- 12 Mayıs 2017
- 202
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
Erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıllık bir ilişkimiz var. İlişkimizin ilk yılında güvenimi sarsan çok hareketi oldu. Sonrasında askere gitmesi ilişkimiz için neredeyse kırılma noktası oldu ve erkek arkadaşım ideal bi sevgiliye dönüştü. Ancak geçmişte yaptıkları sebebiyle ona koşulsuz bir güven duyamıyorum ve sosyal çevresini epey daralttım. Şu an iş sebebi ile birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve erkek arkadaşım whatsappta sürekli online. İş saatlerinde benimle doğru düzgün telefonda bile konuşmuyor ama whatsappta ne zaman baksam çevrimiçi. İş yerinde dosya alış-verişlerini ve haberleşmelerini web-whatsapp üzerinden yaptığını söylüyor akşam oluyor bakıyorum yine çevrimiçi. Bu sefer de sorduğumda kankalarım diyor. İki günde bir ekran görüntüsü istediğim için tartışıyoruz ama biraz tartıştık bari biraz ara vereyim vs de demiyor yine çevrimiçi. Birlikte geçirdiğimiz vaktin uzunluğuna, ardımızda bıraktığımız sorunlara ve erkek arkadaşımın son yıllardaki çeki düzenine bakınca bundan da ayrılınmaz gibi geliyor ama bir şey yoksa bile bu huzursuzluğuma bunca kayıtsız kalması, ekran görüntüsü işini inada bindirmesi vs beni çok düşündürüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, fikre ihtiyacım var....