-
- Konu Sahibi birseysorupcikacagim
172 'ymiş ne mankeniKendi manken gibi mi
Kendine bir iyilik yap ve AYRIL. Yada sende aynı şeyi yap birini mi gördün "ay ne yakışıklı, ay ne kaslıİnstagramda yayın açan kadınları takip edip hoşuma gidiyor diyorben cidden tam bir salağım narsist biriyle nasıl oluyorum
Tekmeyi bas gitsin kızım hiçmi kendine değerin yokErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Hala neden bu adam??? Gerçek sevgi gerçek aşk böyle birşey değil. Üzülüyorum gerçekten neden kendinize bunu yapıyorsunuz.Ve sen de bu adamla devam ediyorsun :) daha ne yapmalı bu adam tam olarak senin ondan ayrılman için?
E 1.70 kadin cirkin de olsa endamiyla dikkat çeker 1.72 adam tom cruise olsa yüzüne dönüp bakan olmaz ki toma bile yükselen yok seninkine noluyosaBu durumu söylediğim tüm arkadaşlarım bana kahkaha atarak sen salaksın aynaya bak ve sonra ona bak cevap çok açık değil mi dediler. Ben de kendimi seven kendimle barışık biriyim. Dünyalar güzeli değilim ama girdiğim ortamda dikkat çektiğimi söylerler :/
Bilmem konu sahibine mi sorsak acaba ?Hala neden bu adam??? Gerçek sevgi gerçek aşk böyle birşey değil. Üzülüyorum gerçekten neden kendinize bunu yapıyorsunuz.
Ayrılsana bunla ömür geçer mi sürekli seni aldatır belli ki beğenmiyor kendi eminim coook yakışıklıdırErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Daha önceki eski kız arkadaşlarını aldatmış bunları da anlattı , ben bunları anlattıkça eminim ki sinirden ekranı ve beni yumruklamak istiyorsunuz haklı olarak . Resmen bir kaç aydır beynim yokmuş gibi yaşamışım ya şaka gibiAyrılsana bunla ömür geçer mi sürekli seni aldatır belli ki beğenmiyor kendi eminim coook yakışıklıdır
ay keşke şöyle diyebilseydim. olur da bana karma olur diye korkuyorum gerçi daha beter nasıl özgüven kırılır orasını düşünemiyorum bile :/Konu sahibi ne dedi keşke yanıma yakışmıyorsun diyr ayrılsaydın
Ex ten neden ayrilmistin peki?Önceki sevgilim tam olarak bahsettiğin gibiydi beni el üstünde tutuyordu. Sivilceli olduğum bir dönemde gelip özellikle sivilcemden öpüp çok güzelsin diyordu. Sanki dünyada başka kadın yokmuş gibi davranıyordu
Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Seni bu kadar eleştiren Brad Pitt neden seninle sevgili olmuş acaba...şunu dusunemiyormusun adamın öz güven eksikliği var ve onuda senin üzerinden kendi egosunu tatmin ediyor...abaza pislik birde arkadaşına asılmış sen hala sesini çıkarma aferin devam et onun narsist kişiligi altında ezil....ve daha buraya gelip yardim istiyorsun ayrıl yavrum evladım ayrıl,anne,baba çocuğunu böyle gerizekalılar çocuğumuzu yerin dibine çeksin diye yetiştirmiyoruzErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
İlkler unutulmaz.Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi