Erkek arkadaşım :(

humanzede

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
22
2
30
merhaba bayanlar...
yeni bir erkek arkadaşım var, ama bu arkadaşla daha eskisi de var yani önceden de arkadaştık. ama biz sevgili olduk oğlan çok değişti. aşırı kıskanç çok tutucu bi adam oldu çıktı.
sorun bu da değil yanındayken herşey güzel uzaklaşınca bir soğukluk oluyor içimde.
bundan önce iki ilişkim oldu sonra baya yalnızlığa alışmıştım ondan mı ki acaba.
aslında adını koymadan öncede herşey gayet hoştu sonu ne olur bilmiyorum ve kötü olsun istemiyorum.
he birde dip not güvern ğproblemimşzde var ondan ötürü.

Balık baştan kokar.

Bu kadar kısa ve öz cevap verilebilir buna.

Olmuyorsa, uymuyorsa başınızdan atmayı bileceksiniz kızlar. Ben bunu düzeltirim, aşığız, bu problem olmaz, hallederiz ile olmuyor işte olmuyor.

Tecrübeyle sabit.

Sevmiyorsun uzaklaşınca soğumanın tek nedeni bu.

aslında karakter olarak falan çok uyumluyuz. beraber olduğumuzda falan sıkıntı yok acaba sorun benle mi ilgili ya

sen de zamanla göreceksin, bu mundardan tekme yiye yiye ama işte... ah işte.. gençlik, toyluk

ya şimdi artık elimden birşeyde gelmiyor açıkçası .
şans verdim bi kere
son bir hata yaparsa ikimizde birbirimizi tanımayacağız öyle anlaştık.
eskiden telefonunu bile elime alamadığım adm şimdi kendi veriyor elime böyle böyle herşeyini elime vermesinin güvencesi oluştu biraz ama yinede şüphe işte

arkadasim birak gitsin yilllarina yazik olur bu adam seninlede evlenmezzz evlilik olsa bile guvenin gitmis bir kere

paçayı kurtarırsan ne mutlu sana
ama umarım görmezden gelip de devam etmezsin..

Bi insandan vazgecememeniz astan öte aliskanlikta ollabilir belki arkadas ollarak kalmaliydi bu insan!

telefonu tabiki verir, tabi onceden temizlemistir dip kose

Zorlamanın gereği yok aldatan karaktersiz erkektende hayır gelmez sadık değil bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…