bakmayın uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim