Erkek arkadaşım dış görünüşümü beğenmiyor

Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi

Erkek arkadaşın iğrenç biri.

Ve bu kişi hala erkek arkadaşın mı? Seni eziklemesinden zevk mi alıyorsun? Bu şahıs seni gerçekten seviyor olsaydı kusurlarınla sever seni prensesler gibi hissettirirdi ben de kendimi aman aman güzel bulmam ama erkek arkadaşım her zaman beni över özgüvenimi yükseltir. Seninle bu kadar dalga geçen bir insan ise sen de ona ''benim kriterlerime uymuyorsun'' ya da ''benim için uygun değilsin, sana fazla geliyorum'' der ayrılır ve direkt engellerim ki şok yaşasın.

Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi

Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi
6 ay kapımda yattı ama yatarken bile şu cümleyi kırdu "istesem şimdi senden güzelini, uzununu zayıfını bulurım ama buna rağmen seni istiyorum" yani giderken bile yıkma peşindeydi

Bu söylediklerinden sonra sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz? Ben olsam sürekli onu eleştirirdim ağzın kokuyor sanki dişinii fırçaladın mı, yüzüne ne olmuş bir garip duruyorsun, ter kokuyorsun , Keşke daha uzun olsan yanımda kısa duruyorsun sanki. Ben uzun bir kızım keşke sen de 1.90 olsaydın vs. Onu rencide edici şeyler söyler Sonra artık seni begenmiyorum diyip k.çına tekmeyi basardım

Tüh bee ben bunu bürötek ikizler erkeği yapıyor zannediyordum:) benim eski sevgilim de ikizlerdi tam bür ruh hastasıydı adamdan sonra kendimi buldum. :)
Her şeyin yaşanmasının bir sebebi vardır derler ya bende ondan sonra kendimi buldum. Hem fiziksel hem ruhsal olarak olabileceğimin en üst versiyonu oldum. O olmasaydı asla bunlarla uğraşmazdım

Kendini değerli gösterme derdinde seni manibule etmesine izin verme

Önceki sevgilim tam olarak bahsettiğin gibiydi beni el üstünde tutuyordu. Sivilceli olduğum bir dönemde gelip özellikle sivilcemden öpüp çok güzelsin diyordu. Sanki dünyada başka kadın yokmuş gibi davranıyordu

Bu psikopatla 50 kişi nasıl birlikte olmuş, eğer doğruysa tabi.50 kişi dediği de oradan buradan eskortlar falandır.gezmemiştir ki kızların yanında.bak bu lafında bile kendi komplekslerini dışarıya vurmuş bir psikopat var. Adam salt kompleks ve yetersizlik duygusundan oluşuyor.kafasinda normal olan hiçbir şey olduğunu sanmıyorum.gitsin anası, babası tedavi etsin bunu.5 cm uzun olsa boyuna da laf ederdi bu herif senin. Aynı boyda olunca o kadar da değil demiş bu manyak bile

siz kendinizi güzel buluyor musunuz? bugüne kadar çok güzel olduğunuz söylendi mi eş dost tarafından ?
Bu durumu söylediğim tüm arkadaşlarım bana kahkaha atarak sen salaksın aynaya bak ve sonra ona bak cevap çok açık değil mi dediler. Ben de kendimi seven kendimle barışık biriyim. Dünyalar güzeli değilim ama girdiğim ortamda dikkat çektiğimi söylerler :/

Ne güzel hissettirmiş işte hala aklında mesela sana hissettirdiğini unutamamışsın.
Biz kadınlar, her şeyin en güzelini ve en iyisini hakediyoruz. Senin bu çocuğa yapman gereken tek şey hadi naş naş işim yok seninle ben daha iyisini hakediyorum deyip yol vermen.

o zaman neden böyle davrandığı açık. özgüvenini kırıp bana kimse bakmaz diyerek ona daha çok bağlanman için yapıyordur. seni yetersiz hissettirmesine izin verme.

Sözde ''adam'' 50 kişiyle birlikte olmayı marifet olarak düşünerek bunu sana söylüyor(oysa çok basit erkek o....)
Yayınlarda kızları takip ediyor bununla da övünüyor, seni kötülüyor... Be kızım sen allahtan daha bela mı istiyorsun? Sal şu adamı bu adam seni mutlu edemez sadece seni ezikleyerek özgüvenini düşürür kendine gel silkelen sen değerlisin unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…