Erkek arkadaşım dış görünüşümü beğenmiyor

Çok doğru söylüyorsun bunları bilmeme rağmen enayi gibi devam ediyor olmam beni de delirtiyor .

Buna nasıl yardım edilebilir ki ?
Ben sevgilini merak ettim ; g.tu göbeği salmış,elinde tesbih sallayan bir ayı canlandi gözümde.
Senden daha güzeliyle olan birlikteliği ile kasti da eli olsa gerek.
Benim anlamadığım : Sevgilin denecek kazma, senin ağzına umumi tuvalet misali her fırsatta s.carken senin bunu sineye çekmen.
Sen de hak ediyorsun sanki.
Şu tavirlara katlandığına göre.

Kıvanc tatlıtugda yok bu ozguven yıgıdo neden demıyorsunuz?Ve neden hala erkek arkadasınız????

Benim savunmasız olduğum bşr anda beni buldu. Deprem bölgesinden çıktım o zamandan bir tık önce tanışmıştık ve bu olaylar yüzünden hepten ona kendimi kaptırdım. Duygusal açıdan yorgun ve üzgün olduğum bir zamandı yoksa normalde bana hiçkimse en ufak bir yerime laf söylemesine izin vermezdim

Bu adamla devam etme. Motivasyonunuz ne? Aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor?
Devam edin bir de evlenin bakalım nasıl bir hayatınız olacak. Burdan belli de siz de görün yaşayarak
Benim savunmasız olduğum bşr anda beni buldu. Deprem bölgesinden çıktım o zamandan bir tık önce tanışmıştık ve bu olaylar yüzünden hepten ona kendimi kaptırdım. Duygusal açıdan yorgun ve üzgün olduğum bir zamandı yoksa normalde bana hiçkimse en ufak bir yerime laf söylemesine izin vermezdim

Neden seni bu kadar aşağı çeken,değersiz hissettiren biriyle devam ediyorsun ki...lütfen kendine gel ve değerini bilen biriyle ol..bu şahsı tamamen hayatından çıkar...

Adam sizin erkek arkadaşınız olmamalı,niye sizi sürekli aşağılayan adamın dibindesiniz?
Hakaret edilmek,kiyaslanmak, aşağılamak hoşunuza mı gidiyor.
" Sen benden daha iyilere layıksın beybisi al sana top sektire sektire şuradan git diyebilmelisiniz ."

Şu an neyi bekliyorsunuz peki?

Siz güzelsiniz. Ondan ayrılamayın diye özgüveninizi düşürüyor. Ayrılmazsanız hayatta iş, arkadaş, sosyallik her alanda mahvedecek ve siz daha da dibe çökmenizi sağlayınca özgüveniniz kalmayacak. Böylece ondan ayrılmayacaksınız. Hayatınızın mahvolmasını istemiyorsanız ayrılın. Net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…