- 17 Haziran 2019
- 1.884
- 6.067
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün kus kaliyoruz o arada da hala evde negatif negatif oturuyor. Sonra yine ayni..
Neden ayrilamadigini anlamadim.Selam arkadaşlar hayat sartlari maddi manevi sıkıntılar ile uğraşırken bir de sevgilim 1 yıl önce bana yerlesti. O sirada ilişkimiz 1 aylıktı. Ben yeni ev tutmus bir kismini atölye bir kismini yasam alani yapacaktim. İkimiz de güzel sanatlardan mezunuz güzel bir enerjiyle cok iyi isler yapabilirdik. Cok istekli olmasam da ev sahibiyle sorun yasadigini idda ettigi icin, yapacak birsey yok sikma canini bi süre birlikte yasariz dedim. Fakat oyle yerlesti ki ne hayallerimi gerceklestirebildim ne ayrilabiliyorum ne de evden gidiyor. Ben gidecekmisim. Ailem sehir disinda tek yasama istegim zaten rahat rahat gelip gitsinler diye bi kere bayramda geldiler o kadar beyfendi nasil rahat onun ailesi burda gidecek yeri de var ama asla bırakmıyor. Kac kere konustum tamam diyor küsüyoruz, sonra barisinca unutuyor konuştuklarımızı ya da o zaman ayrilalim evi ayirinca baska bahane bulacaksin uzatmayalim dedigi de oluyor ona da tamam diyorum 2 gün kus kaliyoruz o arada da hala evde negatif negatif oturuyor. Sonra yine ayni.. Bugün yine konustum maddi olarak evet zorlanabiliriz. Sadece net ol kaygini söyle neden gitmedigini tek dedigi benden kurtulmak istiyorsun.. aa neden acaba ! ayni evde yasamak istememek kadar dogal bir hakkim olamaz. Kesin bisi soylemesini istiyorum 1-2 ay de zaman ver dedim şimdi de çıkmıyorum sen kendine dukkana tut dedi küstü gitti yatti ben böyle bütün gece mal gibi oturuyorum. Adamla konuşulmuyor ayrilamiyorum. Uyuyamıyorum asla iletisim kuramiyorum. Alkol alıyordu su ara yapmiyor ama o zaman da yaptigim isleri kırdığı eve zarar verdigi kavga cikarttigi oluyor icmeyi de bilmiyor anlayacaginiz deliricem. Ben susarsam iyi olursam o gün enerjim iyiyse gün iyi geciyor. Yeterki dibinden ayrilmadan dusenmeden sorgulamadan yasayip gideyim. Dertlesmek icin yazdim aslinda çünkü arkadaslarima anlattigin zaman çözülmedikçe onlari da üzüyorum artik iyiymisim gibi yapmaya basladim fakat cok yoruldum.
Ayrılıyorum isten eve geri geliyor kedi gibi.. tek sorun ev degil o en büyüyu onun disinda cok fazla olay oldu kıskançlıklar uzerine her seferinde geriye donuyor en bastan kavgalari alıyor. Kendisinin bir hatasi yok tabi asla ya bu erkekler neden bir kadinin aldatilmamayla yetinecegini saniyor. Bunun disinda ki hic bir sebep ayrilik sebebi degil.
sen taşın bence ancak öyle kurtulursun bundanBaya safligima geldi. Sehirdisindan okumak icin gelmistim. O zamandan alışkınim benim zor zamanlarim oldu ev bulamadigim kaldim ben buldum bi cok arkadasa ev actim. Ama hepsi en kisa zamanda gitmek icin sürekli ev aradi nerden bileyim bunun böyle yapisacagini. Baya da pis ici ya kavga ettikce görüyorum. O kadar alingan adam nasilda iğrençleşiyor agzim acik izliyorum. Kiskanclik telefon pc karistirma ve acik kiyafetlerimin minik minik yok olmasina girmiyorum bile..
Buzdolabı yatagi ve tvsi var. Yarin gelmemesini rica edicem. İsine uzakta olsa bir aile evi var. Benim tasinmam zor hem kontrat yenilendi hem de öyle bir gücüm yok biraz da inat neden ben gidiyorum ya
Neden ayrılmıyorsunuz? Ayrılın ve laftan anlamıyorsa tehdit edin. Ev kontrat herşey sizin üzerinizde zaten. Normalinde böyle kaba kuvvet saçmalıklar taraftarı değilim ama laftan anlamayan ve hayatınızı olumsuz etkilemeye devam eden, üstelik hazır eve konmak isteyen de ancak bu dilden anlar : Hiç abiniz, erkek kuzeniz filan yok mu? Salın üzerine. Bu ne ya?Selam arkadaşlar hayat sartlari maddi manevi sıkıntılar ile uğraşırken bir de sevgilim 1 yıl önce bana yerlesti. O sirada ilişkimiz 1 aylıktı. Ben yeni ev tutmus bir kismini atölye bir kismini yasam alani yapacaktim. İkimiz de güzel sanatlardan mezunuz güzel bir enerjiyle cok iyi isler yapabilirdik. Cok istekli olmasam da ev sahibiyle sorun yasadigini idda ettigi icin, yapacak birsey yok sikma canini bi süre birlikte yasariz dedim. Fakat oyle yerlesti ki ne hayallerimi gerceklestirebildim ne ayrilabiliyorum ne de evden gidiyor. Ben gidecekmisim. Ailem sehir disinda tek yasama istegim zaten rahat rahat gelip gitsinler diye bi kere bayramda geldiler o kadar beyfendi nasil rahat onun ailesi burda gidecek yeri de var ama asla bırakmıyor. Kac kere konustum tamam diyor küsüyoruz, sonra barisinca unutuyor konuştuklarımızı ya da o zaman ayrilalim evi ayirinca baska bahane bulacaksin uzatmayalim dedigi de oluyor ona da tamam diyorum 2 gün kus kaliyoruz o arada da hala evde negatif negatif oturuyor. Sonra yine ayni.. Bugün yine konustum maddi olarak evet zorlanabiliriz. Sadece net ol kaygini söyle neden gitmedigini tek dedigi benden kurtulmak istiyorsun.. aa neden acaba ! ayni evde yasamak istememek kadar dogal bir hakkim olamaz. Kesin bisi soylemesini istiyorum 1-2 ay de zaman ver dedim şimdi de çıkmıyorum sen kendine dukkana tut dedi küstü gitti yatti ben böyle bütün gece mal gibi oturuyorum. Adamla konuşulmuyor ayrilamiyorum. Uyuyamıyorum asla iletisim kuramiyorum. Alkol alıyordu su ara yapmiyor ama o zaman da yaptigim isleri kırdığı eve zarar verdigi kavga cikarttigi oluyor icmeyi de bilmiyor anlayacaginiz deliricem. Ben susarsam iyi olursam o gün enerjim iyiyse gün iyi geciyor. Yeterki dibinden ayrilmadan dusenmeden sorgulamadan yasayip gideyim. Dertlesmek icin yazdim aslinda çünkü arkadaslarima anlattigin zaman çözülmedikçe onlari da üzüyorum artik iyiymisim gibi yapmaya basladim fakat cok yoruldum.