• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım hiç hediye almadı üzülüyorum :(

Tek derdiniz bu olsun inşallah.

Ama biraz zaman verin yahu, daha dün girmiş işe. Hem varsayımlar ile kendinizi heba etmeyin, sürpriz yapmak istiyorsa zaten size: ben de bügün çarşıya gittim demez. İşin espirisi kaçar yani.

Gelmesini bekleyin hele bi, belki de güzel bir Hediye bekliyor sizi... Yani umarım öyledir.

Benim sevgiliminde 9yıldır aldığı şeyler bir elin parmaklarını geçmez:) İlk başlarda öğrenciydi çok zor durumdaydı sonra mezun oldu ama işsizdi şimdi 2.5tl maaşı ar ailesiyle kalıyor pek bir gideri yok ama ne sevgililer günü ne doğum günümde hediye almadı. Ayrı şehirlerdeyiz ama sevgililer gününde ben yanına gitmiştim hiç bişey almadı hatta ailesiyle hiç tanışmadığım akrabalarıyla geçirdik. Ama bu beni sevmediğini cimri olduğunu göstermez. Bakın demişsiniz bedelli için para çekti düğün parası biriktiriyor diye. Benimki de düğün için birikim yapıyor yaza düğünümüz inşallah. Çocuk korkuyor haliyle ya yetiştiremezsem nolcak diye. Yuva kurma aşamasına gelmişsiniz sizde bizim gibi bence boşverin geneline bakın size karşı tutumu saygısı sevgisi özlemi önemli olan bunlar. Hele bir evlenelim durumları düzeltelim o zaman inşallah zorla aldırırız hediyelerimizi:p
Ama haklısınız insan bazen hiç mi bişey almadı acaba çiçek de mi diye üzülüyor, düşününce türkiyede yaşıyoruz ne dizi ne de film gerçek hayattayız geçim derdi sıkıntısı gelecek korkusu.... Fazla düşünmemek en güzeli:)

Bazi insanlar hediyelesmeyi sevmez. Eski kiza aldiklarini nereden biliyorsun? Yas kac buarada? Eger 25 altiysan tabiki ertele dugunu paran olunca evlen
kendisi ağzından kaçırdı söyledi... tabi hepsini bilmiyorum ama bi kısmını biliyorum. en son ayrıldığı kız kapalıymış ona 200 tl ye eşarp almış.. o zamanlar çalışıyormuş tabi... bana "sen fakir dönemime denk geldin" dedi :( ben 1988 o 1986 doğumlu..

Almadigini nerden biliyorsun canim:)Belki cikmistir almak icin,yada is cikisinda bakmistit biseyler de surpriz olsun diye soylemiyodur.Bende esime hic caktirmam mesela ona bisey alacagim zaman.ayrica artik evden cikmadan da internetten cok guzel seyler alabiliyorsun:)hem eskilere de aliyormussa sana da alir heralde,esek degil ya:KK39:
tahmin ediyorum cnm :( benim erkek arkadaşımın ağzı çok gevşektir. içinde bir şey tutmaz...almış olsa söylerdi hem hiç bi yere gitmiyor hep evde :( okuldan çıkıp direk hemen eve gidip yatıyo tv izliyor :(

Benim sevgiliminde 9yıldır aldığı şeyler bir elin parmaklarını geçmez:) İlk başlarda öğrenciydi çok zor durumdaydı sonra mezun oldu ama işsizdi şimdi 2.5tl maaşı ar ailesiyle kalıyor pek bir gideri yok ama ne sevgililer günü ne doğum günümde hediye almadı. Ayrı şehirlerdeyiz ama sevgililer gününde ben yanına gitmiştim hiç bişey almadı hatta ailesiyle hiç tanışmadığım akrabalarıyla geçirdik. Ama bu beni sevmediğini cimri olduğunu göstermez. Bakın demişsiniz bedelli için para çekti düğün parası biriktiriyor diye. Benimki de düğün için birikim yapıyor yaza düğünümüz inşallah. Çocuk korkuyor haliyle ya yetiştiremezsem nolcak diye. Yuva kurma aşamasına gelmişsiniz sizde bizim gibi bence boşverin geneline bakın size karşı tutumu saygısı sevgisi özlemi önemli olan bunlar. Hele bir evlenelim durumları düzeltelim o zaman inşallah zorla aldırırız hediyelerimizi:p
Ama haklısınız insan bazen hiç mi bişey almadı acaba çiçek de mi diye üzülüyor, düşününce türkiyede yaşıyoruz ne dizi ne de film gerçek hayattayız geçim derdi sıkıntısı gelecek korkusu.... Fazla düşünmemek en güzeli:)
inşallah cnm borç dert biterde gerçek yüzlerini görürüz :( insan düşünülmek önemenmek istiyor

