- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 33
-
- Konu Sahibi vallahoyle
ya cahil ya tipcilar yazim kuralina dikjat etmeztipci yokmu
Geçen hafta son sınıftın ne oldu dostum, geri geri mi gidiyorsun?kizim ben ikinci siniftayim .ama meme karsinomlarinin nasil olusugunu soyleyebilirum tedavi kismi klinige gecince
Ablasi aciktan tıp okuyormus o hahaha
kizim ben ikinci siniftayim .ama meme karsinomlarinin nasil olusugunu soyleyebilirum tedavi kismi klinige gecince
arkadaşlar hic birinizin inanmamasi da güzel boşverinAblasi aciktan tıp okuyormus o hahaha
canim sıktldi eglendim biraz hadi iyi geceler kizlarrrrrrBacim tip ogrencisisin ve zekana guveniyorsun anladik.
Peki sevgilinin evine gidip gitmeme kararini verecek kadar zekan yok mu ???
Cahil dedigin bunca insandan akil aliyorsun ??,
doktor yazısı anca bu kadar olur ondandır ondaaan :)) çoluk çocuk eğlencesi oldu burası da daha yuvadan ilkokula geçememişler gibi herkezzzz (herkes:))Bu kadar yazim yanlisiyla nasil tip bana anlatsana biraz??
valla o zmn doktor olsaydin biraz kafani zorlayip senin doktor secme hakkin mi var bi gun kkapimda sirada beklersinhastalanır falan edersem Allahtan tek dileğim senin eline düşürmesin
Gitme yaa gece gece eğlence olmuştun bize.canim sıktldi eglendim biraz hadi iyi geceler kizlarrrrrr
Ablasi aciktan tıp okuyormus o hahaha
Yok arkadaş latinceye alışkın ya ondan türkçede zorlaniyor...Bu kadar yazim yanlisiyla nasil tip bana anlatsana biraz??
valla o zmn doktor olsaydin biraz kafani zorlayip senin doktor secme hakkin mi var bi gun kkapimda sirada beklersin