Evet ilaç kullanacağım zaten dün itibari ile karar verdimNe alakası var memurlukla :) bende memurum hatta işyerimde uzun senelerdir kullananı biliyorum. O bilgi yanlış. Diğer konuda aksine ben ilaç kullanırken çok neşeliydim enerjim hiç bitmiyordu 16 saat nöbet tutar gelir eve spor salonuna giderdim. Şimdi yerimden kalkasım gelmiyor. Yani kısaca bana çok çok iyi gelmişti o günlerimi özlüyorum hatta. Kendine o eziyeti sakın yapma
Evet herkes haklı ama aile baskım var ama artık korkmuyorum hiçbirseyden
Ayrılmak istemiyorum diyor zamanla geçer diyorBu kadar kötü durumdaysanız ve psikolog da ilaca başlayın diyorsa neden hala başlamadınız ben onu anlamadım.
Karşı taraf abartmakla birlikte çok da haksız değil kendine göre bazı noktalarda. Adam buluşmak istiyor onu bile istemiyorsunuz. Madem bu kadar rahatsız ediyor ayrılın kafanız rahat olsun. Beklentileriniz çok farklı, boşuna kendinize de ona da eziyet ediyorsunuz.
Allah razı olsun doğru söylüyorsunuzAileniz şimdi vazgeçmenize bile bu kadar baskı yapıyorsa bir gün boşanmak isterseniz asla izin vermez, asla destek olmaz ve bu kabus gibi adamla bir ömür birlikte yaşarsınız gibi görünüyor. Siz daha doğrusunu bilirsiniz ama bu adamdan şuan kurtulmak, evlendikten sonra kurtulmaktan çok daha kolay. Allah yardımcınız olsun.
Bende terapi alıyorum evlenmeyi de düşünmüyorum
Hanımefendi sizden ayrılmasını isteyin demedim zaten, siz ayrılın. Siz ayrıldıktan sonra tek başına ilişki yürütemeyeceğine göre.Ayrılmak istemiyorum diyor zamanla geçer diyor
Sevdiği için mi siz intiharı düşünecek kadar psikolojiniz dipteyken hala ısrar edip sızım psikolojinizi daha da bozuyor. Annenize açık açık bunu söyleyin. Evlenince o ilişkiyi anneniz yaşamayacak siz yaşayacaksınız. Evlenince yine depresyonla cebelleşseniz bu adam bu sefer aynı evin içinde sizi daha da mahveder.Bende ayrılmak istiyorum ama annem iyisi mi var bu çocuk seni seviyor yola gelir diye baskı yapıyor
Valla bacım sen bu adamla evlenirsen bırak depresyondan çıkmayı daha çok dibe batarsin.
İstanbul'dan hataya evlenmek , orada sülalesiyle başbaşa kalmak, anlayışsızlik diz boyu. Ailesinin lafıyla senin üzerine geliyor şimdiden ailemde ailem diyor. He bide büyücü olayı var o en korkuncuailesi sizi begenmezse direk büyü işine girerler ve daha çok kafayı yersiniz. Çünkü o bölgelerde çok
İntihar düşüncemi aileme anlatmadım korkarlar sadece psikolog biliyor lütfen ilaç kullanın diypr oda bilmiyor desem delisin diyebilir sen gayet iyisin diyor bana görüntülü arıyor gülüyorum tabi ağlayacak halim yok iyi gösteriyorum kendimi ayrıca her saniye kötü değilimSevdiği için mi siz intiharı düşünecek kadar psikolojiniz dipteyken hala ısrar edip sızım psikolojinizi daha da bozuyor. Annenize açık açık bunu söyleyin. Evlenince o ilişkiyi anneniz yaşamayacak siz yaşayacaksınız. Evlenince yine depresyonla cebelleşseniz bu adam bu sefer aynı evin içinde sizi daha da mahveder.
