çocuğu yok 1 buçuk yıldır evliler. Geçen gün teli kapalıydı doğum gününü karısı kutlamış çocuk istemiş bundan bi gün sonrada ben itiraf ettirip ses kayıtlarını attım. Arayan yok düzelmiş olabilir durumlarıDeğiştir bence .
Çocuğu var mı acaba ?
Eğer arayıp rahatsız etmeye kalkarlarsa sen de şikayetçi olurum beni rahatsız etmeyin dersin .
Kimbilir kadına da o kız beni kandırdı demiştir kadın da inanmak istemiştir.çocuğu yok 1 buçuk yıldır evliler. Geçen gün teli kapalıydı doğum gününü karısı kutlamış çocuk istemiş bundan bi gün sonrada ben itiraf ettirip ses kayıtlarını attım. Arayan yok düzelmiş olabilir durumları
Bunu bana değil aldatılan o kadına anlatın.Benim beddua hakedecek neyim var acaba bi düşünür müsünüz? Ben evli olduğunu bilsem de yapsam tamam ama bir bilgim yoktu. Ne adamlar var kimliğinde bekar yazıyor. Umarım başınıza gelmezde bu büyük konuşmanızı yemezsiniz
Ses kayıtlarında hepsini itiraf ediyor kabul ediyor senin bi hatan yok ben hatalıyım diyordu attım kadınaKimbilir kadına da o kız beni kandırdı demiştir kadın da inanmak istemiştir.
Gerisi onlara kalmış şükret ucuz atlatmışsınSes kayıtlarında hepsini itiraf ediyor kabul ediyor senin bi hatan yok ben hatalıyım diyordu attım kadına
Benim kimseye bir şey anlatmama gerek yok ses kayıtları her şeyi anlatıyor. Tek diyeceğim bu ve benzeri olayları yaşamayınBunu bana değil aldatılan o kadına anlatın.
Bilgim yoktu falan bunlar boş. Eğer bir adamla aynı yatağa girecek kadar yakınsan bi zahmet onun hakkında herşeyi bil!
Kaldıki herşeyden önce gelinlikli damatlıklı fotoğrafları görmüşsün. Ama inanmak istememişsin. Ve bunu sende biliyorsun. Sen o aşağılık adama inanmayı seçtin. Sen seçtin. Adam boşandık eski o bla bla bla yaptı ve sende buna inanmayı seçtin.
Evet sanal ilişki saçma iğrenç bir şey.Halen sanalda yalana aldanıpta ilişki yaşayan kadınlara hayret ediyorum adam ne söylerse inanmak durumundalar,
Şükür doğrular çıkmışta daha fazla boşunA değerli vaktiniz heba olmayacak
Nikah zaten en cok kadini koruyor aslinda..O herif için hiçbirşey söylemiyorum zira değmez. Fakat konu sahibi kusura bakma sende hiç masum değilsin... burada tek masum kişi o adamın karısı. Bize ne dersen de ama o kadın hem kocasına hemde sana beddua ediyordur şuan, ahını aldınız kadının. Benim suçum ne bilmiyordum falan filan bunlarda hikaye... bileceksin!
Zina boşuna haram değil işte. Allah bir yasak koyduysa mutlaka sebebi vardır. ama bunu söyleyince geri kafalı oluyorsun. hangi devirde yaşıyoruzcular dini konu yasakçılar hemen üşüşüyor.
Haklısınızinternetten tanışanlar daha dikkatli olmalı aman kızlar dikkat
Amin. İnşaallah hiçkimsede yaşamaz.Benim kimseye bir şey anlatmama gerek yok ses kayıtları her şeyi anlatıyor. Tek diyeceğim bu ve benzeri olayları yaşamayın
yargılama hakkını kim verdi size .kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler yazıkkO herif için hiçbirşey söylemiyorum zira değmez. Fakat konu sahibi kusura bakma sende hiç masum değilsin... burada tek masum kişi o adamın karısı. Bize ne dersen de ama o kadın hem kocasına hemde sana beddua ediyordur şuan, ahını aldınız kadının. Benim suçum ne bilmiyordum falan filan bunlarda hikaye... bileceksin!
Zina boşuna haram değil işte. Allah bir yasak koyduysa mutlaka sebebi vardır. ama bunu söyleyince geri kafalı oluyorsun. hangi devirde yaşıyoruzcular dini konu yasakçılar hemen üşüşüyor.
Ya tabi tabi....yargılama hakkını kim verdi size .kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler yazıkk
O fotodan sonra olay koptu zaten çok sorguladığım için ana bahaneler üretti ben mi anlatamıyprumYa tabi tabi....
Şimdi git ve o "kadın kadının kurdudur" lafını o aldatılan KADINa'da anlat. Sonuçta aldatan erkek eşini yemek masası ile aldatmıyor, başka bir kadın ile aldatıyor. Bilmiyordum lafını kabul etmiyorum. Eğerki aynı yatağa girecek kadar yakın isen kim olduğunuda bileceksin. Artı bu durumda herşeyden önce görülen bir gelin damat fotosu var! Ama inanılmak istenilmemiş. Ne yani o fotoyu gördükten sonra bir şüphe oluşmadı mı? Oluştu. Ama inanılmak istenilene inanıldı. Olay bu.
Ayrıca ben hiçkimseyi yargılamadım. Sadece olanı söyledim.