Ewlenip sizde destek olsaniz herseyi ondan bemlemeseniz ogretmen herhalde subatta atamasi olduguna gore bu tip cimri ogretmenler illaki ogretmenle evlenmek isterler cift maas olalim tatillerimiz ayni olsun hesabi yaparlar
evet öğretmen. Kendisi evlenmek istiyor ben erteleyelim diyorum istemiyor. seninle herşeye razıyım diyor... bilmiyorum artık hayırlısı..

küçük şeyler de almıyorsa sorun var bence. mesela bime gitmiş, saat yokmuş, o zaman iki tane çikolata alıp getirebilirdi mesela. benim nişanlım arada sırada işten eve dönerken bana kinder surpriz alır ben sanki altın bilezik almış gibi mutlu olurum mesela, beraber yeriz, içinden çıkan oyuncağı yaparız falan. bence konu sahibi de materyalist düşünmüyor da, değersiz hissettiği için konuyu açmış. bence de, ufak da olsa hediye alınması önemli birşey.
bazen bime girince çikolata sakız alıyor ama o gün almamış sadece parktan çiçek yolmuş gelmiş... Düşünceli şeyler görmek istiyorum biraz :(

Bendensin canım:) bende öyle maddi değeri olmasa bile küçücük birşey bile olsa bekliyor insan. Ama ne kdr az beklenti okadar cok mutluluk. Ve eminimki bu hediye işlerinin sevgiyle alakası yok ne adamlar gördüm çevremde karısına sevgilisine yağdırıp her halti yiyen.. Huzurunuz olsunda gerisi boş

evet öğretmen. Kendisi evlenmek istiyor ben erteleyelim diyorum istemiyor. seninle herşeye razıyım diyor... bilmiyorum artık hayırlısı..
Valla atandiysa bilmiom artik okulda bi bekar bayan varsa bilmiom neler olur kafani da karistirmak istemem tabi ama sen ne is yapiosun ev hamimi mi olcaksin evlenince

Bendensin canım:) bende öyle maddi değeri olmasa bile küçücük birşey bile olsa bekliyor insan. Ama ne kdr az beklenti okadar cok mutluluk. Ve eminimki bu hediye işlerinin sevgiyle alakası yok ne adamlar gördüm çevremde karısına sevgilisine yağdırıp her halti yiyen.. Huzurunuz olsunda gerisi boş
aslında haklısın cnm. benim bir önceki sevgilim çok düşünceli biriydi ama hiç ummadığım bir şeyi yaptı beni terkedip eski kız arkadaşıy ile evlendi 6 ay sonra... şiirler yazardı.. hediye alırken o kadar düşünceli seçimler yapardı ki .... ama hem aldattı hem terketti... ilk sevgilim de çok hediye alırdı o da beni çok mutsuz etti... demek ki bazı erkekler kusurlarını gizlemek için hediyenin arkasına sığınabiliyor :) sanırım hediyeden daha önemli şeyler var ama tabi insan birazcık da düşünceli şeyler bekliyor