Evet ailemle yaşıyorum annem hep yanımda ama kafam çok dalgın aşırı dalgın düşünceden karşıdan karşıya geçerken araba vuracak diye düşünüyorumDoktorunuzu dinleyin. Ailenizle birlikte mi kalıyorsunuz ? Psikolojik olarak kötü hissediyorsanız aileniz olsun yanınızda tek kalmayın
Şuan sırf evlenmek için iyisin diyor. Ama evlendikten sonra en ufak bi anlaşmazlık olduğunda şizofren damgası yiyeceksin. Çünkü erkekler böyle. Nekadar sevsede tartışma ortamı oldumu ilk gördükleri yaranı kanatır.İntihar düşüncemi aileme anlatmadım korkarlar sadece psikolog biliyor lütfen ilaç kullanın diypr oda bilmiyor desem delisin diyebilir sen gayet iyisin diyor bana görüntülü arıyor gülüyorum tabi ağlayacak halim yok iyi gösteriyorum kendimi ayrıca her saniye kötü değilim
MalesefŞuan sırf evlenmek için iyisin diyor. Ama evlendikten sonra en ufak bi anlaşmazlık olduğunda şizofren damgası yiyeceksin. Çünkü erkekler böyle. Nekadar sevsede tartışma ortamı oldumu ilk gördükleri yaranı kanatır.
Bırakın gitsin ciddenPsikolojik olarak kendimde bi farklılık hissettim çok korkuyordum Birseyler den vs sürekli ağlıyordum psikoloğa gitmeye başladım ve çok büyük bir evlilik korkum başladı psikolog da kaygı probleminiz var çok yüksek seviye de depresyon da var dedi erkek arkadaşım 1 ay önce İstanbul’a gelmek istiyordu yanıma gelmesini istemiyordum cınku iyi değildim adapte olamıyorum onu görmek istemiyorum sevdiğim herkesten uzaklaşıyorum dinlenemedi geldi yanında çok kötüydüm Adım atacak mecalim yoktu evlenme teklifi edecekti ettirmedim emin değildim çünkü ona ben suan iyi değilim dedim tedavi görmem gerekiyor herkesten herşey den uzaklaştım dedim oda tamam ben seni ne kadar istersen beklerim dedi anneme de bana da söz verdi gitti gittiğinden sonra hergün beni arıyor biz ne zaman evleneceğiz sen oylalıyorsun beni gibi hissediyorum yanlış anlama da kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil diyor bende bekleme o zaman dedim bu nasıl bir cümle yA ailem tüm hazırlıkları yaptı nişan içim senin keyfini bekliyorlar diyor bende iyi değilim diyorum anlamıyor sen hasta değilsin çok iyisin her aradığım da gayet iyi gözüküyorsun diyor benim hastalığıma aska inanmıyor hergün her akşam benimle mutlaka kavga ediyor anneme de ben ona hep destek oluyorum diyor destek böyle mi olır ya ! Evli olsaydık beni asla anlamazdı asla hergün kavga hergün artık evlenelim baskısı psikolog da ilaç kullanmalısın suan sağlıklı bir evlilik yapamazsın diyor çünkü geçmişte bundan önce bir ilişkim vardı onda ben terk edildim evlenmek üzere iken ve gidip adam diğer kişiyle evlendi bu olayı çok zor atlattım ama etkileri hala sürüyor bir kaç gün önce erkek arkadaşım artık sana destek olacağım vs dedi inanmadım ama tamam dedim yine dün kavga çıkardı ve yine ben sabaha kadar yatmadım bana sürekli gezelim diyor hadi oraya gidelim hadi buraya gidelim y iş arıyorum ben işsizim onunda kendine ait bir işi var 2 saat çalışıyor gün boyu ytıyor ailesi de benimle konuşmak istiyormuş 1 ay önce bize dediler ki biz dükkan açtık çok masrafımız oldu nişanı sonra yapalım erkek arkadaşım şimdi diyor ki benim ailem tüm herşeyi altına varana kadar hazırladı benim ailem eşek mi senin keyfini bekliyorlar yeter diyor yA dün yeter dedim dün böyle çekmek zorunda değilim çekme ozanan sen bilirsin diyor yeter artık diyor ben seninle telefon da konuşmak istemiyorum çünkü hiç iletişim kuramıyoruz diypr sözde o bana çok aşıkmış ben değilmişim falcı öyle demiş fal baktırmış annesi de onunla beraber herşeyi dinlemiş instagram da yazı paylaşmış hayatta en büyük aldığım ders ilişki arkadaşlık ilgi sevgi zorlama ile olmuyor uğruna çabalamaya değmiyor diye ben ona birsey anlatmak istiyorum o bana diypr ki bunu 5 kere daha anlatmıştın birsey anlatmaya korkuyorum yA ben ne yapacağım annem önce bitsin gitsin diyor sonra iyisini nereden bulacaksın herkes böyle diyor ben ne yapmalıyım ?
