Erkek arkadaşım evlenmek istemiyor...

30 yaşı geçmiş uzaktan ilişki sürdürmeye çalışıyor ama evliliğe hazır değil. Ergen misin be adam?
Ben anlamıyorum bunu. Ya tabi ki herkes evlenmek zorunda değil. Ama insan hayatında bir düzen ister ben 33 yaşımdayım. Bu yaşta sevgilim varken akşam eve gelip yalnız oturmayı, sevgilimle mesajlaştığımı hafta sonlarıma buluşmak için işimi gücümü bırakıp fırsat yaratmaya çalışmayı düşünemiyorum.
Şu an öyle bir vaktim yok ki.
3 yıldır mutlu olduğun bir ilişkin varsa yaşlar da müsaitse şu tepkiyi anlamıyorum yani.

Daha tanımadan etmeden evleneceğim evlenmek istiyorum diyen erkeğe güven olmaz zaten daha seni ne kadar tanıyor da hayatını birleştirmeye karar vermiş?

bizim kızlarımızda daha baştan bir adam evlilik dedi mi tamam o düzgün iyi biridir diye bişey oluşmuş baskıcı toplum düzeni işte hemen evleneyim bitsin öyle çok gezmeyeyim erkekler de laf olsun diye evlenmek istiyorum evlenmeye niyetim var diyor ki kız güvensin hemen böyle saçma bişey.

halbuki daha ortada bişey yokken evleneceğim diyen adam ya başına vurmuştur artık kız olsun taştan olsun der ya da sorunludur.
belli yaşı geçen adam o kadar kadınla evlilik düşünmedi de sizinle düşünecek diğer kızlar tu kaka siz ultra özelsiniz öyle mi?
buna inanıyorsanız buralarda dert yanmanız doğal.

bir dahakine öyle ilk haftadan evlilik evleneceğim filan adam olursa gülün geçin çok sağlıklı bir düşünce değil o...

Cool ablalar prensesler koçişleri hemen görür görmez vurulmuş koştur koştur evlenmiş demek ki
Dünya güzeli sanırım hepsi
Adriana Lima gibi vücutları var adamları çarpmışlar

Dunya guzelligi veya adriana olmak nasil birşey hiç bilmiyorum ama guzel olmak sandiginiz gibi bisey degil. Evet ilk bakista etkilenmede dıs gorunuş buyuk rol oynar. Ama evlenmek başka, begenmek başka. Dunyada bir suru guzel kadin var, bunun icin evlenmeye gerek yok takilabilir.
Her beğendigimizle evlilik yurutebilecek uyumda olmuyoruz.

Akli başinda hicbir erkek "aaaa ne guzel bir kadinmiş hemen gidip evlenme teklif edeyim, koşarak evlenmeliyiz" demiyor zaten. Guzellige nereden bagliyorsunuz anlamak zor, kimse biz guzeliz demedi gordugum kadariyla

Son düzenleme:
sizi üzmek değil niyetim ama sevgiliniz sizinle evlilik düşünmüyor evlilikten korktuğu için değil boşuna zamanını harcama küçük değil yaslariniz evlilik için yalnızca size karşı bahane

Cool ablalar prensesler koçişleri hemen görür görmez vurulmuş koştur koştur evlenmiş demek ki
Dünya güzeli sanırım hepsi
Adriana Lima gibi vücutları var adamları çarpmışlar
Bu nasıl bir düşünce yapısı? Birinin sizinle evlenmek istemesi için güzel olmak, guzel değilsek bizimle evlensin diye peşinden koşmak, uğraşmak mi gerekir?

Bu nasıl bir düşünce yapısı? Birinin sizinle evlenmek istemesi için güzel olmak, guzel değilsek bizimle evlensin diye peşinden koşmak, uğraşmak mi gerekir?
Espri yaptım ablacım
Espiri yaparken artık alt yazı kullanıcaz
Kim peşinden koşmuş bu arada
İşim olmaz hadi şimdi

Benim bir tanıdığım da öyle biriyle iliskiye basladi çocuk deli divane kiza evlilik cocuk hayalleriyle geliyor. Kiz evlenmeden birlikte olmak istemedigi halde nasilsa evleneceğiz düşüncesiyle birlikte de oldular birkac sene görüştüler kiz da sizin gibi 30lara yaklasinca ee nereye kadar deyince adam hem evlilik sorumluluğundan kaciyordu hem kizi bırakmıyordu hem de ben seni mutlu edemem triplerine giriyordu. Sonra kiz ayrildi ama adam aramaya devam etti bırakmadı pesini ama diger yandan da baska bir kizla nişanlandi, bizim tanıdığın pesinde kosarken de baska baska kızlarla tek gecelik ilişkiler yasamaya da devam etti meğer bizimkini de aldatmis!
Şimdi de ayni devam ediyor kiz ayrildi ama adam pesinde, nisanlisiyla evlenmeye de hazırlanıyor bizimki de evleneceğiz diye umut ede ede 5 senesi gitti baya oyalandi yani. Ama uzaktan olsa o kadar beklemezdi bence, sizinki uzaktan ilişki yani şahsen ben de uzaktan ilişkilere karşıyım elele tutusmuyorsun hele su pandemide adami da gormuyorsam ne anladim iliskiden. Velhasil emeğiniz tek taraflıysa zaten evlenmemeniz hayırlısı

