Erkek arkadaşım dış görünüşümü beğenmiyor

İnstagramda yayın açan kadınları takip edip hoşuma gidiyor diyor ben cidden tam bir salağım narsist biriyle nasıl oluyorum
Kendine bir iyilik yap ve AYRIL. Yada sende aynı şeyi yap birini mi gördün "ay ne yakışıklı, ay ne kaslı" de kizarsa da sende aynısını yapıyon ş...... de.

Tekmeyi bas gitsin kızım hiçmi kendine değerin yok ne demek seni başkalarıyla kıyaslıyor

E 1.70 kadin cirkin de olsa endamiyla dikkat çeker 1.72 adam tom cruise olsa yüzüne dönüp bakan olmaz ki toma bile yükselen yok seninkine noluyosa

Ayrılsana bunla ömür geçer mi sürekli seni aldatır belli ki beğenmiyor kendi eminim coook yakışıklıdır

Ayrılsana bunla ömür geçer mi sürekli seni aldatır belli ki beğenmiyor kendi eminim coook yakışıklıdır
Daha önceki eski kız arkadaşlarını aldatmış bunları da anlattı , ben bunları anlattıkça eminim ki sinirden ekranı ve beni yumruklamak istiyorsunuz haklı olarak . Resmen bir kaç aydır beynim yokmuş gibi yaşamışım ya şaka gibi

Eski erkek arkadaşın*

Seni bu kadar eleştiren Brad Pitt neden seninle sevgili olmuş acaba...şunu dusunemiyormusun adamın öz güven eksikliği var ve onuda senin üzerinden kendi egosunu tatmin ediyor...abaza pislik birde arkadaşına asılmış sen hala sesini çıkarma aferin devam et onun narsist kişiligi altında ezil....ve daha buraya gelip yardim istiyorsun ayrıl yavrum evladım ayrıl,anne,baba çocuğunu böyle gerizekalılar çocuğumuzu yerin dibine çeksin diye yetiştirmiyoruz

İlkler unutulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…