Erkek arkadaşım :(

öncesini oturdu anlattı ya bundan sonra olmayacağı konusunda bir güven oluşturmaya çalışıyor şuan.:KK51:

Benim arkadaşımda aldatıldı yine devam etti seviyorum yok söz verdi hataydı biz bişey yaşayamıyoruz zatenler o tutamamış kendiniler saçma ne ise adam yine aldattı bu sefer arkadaşıma kızdım sen izin veriyorsun hiç bana gelme diye

Şimdi onun kafasında ya beni çok seviyor aldattım ama affetti kaybetmek istemiyor beni havalarında.

Şimdi daha dikkatli olur ama sana aşkına mı yoksa yapıp yakalanmamaya mı orası belirsiz.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun artık

Benim arkadaşımda aldatıldı yine devam etti seviyorum yok söz verdi hataydı biz bişey yaşayamıyoruz zatenler o tutamamış kendiniler saçma ne ise adam yine aldattı bu sefer arkadaşıma kızdım sen izin veriyorsun hiç bana gelme diye

Şimdi onun kafasında ya beni çok seviyor aldattım ama affetti kaybetmek istemiyor beni havalarında.

Şimdi daha dikkatli olur ama sana aşkına mı yoksa yapıp yakalanmamaya mı orası belirsiz.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun artık

ama çok seferber oluyor :KK43:

öncesini oturdu anlattı ya bundan sonra olmayacağı konusunda bir güven oluşturmaya çalışıyor şuan.:KK51:

ya sana inanmıyorum. inanmak istemiyorum. 20 yaşında tazecik kızsın dışarıda sürüyle adam var ve sen seni hiçe saymış aldatmış bir adamlasın.
neden bu ısrar.
aşkından öleceğini sanıyorsun, şu an hissettiğini düşündüğün şeyi bir kişiyle yaşayabilirim sanıyorsun.
öyle de kolay bir daha bulunuyor ki.
yazık ya, üzüldüm, ben o kısmı kaçırmışım

Affetmeyumanzede, post: 39171615, member: 656124"]evet aldatıldım[/QUOTE]
Affetmeye nasil cesaret ettin neye dayanarak affettin.
Ben de aldatildim da merakimdan soruyorum..

ya sana inanmıyorum. inanmak istemiyorum. 20 yaşında tazecik kızsın dışarıda sürüyle adam var ve sen seni hiçe saymış aldatmış bir adamlasın.
neden bu ısrar.
aşkından öleceğini sanıyorsun, şu an hissettiğini düşündüğün şeyi bir kişiyle yaşayabilirim sanıyorsun.
öyle de kolay bir daha bulunuyor ki.
yazık ya, üzüldüm, ben o kısmı kaçırmışım

asla aldatılmayı kabullenemem derdim.
büyük konuşmamak lazımmış.
başıma geldi işte. :KK43:

Aa aldatti mı ben tam okumadım yorumları o zaman kapıyı göstermen en doğrusu.

ama ? Canım sana saygısı ve sadakati olmayan biriylesin ve bunun farkındamısın ?

Affetmeyumanzede, post: 39171615, member: 656124"]evet aldatıldım
Ben de aldatildim da merakimdan soruyorum..[/QUOTE]

çok pişman olduğunu belli etmese affedemezdim ben de :KK51:
ama tekrar bi şans vermem için çok uğraşt bende buna dayanarak bir daha yapmayacağını düşünüyorum:KK43:

ama tekrar bi şans vermem için çok uğraşt bende buna dayanarak bir daha yapmayacağını düşünüyorum:KK43:[/QUOTE]
Pisman misin affettigin icin peki

ama tekrar bi şans vermem için çok uğraşt bende buna dayanarak bir daha yapmayacağını düşünüyorum:KK43:[/QUOTE]

Yapmayacağına mı yakalanmayacağın mı ?

Seni sevdiğinden mi aldatmış acaba ?

Aklında ki gibi olsun herşey umarım

X