Erkek arkadaşım dış görünüşümü beğenmiyor

Ay klasik "ben daha iyileriyle olabilirim ama seninleyim o yüzden benden asla kopma, seni kendime bağımlı yapayım" taktiği. Aşağılayıp, özgüven düşürüp sonra bilinçdışı "aaa ne kadar şanslıyım o olmasa bana kim bakar :KK43:" ya da "ben ayrılırsam hemmeen gidip daha güzelini bulur asla bırakmayayım o_O" düşüncesi uyandırmaya çalışan tiplerden belli ki. Ayrıl bence harcadığın zamanına yazık.

Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler :KK43:
Bana bunları söyleyen sevgilinin yanında bir dk durmam kendisi çok mu yakışıklı mı fizikle dalga geçenden nefret ediyorum

Böyle bir erkeğe 5 yılımı verdim ne zaman ondan ayrıldım peşimde köpek oldu:) Ve güzel olduğumu farkettim insanlar sıkça söyler

Ne olacak bu insanların kendine zulmeden kişilerde diretmesi hali? Her türlü ilişkide aynı noktadayız.

Ya gercekten anormal birseyiniz yoksa, nerde oturup kalkacaginizi ne gerede ne giyeceginizi biliyorsaniz nasil bu lafi gururunuza yedirip devam edersiniz? Öz sayginiz hic mi yok?
He yaninizdaki adamin assagilik kompleksine sahip oldugunu, guzel bulmadigi seyin siz degil o olduguna da bahse girerim

Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler :KK43:
Ya bi erkeğin fikri neden bu kadar hayatınızı etkiliyor eşiniz de değil sevgiliniz bence eşiniz olmasın da böyle biri sevgiliyken böyle olan evliyken nasıl olur kim bilir yol verin gitsin kendinizi değersiz hissettiğiniz yerde asla kalmayın sen çok değerlisin o aptal bunu unutma

Sen daha guzellerine layıksın sorun sen de degil bende de, gönder

Böyle bir salaktan lütfen ayrıl .
Kendine bir iyilik yap.
İnsan sevdiği insanı en güzel görür .
Terbiyesiz herif .
Neden kendini ezdiriyorsun ekmeğini suyunu mu veriyor bu adam ?

Seni bu şekilde yargılayan birini nasıl hayatında tutabiliyorsun? Ay ben olsam s.... çekmiştim şimdiye gurursuz muyum canım ben böyle biriiyle hala muhattap olucam.

Benim de ilk erkek arkadasim cok cirkindi yani bunu ben demiyorum, kendisi ve cevredeki herkes soyluyor. Hic bir zaman dis gorunusuyle alakali kirici yorum yapmadim. Kendisi cok pesimden kosmustu ben de salaklik iste ya gercek ask buysa diye sonunda sans vermistim. Bir de cok disa donuk eglenceli biriydi, universitenin kaymakami gibi herkesi tanirdi. Baslardabeni surekli overken, bir kac ay sonra bana "sen aslinda cok guzel degilsin ama tam benim tipimsin" demisti. Cok sasirdim cunku bana ilk goruste asik olan uyku uyuyamayan adam beni nasil cok guzel bulmaz. Bir de evet 20lerinin basindaki cogu genc kiz gibi kendimi cok guzel buluyordum. Soylemezdim hic ama icten ice kimseyi kendimden guzel bulmazdim. Simdi donup baktigimda evet Angelina Jolie degildim ya da dunyaca unlu bir manken gibi gosterisli degildim. Tum erkekler pesimde degildi ama askindan olmesini gectim, aramda bu kadar guzellik acisindan fark olan kisi bana durduk yere neden bunu der? Yani ben eger 7 isem, o 0di 1 bile degil. Ben hemen sinirlenip ayrilmistim. Cunku onun ne haddine bana boyle bir laf etmek. Sonradan ozurler diledi pesimden kostu ve affettim. Lafini da tam geri almadi bu arada, sonucta soyledigi bir laf ne diyecek ki yaninda komplekse girdigim icin yalan soyledim mi diyecek. keske affetmeseydim. Ama o gun tektir. 2 yil iliskimiz oldu. Bu tur bir laf katiyyen soyleyemedi bir daha.

aynı baskısıyı sende ona yap bi birini görünce bu senden yakışıklı de ez yani egosunu kendiyle çelişsin sonra poposuna vur tekmeyi gönder kim bilir hangi umut kafalı için bu kadar üzülüyorsun

İnstagramda yayın açan kadınları takip edip hoşuma gidiyor diyor :KK43: ben cidden tam bir salağım narsist biriyle nasıl oluyorum
Şu her sorunlu kişiye narsist teşhisi koyma işinden bi vazgeçin Allah aşkına:KK53:
Herif ezik, saygısız, senin üzerinden ego tatmin ediyor, sana saygısı olmadığı ve değer vermediği için de dan dun konuşuyor rahatça. Sen de özgüven zedelenmesi yaşadığın ve kendini eksik gördüğün için onu bi halt zannedip hak veriyor, iyice eziliyorsun.
Kimse sana böyle bi muamele yapamaz.
Sana dünyanın en güzel kadınısın gibi davranmayan biriyle birlikte olmamalısın.

Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi
narsist değil bence ezik. senin özgüvenini düşürüp kendine esir etmeye çalışıyor

şimdi hemen bas tekmeyi. her yerden engelle malı

Son düzenleme:
Yardım mı ? Şu erkek müsveddesinden ayrılmak gelmedi mi aklınıza ?

Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi
ay bir de bulmuş o cücük boyuna senin gibi at gibi kızı, ettiği laflara bak.

kıskanıyor bacım seni. eminim aşırı güzelsindir. bas tekmeyi 190lık erkek bul yanına yakışır.

ayrılırken de şey yaz. "yanıma yakışır bir erkek istiyorum sen yanımda cüce gibi kalıyorsun bebeğim sorry." böyle de engelle her yerden

X