Erkek arkadaşım :(

çok pişman olduğunu belli etmese affedemezdim ben de
ama tekrar bi şans vermem için çok uğraşt bende buna dayanarak bir daha yapmayacağını düşünüyorum
Pisman misin affettigin icin peki[/QUOTE]
şuan değilim aldatma konusunda her adımından haberdar oluyorum kendini kanıtlamaya çalışıyor şuan..
çok pişman olduğunu belli etmese affedemezdim ben de
ama tekrar bi şans vermem için çok uğraşt bende buna dayanarak bir daha yapmayacağını düşünüyorum

Yapmayacağına mı yakalanmayacağın mı ?

Seni sevdiğinden mi aldatmış acaba ?

Aklında ki gibi olsun herşey umarım[/QUOTE]

yapmayacağına eminim aslında. şimdi bir mesajla bunu da anlatıyorum hemen

bu çocuk yüzbeş kilo idi bi kızı sevmiş sonra kız kilolu diye ayrılmış bu çocuktan. çocuk babasının ükkanına bakmak zorundaymış ayrıca hiç arkadaş çevresi olmamış. hırs yapmış 65 kiloya düşmüş. üniyide kazanıp maddi manevi özgürlüğü eline almış bu dönemde. tabi tüm bu özelliklerle kızlar etrafında dönmeye başlamış. tabi bu eski kızda...
ama tabi bu kızlardan intikam almayı kafasına koymuş bi kere. eline geçen kızı möahvedip bırakmış. herşeyini oturdu uzun uzun anlattı. eline ne geçiyordu deyince kötü kızlardan herkesin intikamın aldım dedi. bende ben sana veya başkasına ne yaptım dedim. bu da sana aşık oldum işte ama eski halimden dönmem zor oldu sana hiç zarar vermek istemedim alışmış kudurmuştan beterdir dedi. bir çok insan sana teşekkür etsin dedi. alkolü ortamı olan bi insandı. şimdi ise hiçbir mekana gitmiyor haftada bir iki bira içiyor.

Olayin ozeti su...

Cocuk onunla bununla dusup kalkan, ickicinin tekiyken...

Bu hanim kizimiz icin degistigini soyleyerek 'millet sana dua etsin' diye kasideler yazmis.

Ustelik yattigi kizlar icin 'kotu kizlardan herkesin intikamini aldim' diyormus, intikam icin kendini feda etmis yani, yazik...

Anladik tecrubesizsiniz, 'ayrilirsam dayanamam' toylugu var yasiniza istinaden de...

Bir insan ugruna bambaska biri oldugu kizi kaybetmekten korkmaz mi?

Kaybetmekten korkan insan aldatir mi?

Onu da gecelim siz baskasiyla onun yasadiklarinin onda birini yasasaniz bir de ustune aldatsaniz...

Bu cocuk size yapmadigini birakir mi?

Vallahi okullarda cografya, geometri vs ogretilecegine biraz olaylar arasinda iliski kurma...

Mantik suzgecinden bakma ogretilmezse, 'tecrube ederek ogrensin' denilirse bu nesil telef olacak.

ama özünde iyi bi insan ve şans verdiğimden beri inanılmaz biri oldu ona inanmak istiyorumm

devamlı mesajlaştığım, konuştuğum biri vardı ama artık hiç mesaj atmıyor konuşamıyoruz birden konuşmayı kesti hiçbir şey anlamadım

Aldatan insana 2.sans ve ril meeeez.Hatasini beklemene ne gerek var?baglanip hata yapinca uzulursen ne olacak?seni aldatmasini mi bekliyorsun?bosanmiyorsun ki gecerli bi sebep icin bekleyesin?ben sana guvenemiyorum seni sevmiyorum demek bu kadar zor mu.kendin icin yapacaksin bunu da yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…