- 8 Şubat 2024
- 3.027
- 4.122
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Yüzünü ekmeğe sürüp yiyecekmisin derdi benim büyükler ...Yok guzel olacakmisin yok zengin Çok zenginsem kendime kimseye değil yani bu bir.İkincisi kime göre neye göre güzel...Kime göre neye göre çirkin.Dedikoducu küfürbaz ukala insanlara saldıran insanlar hep çirkindir bence başarıyı kıskananlar kıskançlar en cirkinlerdir bu hayatta.Temiz ol bakımını yap içini zenginlestir gülümse birşeyler öğren aşama aşama karakterini güçlendir.Sonrasi kişiye kalmış estetik bakım spor bilmemne isteyen yapar istemeyen yapmaz.Al mesela ben kıvrım severim bunun için kilo aldım kime ne ben böyle seviyorum diye incecik insanlar cirkinmi kimin haddine.Guzellik beyinde bak yeminle tamam dış görünüş kendimize saygımız temiz olalım hijyene dikkat edelim velakin iki vampir tırnağı taktırıp iki kelime konusmayi bilmeyip hep dışa yatırım yapıp içini beslemeyen insanlar da hani o pazarda satılan aynı model bin adet gömlek varya aynı renk hah işte tamda o kıvamdalar.Sagliginiza kavuşun kendinize bu kadar acımasız olmayın bence.Sohbet aura diye birşey var kesinlikle var hayat biblo gibi koy köşeye bak bak geçmiyor.Beni beslemeyen bana birşey katmayan insan benim için güzel değil mesela.Ne yapacağım onunla sıkılırım kafayı tamamen görünüşe takmış bir insanda aynı etkiyi yapar bende.Ben kusurlarimi seviyorum secmeyip estetik olanada karşı değilim.Beyindeki algıyı düzeltmedikce yapay yolla güzel olsada insan içindeki o yetmez duygusu geçmiyor malesef.Birde yaş almak diyede birşey var nereye kadar yani estetik nereye kadar hep en güzeli en iyisi .