Erkek arkadaşım evimden gitmiyor!

Bence ayrılmadan gitmeyecek. Hatta sen git bile diyebilir. Adamla bir gelecek göremiyorsanız ayrılın ve o gitsin. Çünkü size saygısı yada sizin ona sevgi gösteren bir cümle okumadım

Önce nakliye ayarlayıp eşyaları ailesinin adresine gönderin karşı ödemeli olarak.
Kilidi değiştirin ve her yerden engelleyin.

Evlenelim, üç çocuk yapalım de. Daha büyük bir eve taşınalım, ben çalışmayı bırakayım çocuklarıma kendim bakmak istiyorum de. Düğünde annen, baan, kardeşin, sen bana şu kadar altın takın de. Arkasını dönmeden kaçmazsa bende bu işten bir şey anlamıyorum.
Ciddi ol bunları söylerken. Bulmuş rahat yeri ohhh...

Neden ayrilamadigini anlamadim.

Koy kapının önüne ya ay nasıl sinir oldum. Ben de sevgililerimle yaşadım onlara yerleştim onlar bana yerleşti ama bu bambaşka bir şey. Eserleri kırmak gitmiyorum diye diretmek nedir. Musallat resmen. Kira zamanı sen çıkmıyorsan ben çıkıyorum ev sahibini De arıyorum kirayı senden alsın ya da seni o çıkarsın deyin. Bu adamla ayrılmadan evi ayıramazsınız bu adamla sevgili kalmayın zaten

Neden ayrılmıyorsunuz? Çünkü yazdıklarınızdan sevdiğiniz hissini alamadım.

Yanlış anlaşılmasın aynı evde yaşamak istememenizden bahsetmiyorum.Sevseniz de kendinize özel alanınızın olmasını istemeniz çok doğal. Diğer anlattıklarınızdan bahsediyorum.

Bu yorumunuzu yeni gördüm. Bence siz eşyalarınızı alın taşının. Hatta zarar verebilecek potansiyeli varsa uzaklaştırma kararı falan çıkarttırın. Ev vs. sizden önemli değil.

sen taşın bence ancak öyle kurtulursun bundan

Adam çalışıyor mu evin giderleri kira kimde onu tam anlayamadım. Eğer çalışmıyorsa ciddi kullanıyor sizi. Kıskançlık kısıtlama herşey var ben olsam kendim taşınır giderim onla mı uğraşcam ev yok sanki memlekette

Buzdolabı yatagi ve tvsi var. Yarin gelmemesini rica edicem. İsine uzakta olsa bir aile evi var. Benim tasinmam zor hem kontrat yenilendi hem de öyle bir gücüm yok biraz da inat neden ben gidiyorum ya

rica? durum ricalığı geçmiş.
çağır iki arkadaşını yatağını dolabı tv yi koyun kapının önüne. kilidi de değiştir.
oldu bitti.
üstüne de not yaz zorlasan şikayet edicem polis çağırıp uzaklaştırma alıcam haberin olsun diye.

evde olmadığı bir sürede hızlıca eşyaları toparlayıp ayrılın evden. geldiğinde göremesin.
her yerden engelleyin. hatta ortak arkadaşlarınızı bile bir süre görmeyin.
konuşarak çözüm bulamazsınız bence.

Şimdi bu evin kontratı senin üstüne, depozitosunu sen verdin, niye gidiyormussun. Korkma, bulmuş seni yalnız saf kanını emebildigi kadar emiyor. Ilk is onun pilini pirtini kapının önüne köyün ve kapının kilidini değiştirin. Pislik yaparsa polis çağırırsınız.

Eşyalarını kapıya koy, kapının kilidini de değiştir. Bak bakalım nasıl giriyor o eve. Zorluk çıkartırsa da polisi çağır.

Neden ayrılmıyorsunuz? Ayrılın ve laftan anlamıyorsa tehdit edin. Ev kontrat herşey sizin üzerinizde zaten. Normalinde böyle kaba kuvvet saçmalıklar taraftarı değilim ama laftan anlamayan ve hayatınızı olumsuz etkilemeye devam eden, üstelik hazır eve konmak isteyen de ancak bu dilden anlar : Hiç abiniz, erkek kuzeniz filan yok mu? Salın üzerine. Bu ne ya?
Okurken sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…