Seni anlıyorum. Ama en azından bir çiçek koparıp getirecek incelik varmış en azından diye avunurdum ben olsam.
Bende ilk sene bir iki hediye çiçek gördüm. Ama şu son senemizde sevgililer gününde beni avmye götürüp şu mağazada beğendiğini al demeye başladı, yada ne bileyim bir kitapçıya sokup bir kitap al da hediyem olsun diye doğum günümü aradan çıkarır oldu. Emin ol çiçek koparsa daha mutlu olurum daha ince gelir. Şu haliyle bayram çocuğu gibi hissediyorum kendimi. Çok değil seneye sanırım elime para sıkıştırcak beğendiğini al diye.
Emin ol düşündüğünü bilsem sevinirim. En azından saat bakıyor çiçek koparıyor niyet var icraate geçemiyor. Böyle öküzce al hadi bir şey de gidelim demiyor.
Bu isteğin normal bence sen ufaktan çıtlat bakalım. Belki sen imalarda bulunursan bir hatıra alır sana.

Valla atandiysa bilmiom artik okulda bi bekar bayan varsa bilmiom neler olur kafani da karistirmak istemem tabi ama sen ne is yapiosun ev hamimi mi olcaksin evlenince
ben kpss ye hazırlanacağım önümüzde ki yıl. kpss yine mağdur edere ev hanımı olmak zorunda kalacağım. ygs ye gireceğim haftaya :D belki üçüncü üniv okuyabilirim.
Allah bilir tabi de sadakat konusunda ona çok güveniyorum çok şükür Allah pişman etmez umarım...

Canım işsizlik parasız olmak yada baba parası almak erkekleri etkiliyor.onlar bizim gibi değil.Aynı anda birçok şeyi düşünüp yapamıyor. Duğun parasını niçin biriktiriyor senin için.borcu var diosun.Bence başka Bi sorunun yoksa yont azcık.Anlamıyorsa güzel güzel işle. Soyle bi kere olsa

Seni anlıyorum. Ama en azından bir çiçek koparıp getirecek incelik varmış en azından diye avunurdum ben olsam.
Bende ilk sene bir iki hediye çiçek gördüm. Ama şu son senemizde sevgililer gününde beni avmye götürüp şu mağazada beğendiğini al demeye başladı, yada ne bileyim bir kitapçıya sokup bir kitap al da hediyem olsun diye doğum günümü aradan çıkarır oldu. Emin ol çiçek koparsa daha mutlu olurum daha ince gelir. Şu haliyle bayram çocuğu gibi hissediyorum kendimi. Çok değil seneye sanırım elime para sıkıştırcak beğendiğini al diye.
Emin ol düşündüğünü bilsem sevinirim. En azından saat bakıyor çiçek koparıyor niyet var icraate geçemiyor. Böyle öküzce al hadi bir şey de gidelim demiyor.
Bu isteğin normal bence sen ufaktan çıtlat bakalım. Belki sen imalarda bulunursan bir hatıra alır sana.
biraz çıtlatmak lazım galiba cnmm :( evlenince öyle oluyorlarsa benim ki şimdiden böyle evlenince nasıl olur bilmiyorum...

Gelmesini bekle baktın bişey almamış ozaman söyle bence
Nasıl başlarsa o şekilde gider buraya gelirken ufak tefek bişey bekliyordum senden ama almamışın gibi bişeyi şakayla karışık söyle

