- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 5.371
-
- Konu Sahibi birseysorupcikacagim
Çok doğru söylüyorsun bunları bilmeme rağmen enayi gibi devam ediyor olmam beni de delirtiyor .Sözde ''adam'' 50 kişiyle birlikte olmayı marifet olarak düşünerek bunu sana söylüyor(oysa çok basit erkek o....)
Yayınlarda kızları takip ediyor bununla da övünüyor, seni kötülüyor... Be kızım sen allahtan daha bela mı istiyorsun? Sal şu adamı bu adam seni mutlu edemez sadece seni ezikleyerek özgüvenini düşürür kendine gel silkelen sen değerlisin unutma.
Sen kendini brad pitt mi sanıyorsun totoş deseydin
Kıvanc tatlıtugda yok bu ozguven yıgıdo neden demıyorsunuz?Ve neden hala erkek arkadasınız????Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Benim savunmasız olduğum bşr anda beni buldu. Deprem bölgesinden çıktım o zamandan bir tık önce tanışmıştık ve bu olaylar yüzünden hepten ona kendimi kaptırdım. Duygusal açıdan yorgun ve üzgün olduğum bir zamandı yoksa normalde bana hiçkimse en ufak bir yerime laf söylemesine izin vermezdimBuna nasıl yardım edilebilir ki ?
Ben sevgilini merak ettim ; g.tu göbeği salmış,elinde tesbih sallayan bir ayı canlandi gözümde.
Senden daha güzeliyle olan birlikteliği ile kasti da eli olsa gerek.
Benim anlamadığım : Sevgilin denecek kazma, senin ağzına umumi tuvalet misali her fırsatta s.carken senin bunu sineye çekmen.
Sen de hak ediyorsun sanki.
Şu tavirlara katlandığına göre.
evet neden devam edesin ki. haklısın.Çok doğru söylüyorsun bunları bilmeme rağmen enayi gibi devam ediyor olmam beni de delirtiyor .
Brad pitt ince çizgimiz lütfenhiç güleceğim yoktu Müge anlı sen misin
Sizin yerinize biz mi ayrilalim? Ben salagim aptalim demekle olmaz o is ,bitti diyeceksiniz bitecek kuzumİnstagramda yayın açan kadınları takip edip hoşuma gidiyor diyorben cidden tam bir salağım narsist biriyle nasıl oluyorum
Benim savunmasız olduğum bşr anda beni buldu. Deprem bölgesinden çıktım o zamandan bir tık önce tanışmıştık ve bu olaylar yüzünden hepten ona kendimi kaptırdım. Duygusal açıdan yorgun ve üzgün olduğum bir zamandı yoksa normalde bana hiçkimse en ufak bir yerime laf söylemesine izin vermezdimBu adamla devam etme. Motivasyonunuz ne? Aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor?
Devam edin bir de evlenin bakalım nasıl bir hayatınız olacak. Burdan belli de siz de görün yaşayarak
Neden seni bu kadar aşağı çeken,değersiz hissettiren biriyle devam ediyorsun ki...lütfen kendine gel ve değerini bilen biriyle ol..bu şahsı tamamen hayatından çıkar...Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Adam sizin erkek arkadaşınız olmamalı,niye sizi sürekli aşağılayan adamın dibindesiniz?Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Şu an neyi bekliyorsunuz peki?Benim savunmasız olduğum bşr anda beni buldu. Deprem bölgesinden çıktım o zamandan bir tık önce tanışmıştık ve bu olaylar yüzünden hepten ona kendimi kaptırdım. Duygusal açıdan yorgun ve üzgün olduğum bir zamandı yoksa normalde bana hiçkimse en ufak bir yerime laf söylemesine izin vermezdim