- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.889
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Sadece ’nalaka’ diyorum..
Ben de ne alaka diyorum..... Hala seven adam dokunmaz mantığında yaşayan insanlar var. Şaşırıyorum. Asıl seven insan dokunur, öper arkadaşlar....
niye yaşayamaz mı böyle insanlar zaten mecnunda leylayı ellleyerek sevdi ya da bi kerem aslıyı ferhat şirini herkesin hayat görüşü ayrı bi kabullenin lütfen ya sen dokunarak seversin adam dokunmadan sever eleştiri bu millete aşılandı mı ne herkes birbirini eleştiriyo şu anda benim yaptığım gibi
Benim içinde de dokunmak, okşamak, sarılmak,hissetmek aşkın bir parçası. Sevdiğimiz insana dokunmayacağız da kime dokunacağız? ...
Seven insan karşı tarafı incitmek istemez, birşeye zorlamaz, bakmaya kıyamaz derler ya bence gönülden sevmek budur. Dediğim gibi BENCE budur. Sizce alakasız olabilir.Sadece ’nalaka’ diyorum..
Eşim biz nisanliyken bana kaçamak bakışlarla bakardı rahatsız olmayayım diye.. sevgi böyle birşey işte . Erkek arkadaşınızın niyeti ise zaten belli sormaniza gerek yok
İşte söylemeye çalıştığım bu. Ben elini tutmak istedim el elele tutustuk ama zorla olacaksa gönülden sevmiyor başka emelleri var demek istedim. Tabi ki herkesin ilişkiyi yasama tarzı farkli haklısınız.Evlenmeden önce öpüşen sevişen çiftler birbirini sevmiyor mu yani?
Eşimle sevgiliyken yakınlaştığımız zamanlar da oldu, sadece sohbet ettiğimiz zamanlar da. Ve bunca yıldır da sevgisinden hiç şüphem yok.
Siz konu sahibinin sözde sarkıntılık lafına ne bakıyorsunuz. Zorla yaptırılan bir şey yok ki.
Açıkcası ben konu sahibinin "film izleyeceğiz" lafına inanmadığını çok iyi anladım mesela.. Erkek arkadaşı da basbaya kız arkadaşının ne demek istediğini bildiğini biliyordur. Sandığınız kadar saf değil o..
"Gel biraz sevişelim" denmez zaten Saldıray abi stili gibi. Normali "başbaşa vakit geçirelim"dir
Ben de ne alaka diyorum..... Hala seven adam dokunmaz mantığında yaşayan insanlar var. Şaşırıyorum. Asıl seven insan dokunur, öper arkadaşlar....
Bu Konuyu Açan Kişi Kızınız Olmuş Olsaydı. Yine Böyle İyi Niyetli Yanasır mıydınız Bu Konuya ???Belki cidden niyeti kötü değil. İnsanlar evde daha rahat vakit geçirmek isteyebilir. Hemen neden kötüye yordunuz ki. Ciddi düşünen de düşünmeyen de sevişiyor.
Bu Konuyu Açan Kişi Kızınız Olmuş Olsaydı. Yine Böyle İyi Niyetli Yanasır mıydınız Bu Konuya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?