- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
Hepimiz Bu Yollardan Geçtik, Erkekler Biz Kadınlara Nazaran Uckurlarina Fazla Düşkünler. Sırf Kendi Anlık Zevkleri İçinde Malesef Kızları Ciddi Düşünüyorum Senle Diyip Kullanıyor, İşi Bitince Yolu Gösteriyor. Bu Yüzden İntihar Edenlere Şahit Oldum.Yaşadığımız Toplumun Malesef Bu Konuda Ne Kadar Tutucu Olduğunu Biliyorsunuzdur. En Ufak Yanlısınızda Adınız O....pu Oluyor.. Evet Doğru Değil, Evet Herşeyi Iki Bacak Arasinda Aramamk Lazım. Ama Kızlarımızı da Uyarmak Lazım. Bazı Şeyler Özel Ve Özel Şeyler Herkesle Paylasılmamalı.. 5 Ay Size Göre Uzun Bir Süre Olabilir, Ama Bazen 30 Yıllık Eşine Seni Hiç Tanıyamamısim Diyenler de Var. Bunu da Unutmamak Lazım...Benim korkum herhalde adam hırsız mu organ mafyası mı kadın mı pazarlıyor bu olurdu. 5 ay az bir süre değil, belli bir yaştaki insan da Karşısındakini az biraz tanır, niyetini anlar. İki tarafta birşeyler yaşamak isterse yaşar, ama öpüşmek, sevişnek istemek de doğal. Kızım olsa üzülüp üzülmemesi önemli. Arkasında durabilecekse eylemlerini tercih onun yaşam onun, ama bir işi mesleği olsun ondan sonra kafasını böyle şeylere yorsub isterim.
Hepimiz Bu Yollardan Geçtik, Erkekler Biz Kadınlara Nazaran Uckurlarina Fazla Düşkünler. Sırf Kendi Anlık Zevkleri İçinde Malesef Kızları Ciddi Düşünüyorum Senle Diyip Kullanıyor, İşi Bitince Yolu Gösteriyor. Bu Yüzden İntihar Edenlere Şahit Oldum.Yaşadığımız Toplumun Malesef Bu Konuda Ne Kadar Tutucu Olduğunu Biliyorsunuzdur. En Ufak Yanlısınızda Adınız O....pu Oluyor.. Evet Doğru Değil, Evet Herşeyi Iki Bacak Arasinda Aramamk Lazım. Ama Kızlarımızı da Uyarmak Lazım. Bazı Şeyler Özel Ve Özel Şeyler Herkesle Paylasılmamalı.. 5 Ay Size Göre Uzun Bir Süre Olabilir, Ama Bazen 30 Yıllık Eşine Seni Hiç Tanıyamamısim Diyenler de Var. Bunu da Unutmamak Lazım...
Ne Konu Sahibini Tanırım, Nede Sevgilisini. Ama Yazılanlardan Net Anladığım Bise Var, Ufaktan Ufaktan Faydalanmaya Çalışıyor Arkadaş dan.. Bunun Devamı Gelir Ve Hergeçen Gün Istekleri Değişir.. Bu Yazımı Buraya Bırakıyorum. Konu Sahibi İler ki Zamanlar da Gelip Hak Verir Bu Soylediklerime.. O Istekler Bitmez Hicbirzaman . . .
Şimdi Fark Ettim, Sanırım Konu Sahibi Sutlanmiş. Biz Boşuna Çene YoruyoruzKonu sahibi hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor
Bence sevişmeyi de aktiviteyi de ucuza getirmek istiyor. “Eve atam, evde lahmacun söyleyem, internetten film izletem, yanına yanaşma sürecini hızlandıram.”
Sadece cinsellik gelmedi benim aklıma. Birazcık beleşçilik ve kolaycılık gibi sanki. Evde takılmak daha makul geliyor erkeklere.
Ahahha :)) genelde kadınlar gezmek ister erkekler evde takılmak ister ondan demiştim aslındaKız erkek arkadaşım da dışarı çıkalım dediğinde çoğu zaman hazırlanmaya etmeye üşenip eve çağırıyorum yemek yapar dizi izler iki sevişiriz diye. Bir de dışarıda gürültüyü kalabalığı sigara kokusunu falan çekemiyorum başım ağrıyor gün boyu dışarıdayım zaten. Senin hikayedeki kolaycı beleşçi erkek benmişim gibi hissettim şuan yarın çocuğu bir pizza yemeye çıkarayım bari.
Ahahha :)) genelde kadınlar gezmek ister erkekler evde takılmak ister ondan demiştim aslında
Hep onlar mı yapacak boşver :)ahaha arada bizim aramızda da muhabbeti geçiyor bunun çocuk takılıyor zaten eve atıp faydalanıyorsun benden diyesabah da konuştuk haftasonu için evde oturalım diye direttim üstüne bunu görünce beyaz takım elbiseli bıyıklı nuri alço gibi hissettim kendimi
İşte söylemeye çalıştığım bu. Ben elini tutmak istedim el elele tutustuk ama zorla olacaksa gönülden sevmiyor başka emelleri var demek istedim. Tabi ki herkesin ilişkiyi yasama tarzı farkli haklısınız.
Yok canım amacı cinsellik değil... Sana artık kardeşim diyeyim benden küçüksündür. Sakın gitme tatlım. Ciddi düşünüyorum diyosa hareketleriyle de belli etmesi lazım. Sakın evine gitme5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Amacı cınsellıkmı anlamadım !!! Ciddiyım dıye beni kandırıyo olabilir
Sizce bu adamın amacı nedır?
Yok canım amacı cinsellik değil... Sana artık kardeşim diyeyim benden küçüksündür. Sakın gitme tatlım. Ciddi düşünüyorum diyosa hareketleriyle de belli etmesi lazım. Sakın evine gitme
Dısarda Birseyler yapıyor musunuz birlikte ?5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
Evıne gelmem ıcın cok ısrar sarılıp fılm ızleyelım falan dedi evıne gıttım sarıldık film izledik tabi bırazda sarkıntılık yaptı şimdi sürekli yine gel dıyo sinir oluyorum cidden
Hayır gelmem sarkıntılık yapıyorsun dedım ben senı sevıyorum cıddı dusunuyorum bir iki öptüm diye beni sapık olarak görüyorsun sana evlenmeden elımı sürmem dedı ama yaramazlık yaparım dedı
Ciddi anlamda canım sıkıldı yüz verdım bu hale geldı evıne gıtmek ıstemıyorum zaten ufak bır kazayla bakırelıgımde gıttı gıtmedı emın degılım canım cok yanıyo bırde bunun böyle yapması
Size elimi sürmem diyor ve bakireliğiniz gitmiş ya da gitmemiş oluyor, enteresanmış.5 aydır gorüştüğüm biri var seni cok sevıyorum falan dıyo hep ılgılı alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?