Güzel giden bir beraberliğim var fakat bana henüz hiç hediye almadı
Şubat ayından önce işsizdi atama bekliyordu yeri geliyor arkadaşlarından borç aldığını biliyorum. Çalışmadığı için hediye beklemiyordum ama cebinde illa parası oluyordu bir tane gül 10 tl en fazla istese alabilirdi diye düşünüyordum ama çalışmıyor diye önemsemedim fazla. Hatta kendisi ilişkimizin ikinci ayında bana "daha bi gül bile alamadım sana" dedi... İçimden dedim ki atanınca alır yapar dert etme dedim...
Evin üst katına babası onun için bir oda yapmıştı bende ona yeni odasına taşınınca hoş güzel bir biblo masa saati aldım. Çok ekonomik bir şeydi ama odasında bana ait küçükte olsa bir şey olsun istedim. daha sonra atandı yani atanalı 1 ay oldu tam. Buradan giderken ona şirin bir kalp kutu aldım içine kullanacağı şeyler koydum. traş köpüğü-bıçağı, deodorant, duş jeli, diş macunu-fırçası, tırnak makasından yara bandına peçetesine kadar işine yarayacak birçok şeyi düşünüp aldım. Sevgililer gününden 4 gün önce gitti buradan atandığı yere. Giderken verdim o kutuyu. Sevgililer günü için hediye alacaktım sırf o almıyor atandığı yerden gelince bana hediye alır bende o zaman alıp vereyim dedim. o kutuyu da öylesine yol hediyesi olarak hazırlamıştım.
ilk başta 14 şubatta bir şekilde geleceğim diyordu bende maaş 15 inde yatıyor gelme çok uzak dedim biraz ikna ettim çünkü düğün parası biriktiriyor maaşını aldıktan sonra gelirsin dedim. tamam dedi. Buradan gideceği gün bize gelmişti sabah. Bana valizini verip 2 dk ya geliyorum deyip bi yere gitti. 15 dk sonra geldi. Nereye gittiğini sordum elinde parktan kopardığı sapı kısa bir gül dalı vardı onu verdi baktım yağmur vardı çok ıslanmış içeri girdi.. dedim nereye gittin sen? söylemem dedi laf karıştırdı.. üstüne gittim biraz sonra öğrendim meğer bim e gitmiş. casio nun saateleri gelecekmiş gitmeden bana saat almak için gitmiş ama cuma günü geliyormuş saatler boşuna gitmiş.. Bunu duyunca mutlu oldum demek ki düşüncesiz odun biriyle beraber değilim diye düşündüm sevindim. Şimdi haftaya gelecek ama bana hiç hediye aldığını zannetmiyorum çünkü hiç bi yere gitmiyor alışverişe falan... Maaşı da yatmış. bana hediye almayınca benimde artık ona alasım gelmiyor
küçük de olsa bana onu hatırlatacak bir şey alması gerekiyor.. Buradan gitmeden önce bana "ben atanınca sana neler neler alırım" diyordu şimdi çok cimrileşmeye başladığını hissediyorum hatta her geçen gün. Bedellli askerlik için kredi çekti 12 şubatta buradan gittikten sonra ve o günden beri cimrileştiğini hissediyorum.. Bi de düğün parası biriktiriyor galiba maddi sıkıntıdan böyle odunlaştı ya da gerçekten odun biriyle beraberim... Benim zoruma giden eski kız arkadaşlarına neler neler almış hepsini biliyorum ama bana neden almıyor değer vermiyor mu
Bu yüzden mutsuzluk çekiyorum.. Ben hediye değil onun düşünceli olduğunu görmek istiyorm sadece...
(((