Buzdolabı yatagi ve tvsi var. Yarin gelmemesini rica edicem. İsine uzakta olsa bir aile evi var. Benim tasinmam zor hem kontrat yenilendi hem de öyle bir gücüm yok biraz da inat neden ben gidiyorum yaYa o disardayken döndüğünde tekrar eve alma. Esyalarini toplarsın kapıdan verirsin sonra. Ya da direkt sen evini tasi
Düşüncelerinizden öpüyorum ve her harfine katılıyorum. En basta sevmedim mi sevdim. Ayni evde yasamanin cok güzel yanlari da var. Fakat dogru kisiyle.. olayi bir kere daha basit bir sekilde görmemi sagladiginiz icinSiz o erkeği sevmiyorsunuz bu çok net.
Sevmiyorsunuz, sevmiyorsunuz tekrarlıyorum ya hayır ya evimde kalmasıyla ne ilgisi var demeyin diye.
Eğer aşık olmak dediğimiz his olsaydı bal gibi onunla birlikte hayallerinizi de gerçekleştirir. Onun varlığından da rahatsiz olmazdiniz.
Evli insanlar mesela o gitsin hayatımı yaşayacağım demiyor. Birlikten yaşayan milyon tane cift var
Gelelim soruna sevmek zorunda mısınız
Hayır ama sevgili olmam için benim sevmem gerek.
Birlikte olmaktan mutlu olmak zorunda mısınız
Hayır ama sevseniz onun varlığı sizi mutlu eder yollamaya calismazsidiniz
Peki buna rağmen neden adamı tam olarak postalayip rahatiniza bakmiyorsnuz
Varlığı mutsuz eden bir adama neden hala sevgilim diyorsunuz. Bu sorun bile edilmeyecek bir şey. Madem evinize kondu ve o tu kaka ayrılın efenim.
Rica ederimDüşüncelerinizden öpüyorum ve her harfine katılıyorum. En basta sevmedim mi sevdim. Ayni evde yasamanin cok güzel yanlari da var. Fakat dogru kisiyle.. olayi bir kere daha basit bir sekilde görmemi sagladiginiz icinteşekkür ediyorum
Buzdolabı yatagi ve tvsi var. Yarin gelmemesini rica edicem. İsine uzakta olsa bir aile evi var. Benim tasinmam zor hem kontrat yenilendi hem de öyle bir gücüm yok biraz da inat neden ben gidiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?