Erkek arkadaşım dış görünüşümü beğenmiyor

Neden seni bu kadar aşağı çeken,değersiz hissettiren biriyle devam ediyorsun ki...lütfen kendine gel ve değerini bilen biriyle ol..bu şahsı tamamen hayatından çıkar...
Sanırım duygusal olarak hassas olduğum bir zaman diliminde hayatıma girdi ve istemsiz şekilde bağlandım. Son iki aydır aynaya bakarken acaba gerçekten güzel değil miyim diye düşüncelere girdim. Öz değerimi ve şefkatimi aldı götürdü

Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi
Değişti mi diye mi soruyorsunuz hala. Bu inlsanlar asla değişmez. Hayatınızdan atın. Ve sonsuza kadar unutun

Duygusal yorgunluğunuzu bir kenara koyun artık da gerçekleri görün. Aşağılanıyorsunuz,eziliyorsunuz ve buna ses çıkarmıyorsunuz. Silkelenin kendinize gelin ayrılın

Aslında bu duyguların temelinde kız çocukların sevgisiz,değersiz büyütülmesi geliyor,bu duygu size tanıdık geliyor ve kopamıyorsunuz..olabilir mi

Canım benim at şu at gözlüklerini begenmiyosan kapi orda de. Madem guzel hatun ariyo yol ver gitsin istedigiyle olsun ne bu kafayi yicem bilmem ne demelere gururlu ol azcik bee s.ktr gitt diceksin.Dönerse senindir, dönmezse iskender de geç

Ee bu kadar yazildi cizildi sonuc? Ne yapmaya karar verdiniz? Aynen devam edecekseniz neden konu actiniz?
Az evvel mesaj attım ben devam etmek istemiyorum diye. Kendimi paranoyak etmiştim ben yanlış düşünüyorum diye ama bunca yorumdan sonra duygusallığımın beni kör ettiğini gördüm

Gönül kimi severse güzel odur demişler. Ne çirkin konuşmalar bunlar. Kendisi ile ilgili bir problemi varki sizin özgüveninizi düşürmeye çalışıyor çok salak bir davranış ya madem güzel bulmuyor niçin sizinle. Terbiyesiz çok sinirlendim ne hakkı var bir kadını bu şekilde psikolojik olarak düşürmeye çalışmaya.

Başka biri anlatsaydı benim yaşadıklarımı o kızı kollarından tutar silkeler kendine gel kızım gittiğin yol yol değil derdim. Olayın içinde olunca duygular psikoloji her şey insanı tabiri caizse kör ediyormuş. Zararın neresinden dönsem kardır bugün bu site ve yanımda olan bunca güzel kadın sayesinde kendimi tekrardan buldum. Sizin yorumunuzla tüm yorum yapıp destek olan herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz , hep iyi insanlarla karşılasın

Tekmeyi basmalısın sen kimsin beni beğenmiyorsan diyip kendi yoluna bakmalısın canım

Neden bu kişi hala erkek arkadaşın merak ediyorum?

Teşekkürler, sizde iyi ki varsınız. Bazen herkesin basireti bağlanır dediğiniz gibi nerden dönsek kardır. Umarım bundan sonra kıymetinizi bilecek biri ile karşılaşırsınız. Gözünüzü açtığınız, kendinize sahip çıktığınız için tebrik ederim. Çok mutlu olun

Daha fazla kendine saygını kaybetmeden ve travmatize olmadan bu erkek arkadaşından derhal ayrılmanı öneriyorum. Kimseye bağlı değilsin ve kimsenin sevgisine muhtaç değilsin hele ki seni eleştiren bir adama.. Eğer öyle düşünüyorsan öz değer ve kendini sevme çalışmalarına başla. Bunlar ufak meditasyonlar bile olabilir. Okurken çok kızdım. Seni olduğun gibi sevecek birileri var. Bu insandan derhal ayrıl ve kendine odaklan. Çünkü sen çok güzel ve değerlisin.

Hâlâ ne yapmalıyım diye soruyor musun cidden ? Mesela s.. çekebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…