• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım evimden gitmiyor!

Ya o disardayken döndüğünde tekrar eve alma. Esyalarini toplarsın kapıdan verirsin sonra. Ya da direkt sen evini tasi
Buzdolabı yatagi ve tvsi var. Yarin gelmemesini rica edicem. İsine uzakta olsa bir aile evi var. Benim tasinmam zor hem kontrat yenilendi hem de öyle bir gücüm yok biraz da inat neden ben gidiyorum ya

Siz o erkeği sevmiyorsunuz bu çok net.
Sevmiyorsunuz, sevmiyorsunuz tekrarlıyorum ya hayır ya evimde kalmasıyla ne ilgisi var demeyin diye.
Eğer aşık olmak dediğimiz his olsaydı bal gibi onunla birlikte hayallerinizi de gerçekleştirir. Onun varlığından da rahatsiz olmazdiniz.
Evli insanlar mesela o gitsin hayatımı yaşayacağım demiyor. Birlikten yaşayan milyon tane cift var

Gelelim soruna sevmek zorunda mısınız
Hayır ama sevgili olmam için benim sevmem gerek.
Birlikte olmaktan mutlu olmak zorunda mısınız
Hayır ama sevseniz onun varlığı sizi mutlu eder yollamaya calismazsidiniz

Peki buna rağmen neden adamı tam olarak postalayip rahatiniza bakmiyorsnuz
Varlığı mutsuz eden bir adama neden hala sevgilim diyorsunuz. Bu sorun bile edilmeyecek bir şey. Madem evinize kondu ve o tu kaka ayrılın efenim.

Siz o erkeği sevmiyorsunuz bu çok net.
Sevmiyorsunuz, sevmiyorsunuz tekrarlıyorum ya hayır ya evimde kalmasıyla ne ilgisi var demeyin diye.
Eğer aşık olmak dediğimiz his olsaydı bal gibi onunla birlikte hayallerinizi de gerçekleştirir. Onun varlığından da rahatsiz olmazdiniz.
Evli insanlar mesela o gitsin hayatımı yaşayacağım demiyor. Birlikten yaşayan milyon tane cift var

Gelelim soruna sevmek zorunda mısınız
Hayır ama sevgili olmam için benim sevmem gerek.
Birlikte olmaktan mutlu olmak zorunda mısınız
Hayır ama sevseniz onun varlığı sizi mutlu eder yollamaya calismazsidiniz

Peki buna rağmen neden adamı tam olarak postalayip rahatiniza bakmiyorsnuz
Varlığı mutsuz eden bir adama neden hala sevgilim diyorsunuz. Bu sorun bile edilmeyecek bir şey. Madem evinize kondu ve o tu kaka ayrılın efenim.
Düşüncelerinizden öpüyorum ve her harfine katılıyorum. En basta sevmedim mi sevdim. Ayni evde yasamanin cok güzel yanlari da var. Fakat dogru kisiyle.. olayi bir kere daha basit bir sekilde görmemi sagladiginiz icin 🙏🏻 teşekkür ediyorum 🌱

:KK51:
Düşüncelerinizden öpüyorum ve her harfine katılıyorum. En basta sevmedim mi sevdim. Ayni evde yasamanin cok güzel yanlari da var. Fakat dogru kisiyle.. olayi bir kere daha basit bir sekilde görmemi sagladiginiz icin 🙏🏻 teşekkür ediyorum 🌱
Rica ederim:KK51:

Yüzsüz tipe yüzsüz ve aymaz olmak lazım. Eşyalarımı alıcaö bahanesi yapabilir ondan muhatap olmayın. Babanız gelsin iki hamalla nakliye arabasına koydurur gönderirsiniz. Kardeş bak olmuyor, artık kaldın vs kira verdi mi bilmiyorum ama ilişki de bitti diye söyleyin. Bu ne milletin narsist öküzleri doluşmuş, anasına gitsin sıpası. Sorsan kendini adam sanır. Hiç sinirlenmeye gerek yok, sakince.

Adamdan korktuğunu hissediyorum yoksa çoktan dehlemiştin. Anahtarla sabah çıksan ve aileni arasan, en azından yalnız uğraşmazsın. Burada okuyabilirsin her yer narsist manyak adamların kurbanları ile dolu. Sen onu salladıkça da bu devam edecek ama bu gerzekler arada başka biri olunca susuyor ve kuyruklarını sıkıştırıyorlar. Sen ailene açılmadığını ve senin orada tek olduğunu düşünüyordur, sen nasilsa ailenden uzaktasın, sana destek olmazlar sanıyordur. Bu yüzden aileni çağır ve defet diyorum. Korkuyorsan bahanen bile annemler burada kalacak ve zaten senden ayrılıyorum. Ev bana ait, lütfen artık sen de kendini daha fazla böyle bu duruma sokma, ailenin yanına git. Düzgünce ayrılalım isterdim ama seninle konuşmaları görmezden geliyorsun. Artık umrumda değilsin, ne yaptığın, söylediğinde ilgilenmiyorum. Delirecektir tabi ki de he he der ölü balık gibi hiç tepki vermezseniz sizden artık uzaklaşır.

ailenden biri gelsin mutlaka ve kilidi değiştir. giysilerini toplayın verin, diğerlerini almazsan onları da kapıya koyarım, kontrat benim üzerime, bana işgaliye davası açtırma dersin. ben burada sinir oldum yahu.
insanı seveceği varsa bile soğutur.

1 ayda aynı eve almanız hata bence. Bunu tezgahlamadığına emin olamadım. Aklı başında insan zaten gidip flört aşamasındaki adamın/kadının evine yerleşmez. Ev sahibiyle sorunum var filan diye uydurmuş gibi. Sorunu varsa ailesine dönebilir, yakın arkadaşına gidebilirdi. İnatla da gitmiyor diyorsunuz. Oturup konuşun tekrar ve ilişkiye ara verelim deyin bilerek. Olay çıkarmadan evden taşınsın maksat. Sonra da ayrılma kararınızı bildirin ve tamamen silin hayatınızdan. Yok gitmez diyorsanız da eşyalarını kapıya atın ama yanınızda birileri olsun. Size saldırabilir.

Onceki yorumlarda da denmis, aileniz yaninizda olmadigi icin sizi yalniz ve gucsuz goruyor kendince. Uyduruk duygu somuruleriyle de sizi istedigi gibi yonlendirmeye calisiyor.

Aileniz yaninizda olsun.

Ben de yalniz yasiyorum. Kisa sureli mesajlastigim biri yarim akliyla kendini evime davet ettirmeye calismisti yuzsuz yuzsuz. Ben baska sehire tasiniyorum diye baglantimi kesmistim sonradan yapismasin diye.

Pis asalak. Size de MaşaAllah yani. 1 aydır tanıyorsunuz. katilmi, psikopatım, şizofrenmi belli değil eve almışsınız gece birlikte uyuyorsunuz. Yürek yemişsiniz valla.abim gelecek bende kalmaya gittiğinde yine gelirsin de yolla sonra da geri alma. Gerekirse okul arkadaşlarından 5 10 kişiyi yatıya sesle yıldır. Sinir oldum

Buzdolabı yatagi ve tvsi var. Yarin gelmemesini rica edicem. İsine uzakta olsa bir aile evi var. Benim tasinmam zor hem kontrat yenilendi hem de öyle bir gücüm yok biraz da inat neden ben gidiyorum ya

aklınca kontrat üstünüze iken sizi çıkartıp kira ödemeden oturacak faturası sizi bulucak çok akıllı adammış.

Bi gün o yokken eşyalarını toplayıp kapı dısarı edin. Seni istemiyorum ve ev benim bitti gitti ya bu nedir. Umarim kurtulursun bir an önce. Bi de gereksiz gereksiz hareketler...

Back