Güzel giden bir beraberliğim var fakat bana henüz hiç hediye almadı :KK43: Şubat ayından önce işsizdi atama bekliyordu yeri geliyor arkadaşlarından borç aldığını biliyorum. Çalışmadığı için hediye beklemiyordum ama cebinde illa parası oluyordu bir tane gül 10 tl en fazla istese alabilirdi diye düşünüyordum ama çalışmıyor diye önemsemedim fazla. Hatta kendisi ilişkimizin ikinci ayında bana "daha bi gül bile alamadım sana" dedi... İçimden dedim ki atanınca alır yapar dert etme dedim...
Evin üst katına babası onun için bir oda yapmıştı bende ona yeni odasına taşınınca hoş güzel bir biblo masa saati aldım. Çok ekonomik bir şeydi ama odasında bana ait küçükte olsa bir şey olsun istedim. daha sonra atandı yani atanalı 1 ay oldu tam. Buradan giderken ona şirin bir kalp kutu aldım içine kullanacağı şeyler koydum. traş köpüğü-bıçağı, deodorant, duş jeli, diş macunu-fırçası, tırnak makasından yara bandına peçetesine kadar işine yarayacak birçok şeyi düşünüp aldım. Sevgililer gününden 4 gün önce gitti buradan atandığı yere. Giderken verdim o kutuyu. Sevgililer günü için hediye alacaktım sırf o almıyor atandığı yerden gelince bana hediye alır bende o zaman alıp vereyim dedim. o kutuyu da öylesine yol hediyesi olarak hazırlamıştım.
ilk başta 14 şubatta bir şekilde geleceğim diyordu bende maaş 15 inde yatıyor gelme çok uzak dedim biraz ikna ettim çünkü düğün parası biriktiriyor maaşını aldıktan sonra gelirsin dedim. tamam dedi. Buradan gideceği gün bize gelmişti sabah. Bana valizini verip 2 dk ya geliyorum deyip bi yere gitti. 15 dk sonra geldi. Nereye gittiğini sordum elinde parktan kopardığı sapı kısa bir gül dalı vardı onu verdi baktım yağmur vardı çok ıslanmış içeri girdi.. dedim nereye gittin sen? söylemem dedi laf karıştırdı.. üstüne gittim biraz sonra öğrendim meğer bim e gitmiş. casio nun saateleri gelecekmiş gitmeden bana saat almak için gitmiş ama cuma günü geliyormuş saatler boşuna gitmiş.. Bunu duyunca mutlu oldum demek ki düşüncesiz odun biriyle beraber değilim diye düşündüm sevindim. Şimdi haftaya gelecek ama bana hiç hediye aldığını zannetmiyorum çünkü hiç bi yere gitmiyor alışverişe falan... Maaşı da yatmış. bana hediye almayınca benimde artık ona alasım gelmiyor :KK43: küçük de olsa bana onu hatırlatacak bir şey alması gerekiyor.. Buradan gitmeden önce bana "ben atanınca sana neler neler alırım" diyordu şimdi çok cimrileşmeye başladığını hissediyorum hatta her geçen gün. Bedellli askerlik için kredi çekti 12 şubatta buradan gittikten sonra ve o günden beri cimrileştiğini hissediyorum.. Bi de düğün parası biriktiriyor galiba maddi sıkıntıdan böyle odunlaştı ya da gerçekten odun biriyle beraberim... Benim zoruma giden eski kız arkadaşlarına neler neler almış hepsini biliyorum ama bana neden almıyor değer vermiyor mu :KK43: Bu yüzden mutsuzluk çekiyorum.. Ben hediye değil onun düşünceli olduğunu görmek istiyorm sadece... :KK43:(((
Amannnn be arkadasim takma bu erkek milleti genelinde tırtttt zaten. Benim martın 11 inde dogum gunum var. Ne alcan diyom ev diyo. Sevgililer gununde ne alcan dedim ev diyo. Yildonumunde ne alcan diyom ev diyo. Allah tan ev alacak her seyi ona bagliyor :) guleyim mi aglayayim mi? Benim ki ozel gunleri hic iplemez.

ben kpss ye hazırlanacağım önümüzde ki yıl. kpss yine mağdur edere ev hanımı olmak zorunda kalacağım. ygs ye gireceğim haftaya :KK70: belki üçüncü üniv okuyabilirim.
Allah bilir tabi de sadakat konusunda ona çok güveniyorum çok şükür Allah pişman etmez umarım...
Ahhh en onemli konu o iste yaa benim okulda 3 bekar cocuk var kismet de begenmiyolar bi tanesine kuzenimi yaacaktim hakkaten baktim iyi guzel cocuk akilli da bisey kiz iki yillik mezunu asgari ucretle calisiyo diye istemedi cok sinirlendim ona o yuzden dedim ev hanimi olmak cok guzel bisey valla ohh kuzum keyfini sur olunca valla

Back