Erkek arkadaşım ile ciddi bir ilişkimiz var ama ben tedavi görmeye başladım o beni hiç anlamıyor

Yanlış hatırlamıyorsam bu adam evlenince sizi Hatay'a götürecekti, Hatay'da dükkan açmıştı hatta siz gitmek istemeyince bir dükkan da İstanbul'da açacağını söylüyordu ama siz inanmamıştınız. Anneniz de ne var Hatay'a gitsen diyordu ama siz gitmek istemiyordunuz, bayramda mıydı Hatay'a gittiğinizde sizi akrabaların yanına bırakıp gitmişti, hiçbir yeri gezdirmemişti, ilgilenmemişti bile. Herkes bu anlayışsız, kaba ve evlendikten sonra muhtemelen sizi kendi memleketinde akrabaları ile iç içe yaşamaya zorlayacak olan adamdan ayrılmanızı tavsiye etmişti burada, sayfalarca uyardılar. Şimdi korkuyorum deyip daha bu adamdan anlayış mi bekliyorsunuz? Bu adamın anlayışlı biri olmayacağı zaten ortadaydı, onun memleketine gittiğinizde yaptıklarından bile anlaşılıyordu. Yol yakınken dönün bence adam "ben felaketim" diye bağırıyor.
Şimdi okudum bunu adam zaten ruhsuz acaip biriymiş. Yukarıdaki mesajımı yineliyorum hayatını mahvetmek istiyorsan git onun memleketine. Evliliğin boyunca yapayalnız bırakacak seni baştan belli etmiş. Hastalığınıza gelince ilaçsız endişe kaygı sorununu aşamazsınız. Anksiyete tedavisi görmeniz gerek. İlaçlar çok çeşitli ve kişiye uygun olan belirleniyor. Seni kötü yaparsa dr değiştirip başka ilaca geçer. Sonunda sana uygun ilaç bulunur ve inan iyileşince dünya varmış dersin.

İntihar düşüncemi aileme anlatmadım korkarlar sadece psikolog biliyor lütfen ilaç kullanın diypr oda bilmiyor desem delisin diyebilir sen gayet iyisin diyor bana görüntülü arıyor gülüyorum tabi ağlayacak halim yok iyi gösteriyorum kendimi ayrıca her saniye kötü değilim
Dr ilaç
İntihar düşüncemi aileme anlatmadım korkarlar sadece psikolog biliyor lütfen ilaç kullanın diypr oda bilmiyor desem delisin diyebilir sen gayet iyisin diyor bana görüntülü arıyor gülüyorum tabi ağlayacak halim yok iyi gösteriyorum kendimi ayrıca her saniye kötü değilim
Dr unuz ilaç kullanın dediği halde nasıl hala başlamazsınız. Büyük hata. Hemen dr unuzun dediğini uygulayın. Tedavinizi olun hayatınıza baştan başlayın. Depresyon ve anksiyete çok kötü birşey. İyileşince insan o hasta günleri için üzülüyor keşke daha önce tedavi olsaydım diyor

Psikolojik olarak kendimde bi farklılık hissettim çok korkuyordum Birseyler den vs sürekli ağlıyordum psikoloğa gitmeye başladım ve çok büyük bir evlilik korkum başladı psikolog da kaygı probleminiz var çok yüksek seviye de depresyon da var dedi erkek arkadaşım 1 ay önce İstanbul’a gelmek istiyordu yanıma gelmesini istemiyordum cınku iyi değildim adapte olamıyorum onu görmek istemiyorum sevdiğim herkesten uzaklaşıyorum dinlenemedi geldi yanında çok kötüydüm Adım atacak mecalim yoktu evlenme teklifi edecekti ettirmedim emin değildim çünkü ona ben suan iyi değilim dedim tedavi görmem gerekiyor herkesten herşey den uzaklaştım dedim oda tamam ben seni ne kadar istersen beklerim dedi anneme de bana da söz verdi gitti gittiğinden sonra hergün beni arıyor biz ne zaman evleneceğiz sen oylalıyorsun beni gibi hissediyorum yanlış anlama da kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil diyor bende bekleme o zaman dedim bu nasıl bir cümle yA ailem tüm hazırlıkları yaptı nişan içim senin keyfini bekliyorlar diyor bende iyi değilim diyorum anlamıyor sen hasta değilsin çok iyisin her aradığım da gayet iyi gözüküyorsun diyor benim hastalığıma aska inanmıyor hergün her akşam benimle mutlaka kavga ediyor anneme de ben ona hep destek oluyorum diyor destek böyle mi olır ya ! Evli olsaydık beni asla anlamazdı asla hergün kavga hergün artık evlenelim baskısı psikolog da ilaç kullanmalısın suan sağlıklı bir evlilik yapamazsın diyor çünkü geçmişte bundan önce bir ilişkim vardı onda ben terk edildim evlenmek üzere iken ve gidip adam diğer kişiyle evlendi bu olayı çok zor atlattım ama etkileri hala sürüyor bir kaç gün önce erkek arkadaşım artık sana destek olacağım vs dedi inanmadım ama tamam dedim yine dün kavga çıkardı ve yine ben sabaha kadar yatmadım bana sürekli gezelim diyor hadi oraya gidelim hadi buraya gidelim y iş arıyorum ben işsizim onunda kendine ait bir işi var 2 saat çalışıyor gün boyu ytıyor ailesi de benimle konuşmak istiyormuş 1 ay önce bize dediler ki biz dükkan açtık çok masrafımız oldu nişanı sonra yapalım erkek arkadaşım şimdi diyor ki benim ailem tüm herşeyi altına varana kadar hazırladı benim ailem eşek mi senin keyfini bekliyorlar yeter diyor yA dün yeter dedim dün böyle çekmek zorunda değilim çekme ozanan sen bilirsin diyor yeter artık diyor ben seninle telefon da konuşmak istemiyorum çünkü hiç iletişim kuramıyoruz diypr sözde o bana çok aşıkmış ben değilmişim falcı öyle demiş fal baktırmış annesi de onunla beraber herşeyi dinlemiş instagram da yazı paylaşmış hayatta en büyük aldığım ders ilişki arkadaşlık ilgi sevgi zorlama ile olmuyor uğruna çabalamaya değmiyor diye ben ona birsey anlatmak istiyorum o bana diypr ki bunu 5 kere daha anlatmıştın birsey anlatmaya korkuyorum yA ben ne yapacağım annem önce bitsin gitsin diyor sonra iyisini nereden bulacaksın herkes böyle diyor ben ne yapmalıyım ?
Daha yenı tedavınız baslamış bıraz sabretsın. Sız ıyı değilim dedıkce uyuyor

Ben ertelemiyorum sadece ilaç etkilerini yasamak istemiyordum ama şimdi randevu alıp gidicem iyi olmak istiyorum ben mutlu olmak gülmek istiyorum
Bu bile tedavinin başlangıcı icin en iyi şey inanın bna ne güzel demişsiniz mutlu olmak gülmek istoyorumdiye

Allah aşkına bu adamdan olur mu? Seviyor diye durmak ne demek ben de hamburgeri seviyorum o zaman

Neden kullanmıyorum öncelikle annem 8 sene tedavi gördü ilaç kullanımında gördüm onu çok donuktu ben öyle olmak istemiyorum ve ben devlet memuru olmak istiyorum ilaç kullanımı bu durum da sıkıntı çıkarıyormuş o yüzden suan kullanmak istemiyorum
Hmm demek ki siz aileden gelen bir durum.haklısın ama gerçekten psikiyatrik ilaç kullanımını sorun ediyorlar.sanki tedavi olmadan sorunlu sorunlu gezsek daha iyi olacak devlete göre.saçmalık.
Onun dışında donukluk yapmayan ilaçlar da var.çok geniş bir skala.yok uyku yapıyormuş, yok donukluk yapıyormuş tarzı bahanelere katılmıyorum.psikiyatri ilaçlarında deneye deneye kendine en uygun olan ilacı bulman gerekiyor sadece.ben de zamanında deneye deneye anca kendime olan ilacı bulabilmiştim.diğer ilaç kategorilerinden farklı bir kategori.deneme yanılma lazim uzun bir süre.ama bulduktan sonra çok rahat ediliyor.

Back