Erkek arkadaşım mı cimri ben mi beklentideyim ?

Elbet biri biner yani, şu an belki hobi olarak kullanıyor ama ulaşım aracı olarak kullanacak elbet, o zaman onu bunu şuradan şuraya götürürken lazım olacaktır.
Ayrıca bir şey söyleyeyim, daha geçen hafta ben öyle flörtlestigim bir çocuğun motoruna bindim, beni güzel yerlere götürdü. Kask da eldiven de L beden değildi ,daha küçüktü. Cocuksa çam yarması gibi bir şey. Yani bence büyük ihtimalle eski sevgilisinden kalma ekipmanlardir.
Sende de daha 6 aylık ilişki, yarın bir gün ayrilirsiniz senin aldığın ekipmanlari elin kizina bebekmis gibi kendi elleriyle giydirir, sinir olursun.
Bence alma bir şey.
Ya da hediye kaliteli bir eldiven alabilirsin sana ve ona bir örnek. Daha fazla da ortak olma bir şeyine
+1

Sele altinda kask taşimak için motorun scooter olmasi lazim. 😁
Bizim motosikletlerde kask tasinmiyordu mesela. Ki eşim supersport kullaniyor zaten arka koltuk avuç kadar. 😁
Motordan inince kasklar kolumuzda geziyorduk.

Ve ben baskasinin 2. Yedek kaskini asla kullanmazdim. Darbe almasa yere sert düşürülmüş ya da cok günese maruz kalmiş bir kask iyi korumayabilir. Kazada darbe almis kask zaten çöp oluyor ve o yedek kask kac senelik nasil kullanilmiş bilemeyiz.

Ayrica kasklarin bedenleri de var benim kaskim XS mesela kafaya tam oturmasi hatta yanaklardan biraz sıkıyor olmasi lazim. Kişiye özel uretim olmasa da cesitleri çok kafa yapisina gore vs. Kask deyip gecmemek lazim.
Motordan hiç anlamam. Sadece motoru olan flortlerim, arkadaşlarım , iş arkadaslarim oluyor beni gezdiren ya da bi yerden bir yere atan.
Her kask da oluyor kafama, ufak tefek bir kafam var ama geçen m taktım gayet de oldu. Başkalarında L de takiyordum . Ne yapayım,beni bir haftasonluguna gezdiren insana kafama uyan kask mi aldirayim yılda iki biniyorum diye😅
Scooter mi bilmiyorum, bu hafta Bindigim şuydu
IMG_20230530_195805.jpg
, benden ağır bir seydi, selenin altına ve arkadaski sepete sığıyordu tüm ekipmanlar ve benim çantam falan filan

işte onu dedim de ceketle eldiveni ben hallederim dedi yahu artık geri vites yapamam :KK70:

inşallah doğum günü hediyesi olarak sana ceket aldım demezz :KK70: kriiizzz kaooossss
Ya motorun yok 7 binlik kask alacaksın zorla. :KK53: Geri vites yapamam deyip çekindiğin adamla nasıl bir ilişkin var anlamadım. Ben her şeyi söylerim benim herife. Hiç gizli saklı, ayıp, çekince yok.
Ha bu arada doğum günü hediyen de ceket olacaktır. Eksi 7 bin, üstüne de işlevsiz doğum günü hediyesi. Ovvv yeaaah :KK68:

İlk olarak bu konu maddi beklenti konusu asla değil, ekonomik özgürlüğüm 8 senedir elimde ve şükür istediğimi şartlar elverdiğince alabilecek durumdayım diyerek konuyu hemmeeeen özetliyorum;

erkek arkadaşım ( yaş 27, ilişki 6 aylık, tek gözüme batan sorun bu, ciddi düşünmeceler var, ailesiyle tanıştım ablası arkadaşım vb. nazar boncuğu ) motora merak saldı, ilk küçük bi motor aldı öğrendi etti ben arkada artçı olarak ilerliyoruz aşırı keyifli sürüşler günler rotalar derken motoru büyütmeyi düşünüyor ve ekipman almamız gerek diyerek araştırmalara girdik birlikte. İlk günler arkadaşlarının yanında daha eflatunsa da kask alıcaz bunun ceketi eldiveni dizliği var derken aha dedim bu ekonomide hapı yuttum 20k olucam sanırım ama konuşma stili ona da alıcaz baya para gidecek modundaydı ben de kendi içimde ona o kadar yük olmam kaskı alır kalanları ben alırım diye düşünürken bi gün '' aşkım sen kaç tl ayırdın ? '' dedi. Öyle deyince ben de kaskı şimdi alırım diğerlerini yaza alırım o kadar para şuan veremem zaten dedim konu kapandı.

Çok sevdiğim iş arkadaşıma durumu anlatınca eflatuns sevgilin her konuda çok çok iyi ama bu ve hediye konusunda çok eksi dedi, iyi maaş alan biri, çalışan biri, sana şimdiye kadar hediye almamasını geç ( sadece sevgilililer gününde aldı ) kendi hobisine seni dahil etti bu çok güzel ama ekipmanları sana aldırıyor bence senin en azından kaskını almalıydı bu hoş değil deyince bana dank etti haklı olabilirliği. Kendine göre borç harç durumları elbette var motoru da yeni aldı sonuçta ama sizce bana almaması cimri bir yaklaşım mı? Yoksa ben mi etkilendim arkadaşımdan :KK43:
Ayıp etmiş. Soğuma sebebi.

Ya motorun yok 7 binlik kask alacaksın zorla. :KK53: Geri vites yapamam deyip çekindiğin adamla nasıl bir ilişkin var anlamadım. Ben her şeyi söylerim benim herife. Hiç gizli saklı, ayıp, çekince yok.
Ha bu arada doğum günü hediyen de ceket olacaktır. Eksi 7 bin, üstüne de işlevsiz doğum günü hediyesi. Ovvv yeaaah :KK68:

inşallah öyle bişey yapmaz gerçekten içten içe çok soğurum.

Motordan hiç anlamam. Sadece motoru olan flortlerim, arkadaşlarım , iş arkadaslarim oluyor beni gezdiren ya da bi yerden bir yere atan.
Her kask da oluyor kafama, ufak tefek bir kafam var ama geçen m taktım gayet de oldu. Başkalarında L de takiyordum . Ne yapayım,beni bir haftasonluguna gezdiren insana kafama uyan kask mi aldirayim yılda iki biniyorum diye😅
Scooter mi bilmiyorum, bu hafta Bindigim şuydu Eki Görüntüle 3254977 , benden ağır bir seydi, selenin altına ve arkadaski sepete sığıyordu tüm ekipmanlar ve benim çantam falan filan

Evet fotograftaki scooter. 😁 Tabi ki kimse duzenli binmeyen birine özel kask almaz mantikli da degil. Ben oyle bir durumda binmemeyi uygun gorurdum kendi adima.

Ama soz konusu konu sahibi adamin sevgilisi ve duzenli binecek, adamin almasi lazim ona ozel bana kalirsa.

Bi de kafaya tam uymayan kask kazada korumaz bu bir gercek. Kafaya uymasi demek icine bi sekilde girmek demek değil yanak pedlerinin yuzu yani yanakari hafif sıkıştiriyor olmasi lazim bu disardan farkedilir ve kaski elinle sabit tuttugunda kafanin kaskin icinde saga sola asla hareket edemiyor olmasi lazim.

Evet fotograftaki scooter. 😁 Tabi ki kimse duzenli binmeyen birine özel kask almaz mantikli da degil. Ben oyle bir durumda binmemeyi uygun gorurdum kendi adima.

Ama soz konusu konu sahibi adamin sevgilisi ve duzenli binecek, adamin almasi lazim ona ozel bana kalirsa.

Bi de kafaya tam uymayan kask kazada korumaz bu bir gercek. Kafaya uymasi demek icine bi sekilde girmek demek değil yanak pedlerinin yuzu hafif sıkıştiriyor olmasi lazim ve kaski elinle sabit tuttugunda kafanin kaskin icinde saga sola asla hareket edemiyor olmasi lazim.

Ben bu düşüncede olmadığım için yeni motorla o kadar plan yaptık kı şimdiden, online da saatlerce kask baktık videolar izledik bilgilenmeye çalıştık, bunları yaparken herkes kendine alacak düşüncesi hakimdi o yüzden şuan ben binmemeyi tercih ediyorum diyemem, kask alıcam ve benim olacak oldu ki ayrıldık vura vura parçalarım artık :KK70: Ceketle eldiven de öncelik onu da ben alacağım dedi az önce otururken

Ayıp etmiş. Soğuma sebebi.
Üzmek istemem bu arada :KK43: kusuruma bakmayın ama böyle davranışlar çok üzücü. İlerde evlenirsiniz senin benim olmaz, kimde varsa paylaşır ödersiniz ama sen ne kadar ayırdın demesi üzücü. Evlenmeden acele etmeyin iyice tanıyın

Üzmek istemem bu arada :KK43: kusuruma bakmayın ama böyle davranışlar çok üzücü. İlerde evlenirsiniz senin benim olmaz, kimde varsa paylaşır ödersiniz ama sen ne kadar ayırdın demesi üzücü. Evlenmeden acele etmeyin iyice tanıyın
Tabiki evlenince böyle bi durum yaşanmamalı o zaman çok absürd olurdu. Benim tek eksik bulduğum tarafı bu, tolere edilebilir mi şuanlık evet.

İlk olarak bu konu maddi beklenti konusu asla değil, ekonomik özgürlüğüm 8 senedir elimde ve şükür istediğimi şartlar elverdiğince alabilecek durumdayım diyerek konuyu hemmeeeen özetliyorum;

erkek arkadaşım ( yaş 27, ilişki 6 aylık, tek gözüme batan sorun bu, ciddi düşünmeceler var, ailesiyle tanıştım ablası arkadaşım vb. nazar boncuğu ) motora merak saldı, ilk küçük bi motor aldı öğrendi etti ben arkada artçı olarak ilerliyoruz aşırı keyifli sürüşler günler rotalar derken motoru büyütmeyi düşünüyor ve ekipman almamız gerek diyerek araştırmalara girdik birlikte. İlk günler arkadaşlarının yanında daha eflatunsa da kask alıcaz bunun ceketi eldiveni dizliği var derken aha dedim bu ekonomide hapı yuttum 20k olucam sanırım ama konuşma stili ona da alıcaz baya para gidecek modundaydı ben de kendi içimde ona o kadar yük olmam kaskı alır kalanları ben alırım diye düşünürken bi gün '' aşkım sen kaç tl ayırdın ? '' dedi. Öyle deyince ben de kaskı şimdi alırım diğerlerini yaza alırım o kadar para şuan veremem zaten dedim konu kapandı.

Çok sevdiğim iş arkadaşıma durumu anlatınca eflatuns sevgilin her konuda çok çok iyi ama bu ve hediye konusunda çok eksi dedi, iyi maaş alan biri, çalışan biri, sana şimdiye kadar hediye almamasını geç ( sadece sevgilililer gününde aldı ) kendi hobisine seni dahil etti bu çok güzel ama ekipmanları sana aldırıyor bence senin en azından kaskını almalıydı bu hoş değil deyince bana dank etti haklı olabilirliği. Kendine göre borç harç durumları elbette var motoru da yeni aldı sonuçta ama sizce bana almaması cimri bir yaklaşım mı? Yoksa ben mi etkilendim arkadaşımdan :KK43:
Kaskı bence onun alması lazım motor onun çünkü. Diyelim ayrıldınız o zaman ne olacak? Kask elinizde mi kalacak? Hediye bile değil bu yani en azından sen ne kadar ayırdın demesi beni irrite etti. Hiç ayırmadım sen alırsın sandım deseydiniz ne derdi acaba? Bu hediyeden ziyade bana biraz düşüncesizlik ya da dediğiniz gibi cimrilik gibi geldi.

erkek arkadaşım ( yaş 27, ilişki 6 aylık, tek gözüme batan sorun bu, ciddi düşünmeceler var, ailesiyle tanıştım ablası arkadaşım vb. nazar boncuğu )
Nazar boncuğu derken?
sizce bana almaması cimri bir yaklaşım mı?
Bence cimri. Ne münasebet, adamın motorunda takmak için kaskı niye siz alasınız? Ayakkabı mı alıyorsunuz kendinize, motor kiminse kask da onundur. Bir de sormuş ne kadar ayırdın diye. Tam cringe. 🤷🏻‍♀️

Bana yakışıksız geldi. Motor onun yarın öbür gün ayrıldıgınızda hediye et bari aldığın ekipmanları.
İçten içe böyle bi isteği olsa dahi ‘sen ne kadar bütçe ayırdın’ diye sormamalı bir erkek. Cıks elerdim direk

X