Doktorunuzu dinleyin. Bu adamla evlenmeyin benceKendimi çok kötü hissediyorum intihar düşüncelerim de olduğu için ilaç kullanımı öneriyor doktor
Aman ha diyim sakın evlenme bununla. Uzaklaş hemen. Kendinden başkasını düşünmeyen üstelik çalışmayan tembel biri. Bir de annesi ile falcı peşine mi düşmüşler yuh. Hayatının mahvolmasını istiyorsan devam et yok ben böyle bir hödüğü hak etmiyorum diyorsan hemen ayrılPsikolojik olarak kendimde bi farklılık hissettim çok korkuyordum Birseyler den vs sürekli ağlıyordum psikoloğa gitmeye başladım ve çok büyük bir evlilik korkum başladı psikolog da kaygı probleminiz var çok yüksek seviye de depresyon da var dedi erkek arkadaşım 1 ay önce İstanbul’a gelmek istiyordu yanıma gelmesini istemiyordum cınku iyi değildim adapte olamıyorum onu görmek istemiyorum sevdiğim herkesten uzaklaşıyorum dinlenemedi geldi yanında çok kötüydüm Adım atacak mecalim yoktu evlenme teklifi edecekti ettirmedim emin değildim çünkü ona ben suan iyi değilim dedim tedavi görmem gerekiyor herkesten herşey den uzaklaştım dedim oda tamam ben seni ne kadar istersen beklerim dedi anneme de bana da söz verdi gitti gittiğinden sonra hergün beni arıyor biz ne zaman evleneceğiz sen oylalıyorsun beni gibi hissediyorum yanlış anlama da kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil diyor bende bekleme o zaman dedim bu nasıl bir cümle yA ailem tüm hazırlıkları yaptı nişan içim senin keyfini bekliyorlar diyor bende iyi değilim diyorum anlamıyor sen hasta değilsin çok iyisin her aradığım da gayet iyi gözüküyorsun diyor benim hastalığıma aska inanmıyor hergün her akşam benimle mutlaka kavga ediyor anneme de ben ona hep destek oluyorum diyor destek böyle mi olır ya ! Evli olsaydık beni asla anlamazdı asla hergün kavga hergün artık evlenelim baskısı psikolog da ilaç kullanmalısın suan sağlıklı bir evlilik yapamazsın diyor çünkü geçmişte bundan önce bir ilişkim vardı onda ben terk edildim evlenmek üzere iken ve gidip adam diğer kişiyle evlendi bu olayı çok zor atlattım ama etkileri hala sürüyor bir kaç gün önce erkek arkadaşım artık sana destek olacağım vs dedi inanmadım ama tamam dedim yine dün kavga çıkardı ve yine ben sabaha kadar yatmadım bana sürekli gezelim diyor hadi oraya gidelim hadi buraya gidelim y iş arıyorum ben işsizim onunda kendine ait bir işi var 2 saat çalışıyor gün boyu ytıyor ailesi de benimle konuşmak istiyormuş 1 ay önce bize dediler ki biz dükkan açtık çok masrafımız oldu nişanı sonra yapalım erkek arkadaşım şimdi diyor ki benim ailem tüm herşeyi altına varana kadar hazırladı benim ailem eşek mi senin keyfini bekliyorlar yeter diyor yA dün yeter dedim dün böyle çekmek zorunda değilim çekme ozanan sen bilirsin diyor yeter artık diyor ben seninle telefon da konuşmak istemiyorum çünkü hiç iletişim kuramıyoruz diypr sözde o bana çok aşıkmış ben değilmişim falcı öyle demiş fal baktırmış annesi de onunla beraber herşeyi dinlemiş instagram da yazı paylaşmış hayatta en büyük aldığım ders ilişki arkadaşlık ilgi sevgi zorlama ile olmuyor uğruna çabalamaya değmiyor diye ben ona birsey anlatmak istiyorum o bana diypr ki bunu 5 kere daha anlatmıştın birsey anlatmaya korkuyorum yA ben ne yapacağım annem önce bitsin gitsin diyor sonra iyisini nereden bulacaksın herkes böyle diyor ben ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?