Erkek arkadaşım mı cimri ben mi beklentideyim ?

ilişkimizin güzel gittiği düşüncesinde olduğum için nazar boncuğu yani tek sıkıntılı gördüğüm durum bu oldu şimdiye kadar.

siz evlilik yolundasınız, ailesine girmişsin ama açık iletişim kuramamışsınız. bu senin motorun, kaskı bana aldırman işlevsiz çünkü motorum yok ayrıca kask pahalı ben alamam diyebilirsiniz. pinti olup olmadığını siz bilirsiniz. küçük hesaplar yapan biriyse, masraf çıkmasın diye sizi uyduruk yerlere götürüyorsa doğumgünü gibi günleri es geçiyorsa ağzında hep para lafı varsa anlarsınız yani. açıkça konuşun çünkü evlilik konuşan insanlar parayı da konuşmalı. genel olarak pintiyse zaten yol verin gitsin ömür törpüsü.

cimri erkek sevmem
sevgiliysek hesap ödemem
evliyiz yine ödemiyorum

Çok çok haklısınız şöyle yazayım;
bu senin motorun desem bu motor benim olsa da biz kullanıyoruz der ki gerçekten de öyle bakınca her haftasonu turdayız çünkü keza şehir içinde de hep motorlayız. alacağımız kask iyi olsun ki ileride daha büyük motora geçersek yine onu kullanırız diyor mesela bana. daha dogum günüm gelmedi o yüzden yorum yapamam ama yılbaşında çok güzel bi oteldeydik tüm masraflar ondaydı sevgililer gününde de öyle, diğer zamanlar iyi yere de gideriz tırt yere de değişiyor. para dilinde evet konuşur ama pahalı yemek yedik diyelim çok pahalı yedik diye konuşmaz, hayat pahalılığını konuşur paranın çabuk bitmesini giderlerini konuşur

Şuan olan kask bende duruyor ama ilk motordan hediye ettikleri. Onun arkasına tek binen benim çünkü Annesi binmez ablası binmez tüm arkadaşlarının motoru var.

eflatuns motorla hediye edilen kask sizdeyse; bu adam motora kasksız olarak başkalarını nasıl bindiriyor ?
Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve... konunuzda: sevgiliniz yanında çalışan personeli motorla götürürse tepkiniz ne olur diye sormuştunuz. Sonra ne oldu ; motora bir başkası bindi mi ?

Elinizde kaskla dolaşmak sinir bozucu değil mi ? Motora binilecek diye, kıyafetlerinizi motora binilebilecek kıyafetlerden seçmek can sıkıcı olmuyor mu ?

Ay o kaskı çıkarıp gezmek, yaz günü mont giymek, oturduğun kafede montu canhıraş çıkarmak eski günlere gidip geldim

şimdi ödüyorum ama evlenirsek ödemem diyorum oluru var mı
nasıl alıştırsan öyle gider
eşim bazen şakayla karışık senden önceki hiçbir sevgilime pahalı hediye almadım sana çok para harcadım der
niye diye sorduğumda sonunu bilmiyordum ama senle evleneceğimizi biliyordum diyor
ne kadar doğru bilemem ama cidden bana sevgiliylen de evlendikten sonra da çok para harcadı hatta bir ara bi ev tuttum yüksekti kirası yarısını ödemişti çıkana kadar sana pahalı gelir diye

Son düzenleme:
o zaman pinti değil bu adam. kendinizi düzgün ifade edebilen birine benziyorsunuz. maaşlı çalışan bir kadının tüm ekipmanı bir ayda alabilmesi zor. bunu söyleyebilirsiniz. alırım ama zamana yayarım, alamam çünkü kendime göre ödemelerim var diyebilirsiniz.bu cümlelere kırılmaz ki adam. o zaten böyle diyince size kaskı alır.
(kask çok güvenli ise oldukça pahalı arkadaşımdan biliyorum zorlanması normal o da maaşlıymış. bugün burada okuduğum leş erkek örneklerinden sonra erkek arkadaşın sadık gezmeyi eğlenmeyi seven pırlanta gibi çocuk gözüktü gözüme :)))) ne aldatıyor ne metres tutuyor ne yedekliyor ne özel uçağı var. birbirinize açık olun. ninemin deyimiyle taş olun baş yarın.:)))sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…