Erkek arkadaşım ile ciddi bir ilişkimiz var ama ben tedavi görmeye başladım o beni hiç anlamıyor

Şimdi okudum bunu adam zaten ruhsuz acaip biriymiş. Yukarıdaki mesajımı yineliyorum hayatını mahvetmek istiyorsan git onun memleketine. Evliliğin boyunca yapayalnız bırakacak seni baştan belli etmiş. Hastalığınıza gelince ilaçsız endişe kaygı sorununu aşamazsınız. Anksiyete tedavisi görmeniz gerek. İlaçlar çok çeşitli ve kişiye uygun olan belirleniyor. Seni kötü yaparsa dr değiştirip başka ilaca geçer. Sonunda sana uygun ilaç bulunur ve inan iyileşince dünya varmış dersin.

Dr ilaç
Dr unuz ilaç kullanın dediği halde nasıl hala başlamazsınız. Büyük hata. Hemen dr unuzun dediğini uygulayın. Tedavinizi olun hayatınıza baştan başlayın. Depresyon ve anksiyete çok kötü birşey. İyileşince insan o hasta günleri için üzülüyor keşke daha önce tedavi olsaydım diyor

Daha yenı tedavınız baslamış bıraz sabretsın. Sız ıyı değilim dedıkce uyuyor

Ben ertelemiyorum sadece ilaç etkilerini yasamak istemiyordum ama şimdi randevu alıp gidicem iyi olmak istiyorum ben mutlu olmak gülmek istiyorum
Bu bile tedavinin başlangıcı icin en iyi şey inanın bna ne güzel demişsiniz mutlu olmak gülmek istoyorumdiye

Allah aşkına bu adamdan olur mu? Seviyor diye durmak ne demek ben de hamburgeri seviyorum o zaman

Hmm demek ki siz aileden gelen bir durum.haklısın ama gerçekten psikiyatrik ilaç kullanımını sorun ediyorlar.sanki tedavi olmadan sorunlu sorunlu gezsek daha iyi olacak devlete göre.saçmalık.
Onun dışında donukluk yapmayan ilaçlar da var.çok geniş bir skala.yok uyku yapıyormuş, yok donukluk yapıyormuş tarzı bahanelere katılmıyorum.psikiyatri ilaçlarında deneye deneye kendine en uygun olan ilacı bulman gerekiyor sadece.ben de zamanında deneye deneye anca kendime olan ilacı bulabilmiştim.diğer ilaç kategorilerinden farklı bir kategori.deneme yanılma lazim uzun bir süre.ama bulduktan sonra çok rahat ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…