- 19 Mayıs 2020
- 46.334
- 207.236
- Konu Sahibi birseysorupcikacagim
Azcık eli yüzü düzgün, ağzı da laf yapıyor diye adam yerine konmuş ortalama bir kamil. Acıma ez geç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bunları söyleyen sevgilinin yanında bir dk durmam kendisi çok mu yakışıklı mı fizikle dalga geçenden nefret ediyorumErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Ya bi erkeğin fikri neden bu kadar hayatınızı etkiliyor eşiniz de değil sevgiliniz bence eşiniz olmasın da böyle biri sevgiliyken böyle olan evliyken nasıl olur kim bilir yol verin gitsin kendinizi değersiz hissettiğiniz yerde asla kalmayın sen çok değerlisin o aptal bunu unutmaErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Sen daha guzellerine layıksın sorun sen de degil bende de, gönderErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
aynı baskısıyı sende ona yap bi birini görünce bu senden yakışıklı de ez yani egosunu kendiyle çelişsin sonra poposuna vur tekmeyi gönder kim bilir hangi umut kafalı için bu kadar üzülüyorsunErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Şu her sorunlu kişiye narsist teşhisi koyma işinden bi vazgeçin Allah aşkınaİnstagramda yayın açan kadınları takip edip hoşuma gidiyor diyor ben cidden tam bir salağım narsist biriyle nasıl oluyorum
Ne değişmesi ya, kimse değişmez, ayrıca değişse bile böyle terbiyesiz birinin o cümle ve muamelelerini unutabilecek misin?Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi
narsist değil bence ezik. senin özgüvenini düşürüp kendine esir etmeye çalışıyorÇoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi
Yardım mı ? Şu erkek müsveddesinden ayrılmak gelmedi mi aklınıza ?Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
ay bir de bulmuş o cücük boyuna senin gibi at gibi kızı, ettiği laflara bak.Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi