- Konu Sahibi overthinkistan
-
ne zaman net olsam ben kendimi daha iyi hissediyorumboyle bakinca dogru tabi.. konu sahibinin bence kendi genel bakisi da sorunlu, belki boyle bir sey ona da iyi gelir
Aynen öyle de geçen söyledim ay bana bir çemkirdi görsen… maşallah erkekler hep haklıverilen tavsiyeler açık açık söylenmesinden yana değil
neden ?
neden birinden ayrılırken açık açık uymayan tarafları söylemekten bu kadar ödünüz patlıyor ?
diyeceksin ki ben ilişkimiz hakkında düşündüm, senle ilgili şu şu durumlardan rahatsız oldum
bunlar bana uyan şeyler değil yolları ayırıyorum
sana hayatta başarılar dilerim
bu kadar
söyleyeceksin abi cimriyse cimri, kaba ise kaba, fazla kıskanç ise fazla kıskançsın diyeceksin .
Açık açık cimri insan sevmiyorum aramızda senin paran benim param olmamalı sen orada o anı bekler gibi ikiye bölelim diye beni rezil etmeseydin bir sonrakini zaten ben öderdim seninle işim olmaz de rezil et yani bu cimrilik ötesi kendini akıllı sanmak 1000 tl hesap gelmesin diyor ama sen ödeyince homini gırtlak sana da gelmesin aşkım boşver diyebilirdi cimrilik ayrı bu buldum yerimcilik ayrıMerhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
e çemkirir tabi :)Aynen öyle de geçen söyledim ay bana bir çemkirdi görsen… maşallah erkekler hep haklı
Yüzde yüz doğru. Babam çok cimri anneme kızıyorum neden bunu aldın diye annem diyor ki hiç belli etmedi sürekli hediyeler alırdı zorla çantama para koyardı. Asla hesap ödettirmezdi, çeyiz bile yaptırmadı her şeyi kendi aldı ama sonuç…sadece bu yazdiginizdan bile 100% anlasilacak seyler var
1- adam cimri
2- adam sizi sevmiyor.
cimri adamlar asik olduklarinda en azindan evlenene kadar kendilerini sakliyorlar. bu adam onu bile gerekli gormemis. zira "Evlilikten korkuyor". siz onun icin olu yatirimsiniz. derhal ayrilin bence.
ayrica asil cimrisin diye ayrilinir. aciklama bile yapmak zorunda degilsin. kafamda oturtamadigim seyler var, devam etmek istemiyorum deyip bitirebilirsiniz. sizi bu naiflikle cigcig yerler. biraz kendinize deger vermeyi ogrenin
Valla tak tak söyledim. Bu bi sinirlendi. Beni bir daha arama sil numaramı eve gidince yazma sakın diye arabada birbirimize girdik. Eve geldim kendisi yazıyor beni arama ben sana şunları yaptım bilmem ne :) tabii haklıyım yae çemkirir tabi :)
önemli olan onun çemkirmesini umursamadan asla gelecek tepkiden çekinmeden
açık açık hislerini söyleyip gidebilmek
insan bi eşikten atlıyor sanki bunu yapınca
rencide etmeden hakaret etmeden üsluplu biçimde doğruları söylemekte sakınca yok
Bence bunun altında yatan mesaj ''Gidelim ama çok yiyip içme hesap fazla gelmesin'' demek1000 tl hesap gelmesin diyor
ayrılMerhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
Neden kasiyere gülümsuyorsun diyen biriyle sevgili olunmaz bana göre. Adam ruh hastası olduğunu daha ne kadar belli edebilir. Cimriliği sonraki sorun ve evet aşırı cimri hem deMerhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
Bence de cok dogru karar. Ileride daha cok uzulecegine simdi biraz uzulur atlatirsin. Degerini bilen sana layik biri girince bu adamin bir çöp oldugunu anlayacaksin.Yorumlarınız için teşekkürler, konuşup ayrılacağım. 3 aylık bir ilişki ama okulda sürekli karşılacağımız için karşıma alıp konuşmak en iyisi. Sorun neyse onu söyleyeceğim, o yaparken utanmadı ben yaptığını söylerken mi utanacağım, kendisine değer vermiştim ama böyle birine baglanmak istemiyorum. Sonucu burayada yazarım
ne yaptın konu sahibi gelişme var mııYorumlarınız için teşekkürler, konuşup ayrılacağım. 3 aylık bir ilişki ama okulda sürekli karşılacağımız için karşıma alıp konuşmak en iyisi. Sorun neyse onu söyleyeceğim, o yaparken utanmadı ben yaptığını söylerken mi utanacağım, kendisine değer vermiştim ama böyle birine baglanmak istemiyorum. Sonucu burayada yazarım
En nefret etigim Sey bir erkegin oldugu yerde bayanin hesap ödemesi istisna haric tabi bu adam cimri değil pinnnntiiiiiMerhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
Merhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
[/QUOTE
Yazdığın erkeğin hareketlerine göre bana aşırı itici geldi ,böyle birine aşık olup evleneceğini inanamıyorum yol yakınken kıçına bir tekme iyi olurdu
Sevmiyor sevse böyle davranmaz karakter olarak da cimri olabilir her iki sonuçta da uzak dur herkes kendi payını ödesin nedir yaMerhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
Esra ezmeciyi dinleyinMerhaba, 26 yaşındayım. Yüksek lisanstan tanıştığım bir beyle ilişkim var ancak kafamda aşırı soru işaretleri var. Birine bağlandıktan sonra çok zor vazgeçebilen bir yapım var ve bu yuzden henuz başındayken bazı şeyleri tartmam gerek. Öncelikle ilgisiz biri değil, kaba biri değil. Ama sanki bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Öyle çok lüks yerlerde takılan bir kız değilim, paranın ne zor kazanıldıgının farkında olduugum için. Mesela bir gün balık yiyelimmi demiştim, şimdi 1000 tl hesap gelmesin demişti bende sorun yok ben öderim demiştim o gün ben ödemiştim. Aslında flörtken böyle değildi genelde o öderdi ama tabi bende altında kalmaz kahve tatlı vs ısmarlardım. Geçen gün de eğlenmeye gidelim dedik eğlenceye, kasada kasiyer ayrı ayrı mı olucak dedi evet dedi mesela şok oldum. Aldığımız 2 tane biraydı, ödeyebilirdi. Ondan önce yine pikniğe giderken bira ve cips almıştık ikiye bölelim demişti. Ama arkadaşlarıyla sürekli geziyor tozuyor bana cimri gibi geliyor bilmiyorum. Onun dışında aşırı kıskanc gibi, telefondayız, ben kahve alıyorum cafeden, neden kasiyere gülümsüyosun vs vs değişik kıskanclıkları var. Onu tanımadan önce uzun bir ilişkiden çıktım ve evlilik düşünmedigi için bitirdik. Şimdi bu adamda evlilikten korktuğunu söylüyor (27 yaşında) bende suan evlilik düşünemiyorum ama o böyle diyimce canım sıkılıyor. Yani olmaz biliyorum sadece sizdende olmucagını gözüme sokmanızı bekliyorum sanırım. Ben mi abartıyorum? Evet hesabımı ödemek zorunda değil ama ben kasada ikiye bölelim lafını sevmiyorum. Bazen bakıyorum seviypr diyorum bazende bu hareketlerini görünce seven erkek bi tane içkinin parasını esirgemez diyorum. Lütfen akıl verin. Ve cimrisin diyip ayrılmak istemiyorum. Ayrılık konuşmam nasıl olmalı? Nedenini illaki ögrenmek isticektir
Maalesef babaannesi vefat etti memlektten dönmesini bekliyorum sende birşey vsr diyip duruyor gelsin konusacagımne yaptın konu sahibi gelişme var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?