Erkek arkadaşım evimden gitmiyor!

Tasını tarağını topla, kendine başka ev tut. Sözleşmeni de feshet ev sahibiyle konuş. Adamdan da ayrıl. Çok dan dan oldu ama başka türlü kurtulamazsın bence

Iki tane esya tasiyan birini bul esyslari apt nin bodrumuna indirt kapi kilidini degistir. Zorlarsa polis cagirirsin o esnada ailen yaninda olsun ya da arkadaslarin. Bir hafta filanda yaninda kalsinlar seni tek gorurse cirkeflesir.

Evin abonelikleri üzerine değil mi bir gün topla bütün eşyasını koy kapıya geldi ısrar mi ediyo çağır polisi alsın götürsün . Hem ayrılmış olursun hemde gider o ne yüzlülüktür yani .

Bence sert konuşmanın vakti gelmiş de geçiyor bile. Ricalarla falan olacak iş değil.

Öncelikle eşyalarını evden çıkartın ve geldiğinde eve almayın. Zorlamaya kalkarsa direkt polis çağırın. Eğer bir şekilde eve giderse "evimi işgal ediyor, çıkmıyor" diye polis çağırın. Arkadaş yüzsüzlükte çığır açmış.

O değil de kıskanırken, kısıtlarken erkeklik gururu...

Evden çıkmak söz konusu olunca ben gitmem sen git...

Valla ben olsam onun bilmediği bir ev bulurum tak diye taşınırım evden kalsın öyle dımdızlak. Taşınmayacaksanız da kilidi değiştirin ailenizden de birileri gelsin yanınıza kapıda olay çıkarırsa tek kalmayın. Ama işte bu durumda sonradan bela olma durumu var her şeyden korkuluyor bu devirde. Ama çekmeyin bu asalağı günah yani

hayır ne ne münasebet siz gideceksiniz! tıpış tıpış o gidecek.
ayrılmak ıstedıgınızı ve evde artık onu ıstemedıgınızı soyleyın gerekirse kilidi değiştirip esyalarını eline verın zorluk cıkarırsa polis cagırın

Ayrılamıyorum dediz orasını anlamadım yani evlenip tanışmışsınız gibi olmuş İşin kötüsü kendş hayallerinlz yarım kalmış

polis çağır

Ayyyy gecenlerde tam olarak ayni sorunu yasadim. Ruanda'dayim haftasonlari bir oda kiralamistim. Bir aylik bir erkek arkadasim vardi burali. Her haftasonu yerlesti gitmiyor. Bir de esrar iciyordu, burada yasalar da cok kati. Koltuktan asla kalmiyordu, ev kendi evi gibi kullaniyordu. Bir aylik iliskide bunlar oldu. Benden habersiz bir sekilde ev sahibiyle konusmus ve evi kiralamak degil de, odalarini Airbnb'de kiralamak icin anlasmis ve gelip eve temelli yerlesti. Baya kafayi yemistim. Ben careyi ev sahibini arayip ben evden tasiniyorum demekte buldum. Cocuktan ayrildim, esyalarimi toplayip gittim. Kus gibi hafifledim.

Ama benim kira kontratim yoktu, o evde Airbnb misafiri gibi kaliyordum. O yuzden cikmam kolay oldu. Sizin ihbar sureniz ne kadar? Ev sahibine durumu bildirseniz ve ciksaniz? Baska bir ev bulup adami da her yerden engelleseniz? Olmazsa artik kesin ve net bir dille ayrilik, cikmazsa polis baska care yok gibi...

Gercekten bir yastan sonra bu sekilde parazit adamlar cekilmiyor. Vicdanimiza oynuyorlar. Cidden 1 ayda bunu yapan neler yapmaz. Sizin ona bir borcunuz yok, daha bir aylik iliski. Gerekirse bir arkadasinizi, guvendiginiz birini cagirin. Size vicdan yaptiramaz. Saglikli degil bu iliski, cok hizli ilerlemis.

Gecmis olsun bu arada.

Yok anacim tatli dilden iyi niyetten anlamaz bunlar cok ciddiyim. Kati olmak lazim. Gerekirse oncesinde bir arkadasinizdan destek alin, birlikte gidin, vs.

Kilidi değiştirin. Mesaj atın akşam kamyon ayarla gel eşyalarını al git istemiyorum seni artık de. Yada çok zorlarsa polis çağır

Ben ayrilirken esyalarimin arasina esrar koyup beni polise ihbar edecegi paranoyasina kapilmistim. Adam Ruanda'da savunma bakanini taniyordu cunku guclu bir etnik gruptan filandi. Sonradan fark ettim ki bu senaryo cok olasi degil. Bu korkumun sebebi tamamen manipule edilmis olmam, suclu hissetmem, terk etme anksiyetesi. Bunlari iyi analiz edin, guzel de bir plan yapin, bu planinizi da yakin cevrenizden guvendiginiz insanlara anlatin. HICKIMSEYE BORCUNUZ YOK. Bunu surekli kendi kendinize tekrarlayin. Belli ki cok verici, sevgi dolu birisiniz. Kiymetinizi bilen birini hak ediyorsunuz, bu adam sizi hak etmiyor!!!

Arkadasim bu adam siddet uygulayan bir insan. Bir ayda evine yerlesmek esyalarini kirmak kiskanclik alkolizm manipulasyon ne demek. Boyle birini sevmeye devam etsen sorun sende derdim. Saygi duymuyor seni kullaniyor. Kullaniyor parazit gibi. Suclu hissetme kendini asla.

Evlerden ırak, resmen kadına yapışmış sorumluluk almadan yaşamak istiyor.

Bak bak evden çıkamayacağınızı bildiği için sizi nasil da köşeye sıkıştırıyor. Erkek müfettesi..
Kira bile veremez zor gelir böyle türlere.

Anasımısınız, babasımısınız adam size resmen anne baba mecburiyeti gibi yapışmış.

Kontrat sizin üzerinize değil mi?
Atın bu kan emen keneyi.
Baktınız iyice terbiyesizleşiyor.
Suç duyurusunda bulunup, uzaklaştırma kararı alın.

Yaaaa inanilmaz tatlisiniz. Cok guldum bu yoruma.

Hersey benim üstüme arti napicak 3+1 lik atölyede benim buranin kirasi depozitosu emlakcisi derken anam agladi direk hazir kondu. Okey kira veiyorsun da. Su an karsimdaki çirkinleştikce batiyor bana da her sey
Herseyi iptal edip yeni bir yere taşın. Bırak kalsın ortada. Ayrıca polis çağır diyecem de onu yapmazsın merhaba ilki daha mantıklı

Ne münasebet!!! Resmen dağdan gelip bağdakini kovmak bu. Nasıl bir yüzsüzlük. Defet gitsin, resmen sülük gibi yapışmış bırakmıyor. Okurken ben sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…