Hatta bana bunları dedi ya en son ben onu 90 defa aramışım inanmazsan ekran görüntüsü atıyım sana bir günde ve açmadı ya en son bana demiş ki aramaAyrılabilecek gücü bulabilsem adama desem ki ben senden ayrılıyorum yüzüme bakmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta bana bunları dedi ya en son ben onu 90 defa aramışım inanmazsan ekran görüntüsü atıyım sana bir günde ve açmadı ya en son bana demiş ki aramaAyrılabilecek gücü bulabilsem adama desem ki ben senden ayrılıyorum yüzüme bakmaz
Gözlerim şaşı oldu okurken . Siz yüksek li
Eee buna rağmen ağlıyor musun ? Kendine gel ya ! kardeşim olsan iki tokat atar soğuk suyun altına sokardim seni. Agladigin adama bak vallahi kara büyü yapsalar bu hale getiremez di.Elimi tutmak dışında birşey yapmadı onunda zorla tutuyor ayıp diyor ben diyorum ki neden elini çekiyorsun böyle . Ailem değil de annem çok emek verdi ve çok üzülüyor ben de karar alıyorum diyorum bitti ama ağlamayı durduramıyorum çok sevmiştim çok güvenmiştim çok değer vermiştim bunlar bana yapılacak şeyler değildi bana haksızlık yaptı yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi beni suçladı en sonunda yapmadığımı anlayınca ben seni sıkıştırmak için dedim diyor polisler de böyle yapıyor aynı taktik öyle düşün diyor çok saçma dimi dediği şey şu sen eski sevgilinle naptın anlatıyorum başka diyor başka birşey arıyor diyorum ki ben seni öptüm mü hayır izin verdim mi hayır ona da öyle ben böyle şeyler yapmam diyorum bana diyor ki inanmıyorum baştan anlat en sonunda ben dedim ki adını soyadını biliyorsun git ve konuş yeter dedim öyle sustu .
Yaşadıklarım bunlar en hafifleri yani çok değişik ya bir arkadaşım erkek bana bir soru sordu işle ilgili bu gördü bana dedi ki bu kim anlatıyorum iş yerinden iş ark diyorum yok çocukla gidip konuştu ya
Kendi ahını almışsın başka düşmana ihtiyacin yok senin. Sen sana yetersin.Çok yorgun yıpranmış hissediyorum ben kimin ahını aldım ne günah işledim ya
Hiç inanmadım. Ne tahsiline ne evine arabana. Verdiğin intiba cahil, zorla bir iş bulmuş bir de sevgili edinmiş onun peşinde kendine saygısını kaybetmiş biri.Evet izledim o dizinin belli kısımlarını denk gelmişti evet o muhafazakar kadınların makyaj yapması dar giyinmesi rahatsız ediyor ama giymeyince de bana geçen şey dedi ben senden daha iyiyim her açıdan . Ben de dayanamadım dedim ki ama hala maddi olarak zafer bende dedim bu arada evim arabam var maaşım yüksek onu kastettim . Bilet diyemedi ben konulunca bana şey diyor sen ukalasın ağzımı açarsam ukala oluyorum
Yani icki kumasr yoksa iyi biri mi oluyor ?Nasıl geri gittim bilmiyorum çok sevdim ama neyini sevdim onu da bilmiyorum birşey diyemiyorum diyorum ki çok dürüst güvenilir iyi biri kumar oynamıyor alkol almıyor böyle başkanbir özelliği yok ailede ki sevgi eksikliği diyen çok birinin beni sevmesi bana tuhaf geliyor
Sanırsın Leyla ile memnun ayrılmış.Hatta bana bunları dedi ya en son ben onu 90 defa aramışım inanmazsan ekran görüntüsü atıyım sana bir günde ve açmadı ya en son bana demiş ki arama
Hiç öyle düşünmeyin. Bu adam sizin gibisini bulmuş sizi asla bırakmaz. Denemesi bedava göreceksiniz.Ayrılabilecek gücü bulabilsem adama desem ki ben senden ayrılıyorum yüzüme bakmaz
Valla canım seni kullanıyor bariz belli senin üstünde egemenlik kurmuş sende kuzu kuzu tamam diyorsun bi kendinin farkına var. Sonra çok pişman olursun senin gelirin iyi diyelim evlenince senin maaş kartınıda alır senin paramla seni de ezer kavga kavga nereye seni el üstünde tutan birini elbet bulursun . Senin bundan ayrilmayacagindan o kadar emin ki seni aşağılayıp eziyor. Sen buna bitti sevmiyorum desen köpek gibi peşinden koşar. Akıllı ol ve bu ilişkiyi bitir saygı olmadıktan sonra sevgi boş laf evlenince seni kapı dışarı çıkarmayacak senin paranı yiyecek hatta belki daha ileri gidip seni dövecek biri ile birliktesin
Valla canım seni kullanıyor bariz belli senin üstünde egemenlik kurmuş sende kuzu kuzu tamam diyorsun bi kendinin farkına var. Sonra çok pişman olursun senin gelirin iyi diyelim evlenince senin maaş kartınıda alır senin paramla seni de ezer kavga kavga nereye seni el üstünde tutan birini elbet bulursun . Senin bundan ayrilmayacagindan o kadar emin ki seni aşağılayıp eziyor. Sen buna bitti sevmiyorum desen köpek gibi peşinden koşar. Akıllı ol ve bu ilişkiyi bitir saygı olmadıktan sonra sevgi boş laf evlenince seni kapı dışarı çıkarmayacak senin paranı yiyecek hatta belki daha ileri gidip seni dövecek biri ile birliktesin
Yazmadıklarım var ya bana sürekli şunu diyor ben böyleyim benim kurallarım var ben senin yüzünden küfrediyorum çok konuşuyorsun küfrettiriyorsunAyh bxbxb bu ne ya adam seni dovmemis bile. Biraz da dövdür kendini. Yetmemis cunku sana bu kadarcik eziyet
Ve çorapsız makosenler. Nargile de içiyodur kesin.Birde sana ne giyecegini söyleyen kisliksiz kendi tayt gibi pantolon giydigine öyle eminim ki..
Pantolonunu daraltırır çok değil ama gömlek alim fitBirde sana ne giyecegini söyleyen kisliksiz kendi tayt gibi pantolon giydigine öyle eminim ki..