Erkek arkadaşım gelecek kaygısı çektiği için ayrıldı

Ne erkekler var, binbir zorlukta sırtında yük taşıyıp ev gecindiriyor.
Sizinki korkak, pisirik, tembel ve beş para etmez osuruk bir tip.
Bundan çocuk filan yapılmaz.
Adam değil çünkü.
Dönerse, dönebileceği kapı birakmayin.

Dgs olayı bahane bence insan kazanacağı puan alsa son güne bırakır mı?ha bırakırsada sorumsuz aptaldır yani.çocuk kafasını dinlemek istemiş seviyordur ama senle gelecek kuracak kadar değildir.bu durumda ben onu yıllarca beklerdim kafasına girmeniz saçma olur daha gençsin kendi geleceğine focus olursan önüne daha iyileri çıkar.severek ayrılmak diye birşey yoktur insanlar ayrılıyorsa yeterince sevmiyordur.

Helal olsun be… Kadın sırtından geçinmeyi düşünmemiş. Bakmış ekonomi b’k gibi evlenmeye para yok acık acık mantıklı davranmış.
Aşırı takdir ettim çocuğu.
Duygusal bakıyorsunuz ilerleyen zamanlarda anlarsınız onun mantıklı davrandığını

Hayatin tekrar tekrar kafama vura vura ogrettigi sey, insanlar baskalarina ne olumsuzluk yapiyorsa size de önünde sonunda onu ya da ayni yonde bir sey yapiyorlar.
Çok doğru ders çıkarmam gerekiyor bundan ne kadar kötü olursa olsun ailesini bile silen insan ,yeri geldiğin de aynı şeyi bana yapacaktı bunu görmek istemedim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…