- 31 Ocak 2015
- 17
- 5
- 34
ama senin icinde hep kusku kalacakartık bi kere şans verdim. napalım hatasını bekleyeceğim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama senin icinde hep kusku kalacakartık bi kere şans verdim. napalım hatasını bekleyeceğim artık
evet aldattı maalesef
telefonu tabiki verir, tabi onceden temizlemistir dip kose
Sevseydin uzaklasinca soğumazdin.seviyorum ama yani sevdiğimi hissediyorum
ya ben de çok acı çekiyorum unutamıyorum ama seviyorum daVe affettin he, yaslarınız daha çok genç ve gerçekten aldattgnı bldgniz,adinız gibi emin oldugunuz birhyle 2.sefer çıkmayın derim.
aldatılmakla alakalı galiba buSevseydin uzaklasinca soğumazdin.
öncesini oturdu anlattı ya bundan sonra olmayacağı konusunda bir güven oluşturmaya çalışıyor şuan.
Aldatıldın mı ?aldatılmakla alakalı galiba bu
evet aldatıldımAldatıldın mı ?
Benim arkadaşımda aldatıldı yine devam etti seviyorum yok söz verdi hataydı biz bişey yaşayamıyoruz zatenler o tutamamış kendiniler saçma ne ise adam yine aldattı bu sefer arkadaşıma kızdım sen izin veriyorsun hiç bana gelme diye
Şimdi onun kafasında ya beni çok seviyor aldattım ama affetti kaybetmek istemiyor beni havalarında.
Şimdi daha dikkatli olur ama sana aşkına mı yoksa yapıp yakalanmamaya mı orası belirsiz.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun artık
Zaten hep acı cektirenler ve kotu davrananlar unutulmaz.ya ben de çok acı çekiyorum unutamıyorum ama seviyorum da
öncesini oturdu anlattı ya bundan sonra olmayacağı konusunda bir güven oluşturmaya çalışıyor şuan.
Aa aldatti mı ben tam okumadım yorumları o zaman kapıyı göstermen en doğrusu.aldatılmakla alakalı galiba bu
ama çok seferber oluyor
ya sana inanmıyorum. inanmak istemiyorum. 20 yaşında tazecik kızsın dışarıda sürüyle adam var ve sen seni hiçe saymış aldatmış bir adamlasın.
neden bu ısrar.
aşkından öleceğini sanıyorsun, şu an hissettiğini düşündüğün şeyi bir kişiyle yaşayabilirim sanıyorsun.
öyle de kolay bir daha bulunuyor ki.
yazık ya, üzüldüm, ben o kısmı kaçırmışım
Aa aldatti mı ben tam okumadım yorumları o zaman kapıyı göstermen en doğrusu.
ama ? Canım sana saygısı ve sadakati olmayan biriylesin ve bunun farkındamısın ?
Affetmeye nasil cesaret ettin neye dayanarak affettin.Affetmeyumanzede, post: 39171615, member: 656124"]evet aldatıldım
Affetmeye nasil cesaret ettin neye dayanarak affettin.
Ben de aldatildim da merakimdan soruyorum..
Affetmeye nasil cesaret ettin neye dayanarak affettin.
Ben de aldatildim da merakimdan soruyorum..