Erkek arkadaşım ile ciddi bir ilişkimiz var ama ben tedavi görmeye başladım o beni hiç anlamıyor

Evet ilaç kullanacağım zaten dün itibari ile karar verdim

Evet herkes haklı ama aile baskım var ama artık korkmuyorum hiçbirseyden

Aileniz şimdi vazgeçmenize bile bu kadar baskı yapıyorsa bir gün boşanmak isterseniz asla izin vermez, asla destek olmaz ve bu kabus gibi adamla bir ömür birlikte yaşarsınız gibi görünüyor. Siz daha doğrusunu bilirsiniz ama bu adamdan şuan kurtulmak, evlendikten sonra kurtulmaktan çok daha kolay. Allah yardımcınız olsun.

Ayrılmak istemiyorum diyor zamanla geçer diyor

Allah razı olsun doğru söylüyorsunuz

Amann neydi o söz koyun can derdinde kasap et derdinde sizinki o hesap işte ağır konuşmak istemyrm sevgiliniz beyni yanmış sanırım .Nasıl çaresiz sıkışmış hissettiğinz ,iyi olmadığınız yazdığınız oaragraftan bile belli anlammk için salak olmak lazm.Ayrıca ne kadr itici ya evlilikte evlilik çok istyrsa sokakta cevirsin birini evlensin

Bende terapi alıyorum evlenmeyi de düşünmüyorum

Su anda zaten o sürece girmemeniz en mantiklisi. Ama ilsikinizde adamin sizin durumunuzu ciddiye almamasi ve kücümsemesi daha da vahim. Ve bunun insani ne kadar kirdigini gayet biliyorum. Yakin insanlarlan benzer seyler yasadim. Esimle tanisirken daha terapi aliyordum (depresyon ve panik ataklar yüzünden) ve o beni o sürecte hep destekledi, terapiye de götürdü zamani olsa. Ciddiye alinmak önemli ve kendini güvende hissetmek de. Iyi zamanda herkes yaninda oluyor, esas olan kötü zamanlar. O "herkes keyfini mi bekleyecek" lafini yedirirdim söyliyim. Sizede gecmis olsun. Zor bir iyilesme süreci ama iyilesmek mümkün❤

Bu düşüncesiz insandan size ne eş olur ne başka bişey şimdi halden anlamayan evlenince de anlamaz bırakın gitsin

Valla bacım sen bu adamla evlenirsen bırak depresyondan çıkmayı daha çok dibe batarsin.
İstanbul'dan hataya evlenmek , orada sülalesiyle başbaşa kalmak, anlayışsızlik diz boyu. Ailesinin lafıyla senin üzerine geliyor şimdiden ailemde ailem diyor. He bide büyücü olayı var o en korkuncu ailesi sizi begenmezse direk büyü işine girerler ve daha çok kafayı yersiniz. Çünkü o bölgelerde çok yaygın.

Doktorunuzu dinleyin. Ailenizle birlikte mi kalıyorsunuz ? Psikolojik olarak kötü hissediyorsanız aileniz olsun yanınızda tek kalmayın

Bende ayrılmak istiyorum ama annem iyisi mi var bu çocuk seni seviyor yola gelir diye baskı yapıyor
Sevdiği için mi siz intiharı düşünecek kadar psikolojiniz dipteyken hala ısrar edip sızım psikolojinizi daha da bozuyor. Annenize açık açık bunu söyleyin. Evlenince o ilişkiyi anneniz yaşamayacak siz yaşayacaksınız. Evlenince yine depresyonla cebelleşseniz bu adam bu sefer aynı evin içinde sizi daha da mahveder.

İntihar düşüncemi aileme anlatmadım korkarlar sadece psikolog biliyor lütfen ilaç kullanın diypr oda bilmiyor desem delisin diyebilir sen gayet iyisin diyor bana görüntülü arıyor gülüyorum tabi ağlayacak halim yok iyi gösteriyorum kendimi ayrıca her saniye kötü değilim

Doktorunuzu dinleyin. Ailenizle birlikte mi kalıyorsunuz ? Psikolojik olarak kötü hissediyorsanız aileniz olsun yanınızda tek kalmayın
Evet ailemle yaşıyorum annem hep yanımda ama kafam çok dalgın aşırı dalgın düşünceden karşıdan karşıya geçerken araba vuracak diye düşünüyorum

Şuan sırf evlenmek için iyisin diyor. Ama evlendikten sonra en ufak bi anlaşmazlık olduğunda şizofren damgası yiyeceksin. Çünkü erkekler böyle. Nekadar sevsede tartışma ortamı oldumu ilk gördükleri yaranı kanatır.

Bırakın gitsin cidden

Kendinden emin değilsin bu durumda sakın evlenme çıktığın kişinin de sevginden ve sevgisinden emin değilsen yolver gitsin onunda boşyere zamanını alma herkes yoluna baksın

Aman ha diyim sakın evlenme bununla. Uzaklaş hemen. Kendinden başkasını düşünmeyen üstelik çalışmayan tembel biri. Bir de annesi ile falcı peşine mi düşmüşler yuh. Hayatının mahvolmasını istiyorsan devam et yok ben böyle bir hödüğü hak etmiyorum diyorsan hemen ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…