Eşimle de biz böyle bir süreç yaşamıştık evlenmeden önce.İki yılı geçindir birlikteydik..ama bizde iş güç derdi yoktu..O ailesi ile kalıyordu ben aynı ilin sınırında kendi evimde kalıyordum.Aramızda 150 km mesafe..zaten çalışan insanlarız.. sadece hafta sonları görüşebiliyorduk.İlk dönem ben evlilik insanıyım ,sen neden evlilik düşünmüyorsun ..ama olmaz ki! diye diye beni evlilik konusunu düşünmeye sevkeden adam sonrasında "bu gün olmaz da belki yarın" söylemine büründü. Bana ailem ailenle tanışacak dediği günlerden birisinde küçük bir tartışma yaşadık..ama çok ıvır zıvır bir konu ..buluştuğumuzda "ailen bu hafta sonu mu sonrakine mi gelecekti?" diye sordum.Eşimin verdiği yanıt "o plan biz tartışmadan önceydi ,şimdi böyle bir şey düşünmüyorum " oldu benim gözüm karardı.."madem o tartışmada ilişkimizi dondurdun keşke bana da söyleseydin bu gün de görüşmezdik!! Ben artık evlilik istiyorum senle olmazsa başkası ile olur ..sen sağ ben selamet " dedim.Ertesi hafta annesini gönderdi ,kısa zamanda aile içi nişan 1 yıl sonra da düğünümüzü yaptık.Ama o gün bana "kusura bakma ben evlilik düşünmüyorum " dese bir daha asla görüşmezdim onunla.Yani demem o ki evlilik iki kişilik bir karar ..boşanmak tek kişinin bile olsa verebileceği bir karar.. otur düşün ne istediğini yeterki hayatımda olsun diyorsan çok baskı yapma..ama hayatı yakalayamıyor ,hep birşeyler eksik hissediyorsan da ona göre kendi yolunu çiz

buda çok sağlıklı bir görüş değil ben erkek olayım 3 yıl beraber olduğum cinsellik yaşadığım kadınla evlenmem için bir neden göremiyorum açıkcası neden evleneyim donumun yıkanması çok basit bir neden cinsellik zaten yaşanıyor ee sebeb nedir hem cinsellik yaşıyayım hem özgürüm neden evleneyim ki alışmışımda bu duruma bizler bu tanıma işine çok kafayı takıyoruz insan değişiyor zaten 30 senelik evliliklere bakın sorun şimdiki aklı olsa o adamla kadınla evlenirmi niyeti belli olan adam kadın belli oluyor zaten bunun bir vakti tanıma aşaması olmaz görüyorsun göremiyorsun o ayrı

Arkadasım espri yaptım yaaa
Alla alla
Güzel olmak sandığım gibi birşey değil
Hmmm sen nerden biliyorsun
Adriana Lima değilsen karşıma çıkma hiç ezer geçerim
Kadına bak şu yazdığım yoruma satır arasına kendini dünya güzeli bizi çirkin yaptı iyi mi

Dayın çıtırı görünce atlamış ama patlamış olay
Biz buna sevgi demiyoruz
Çıtır diri bir vücuda ömrünü vermeye hazır şimdi birşey diyecem de neyse
Onu diyoruz anlayan anladı
Sevgi aşk bu değil
Dayın gibi tipler parasına güvenerek bilmem kaç yaşına gelse bile kendini 25 yaşında delikanlı görüyor
Dişine göre bulunca da alıyor evleniyor
Kırdığı kalplerin acısı çıkmış

evet aynen öyle oldu. Daha okuduğunuzu anlayamıyorsunuz, size açıklama da yapacak değilim.
Herkesi koca manyağı sanıyorsunuz da ben koca peşinde koşmadım, evlenmenin bir başarı olduğunu düşünsem 30a kadar beklemezdim, kariyer yapana kadar koca avlardım

Bana hiçbir zaman bu kadar net olmadı ne yazık ki. Ben seninle evlilik düşünmüyorum deseydi zaten hayatından çekip gidecektim bunu da hep söyledim. Hep belirsiz hallerde kaldık yani. Sizin adınıza sevindim umarım daim olur mutluluğunuz

Erkekleri az buçuk tanidiysam evlenmek istemiyorsa sizin ile ilgili aklinda acabaları vardir.

Ben evlilik adamı değilim seninle alakalı bir durum degil evlilik sorumluluğu bla bla.. konusan erkekler mevcut sevgililerinden ayrildıktan sonra aşık oldum diyip 3 4 ayda bile evlenebiliyorlar.

İlişkide beklentiler farklı ise bitirmek en mantıklısı

Üslup
Avlanmışsın da olmamış işte
30 unda evlenince de sevindirik olmuşsun
Evlenmek isteyen kıza aman yapışkan gurursuz deyiveriyorsun

+++++

Çok şükür koca avcısı değilim. Ben de kariyer sahibiyim, güzel bir işim var ve gayet de iyi bir yaşantım var. Evlenmezsem ölürüm de demiyorum. “Koca avlamak “ da size yakışan bir tabir olsa gerek. Lütfen daha fazla yorum yapmayın siz ya gerek yok

Yahu size demedim ki, yorumu yapan hanımefendiye söyledim Ortalık çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…