bu çocuk yüzbeş kilo idi bi kızı sevmiş sonra kız kilolu diye ayrılmış bu çocuktan. çocuk babasının ükkanına bakmak zorundaymış ayrıca hiç arkadaş çevresi olmamış. hırs yapmış 65 kiloya düşmüş. üniyide kazanıp maddi manevi özgürlüğü eline almış bu dönemde. tabi tüm bu özelliklerle kızlar etrafında dönmeye başlamış. tabi bu eski kızda...
ama tabi bu kızlardan intikam almayı kafasına koymuş bi kere. eline geçen kızı möahvedip bırakmış. herşeyini oturdu uzun uzun anlattı. eline ne geçiyordu deyince kötü kızlardan herkesin intikamın aldım dedi. bende ben sana veya başkasına ne yaptım dedim. bu da sana aşık oldum işte ama eski halimden dönmem zor oldu sana hiç zarar vermek istemedim alışmış kudurmuştan beterdir dedi. bir çok insan sana teşekkür etsin dedi. alkolü ortamı olan bi insandı. şimdi ise hiçbir mekana gitmiyor haftada bir iki bira içiyor.
Aldatan insana 2.sans ve ril meeeez.Hatasini beklemene ne gerek var?baglanip hata yapinca uzulursen ne olacak?seni aldatmasini mi bekliyorsun?bosanmiyorsun ki gecerli bi sebep icin bekleyesin?ben sana guvenemiyorum seni sevmiyorum demek bu kadar zor mu.kendin icin yapacaksin bunu da yani