- 11 Mart 2023
- 21
- 37
-
- Konu Sahibi birseysorupcikacagim
Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti miEski sevgilim de böyle yapardı. Muhtemelen ondan daha üstün özelliklere sahipsin seni elinde tutmak için yapıyor. Bir süre sonra seni benden başkası sevmez vs laflarına başlayacak. Tecrübeyle sabit. Tekmeyi basınca da kapımda yatmıştı
Erkek arkadaşın iğrenç biri.Erkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Tüh bee ben bunu bürötek ikizler erkeği yapıyor zannediyordum:) benim eski sevgilim de ikizlerdi tam bür ruh hastasıydı adamdan sonra kendimi buldum. :)
Ne ilgisi var ki.ne çirkin kadınların peşinde pervane olan, ilgiye, iltifata boğan partnerleri var.siz kendinizi güzel buluyor musunuz? bugüne kadar çok güzel olduğunuz söylendi mi eş dost tarafından ?
Ben fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söylediBe olsam ayrılmadan bir kaç gün önce fiziksel özelliklerine bahane bulup ondan ayrılıyormuşum gibi yapardım. Fazla kılın var bazı adamlara bakıyorum cillop gibi. Karışıkların başlamış fazlalıkların var. Şu kaslı adamlar gibi olamadın falan deve ayrıl
6 ay kapımda yattı ama yatarken bile şu cümleyi kırdu "istesem şimdi senden güzelini, uzununu zayıfını bulurım ama buna rağmen seni istiyorum"Çoğu arkadaşım da aynısını söyledi hem dış görünüş hem de statü açısından ondan daha iyisin diye. Peki tekmeyi bastıktan sonra değişti mi
Bu söylediklerinden sonra sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz? Ben olsam sürekli onu eleştirirdim ağzın kokuyor sanki dişinii fırçaladın mı, yüzüne ne olmuş bir garip duruyorsun, ter kokuyorsun , Keşke daha uzun olsan yanımda kısa duruyorsun sanki. Ben uzun bir kızım keşke sen de 1.90 olsaydın vs. Onu rencide edici şeyler söyler Sonra artık seni begenmiyorum diyip k.çına tekmeyi basardımErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Her şeyin yaşanmasının bir sebebi vardır derler ya bende ondan sonra kendimi buldum. Hem fiziksel hem ruhsal olarak olabileceğimin en üst versiyonu oldum. O olmasaydı asla bunlarla uğraşmazdımTüh bee ben bunu bürötek ikizler erkeği yapıyor zannediyordum:) benim eski sevgilim de ikizlerdi tam bür ruh hastasıydı adamdan sonra kendimi buldum. :)
konu sahibi herkesin beğendiği bir kız ise erkek arkadaşı ona güzel değilsin diyerek manipüle ediyor özgüvenini bilerek düşürmeye çalışıyordur.Ne ilgisi var ki.ne çirkin kadınların peşinde pervane olan, ilgiye, iltifata boğan partnerleri var.
Kendini değerli gösterme derdinde seni manibule etmesine izin vermeErkek arkadaşım dış görünüşümü eleştiriyor. Hatta beni güzel bulmadığını bile düşünmeye başladım. Daha önceden senden daha güzel kadınlarla birlikte oldum ama seninle daha iyi anlaşıyorum gibi bir şey dedi. Bir arkadaşımı görünce üzülme ama senden daha güzel dedi. Bir iş başvurusu yaparken seni alacaklarını mı sanıyorsun oraya kusursuz vitrin mankeni gibi kadınları alıyorlar dedi. Ne yapmalıyım delirmek üzereyim. Özgüvenimi kırdı sürekli kendimi başkalarıyla kıyas etmeye başladım. Yardım edin kız kardeşler
Önceki sevgilim tam olarak bahsettiğin gibiydi beni el üstünde tutuyordu. Sivilceli olduğum bir dönemde gelip özellikle sivilcemden öpüp çok güzelsin diyordu. Sanki dünyada başka kadın yokmuş gibi davranıyorduVe bu kişi hala erkek arkadaşın mı? Seni eziklemesinden zevk mi alıyorsun? Bu şahıs seni gerçekten seviyor olsaydı kusurlarınla sever seni prensesler gibi hissettirirdi ben de kendimi aman aman güzel bulmam ama erkek arkadaşım her zaman beni över özgüvenimi yükseltir. Seninle bu kadar dalga geçen bir insan ise sen de ona ''benim kriterlerime uymuyorsun'' ya da ''benim için uygun değilsin, sana fazla geliyorum'' der ayrılır ve direkt engellerim ki şok yaşasın.
Ay her kepazeye de narsist demeyin ya fenalik geldi. Bul ondan yakisiklisini ve bas tekmeyi.İnstagramda yayın açan kadınları takip edip hoşuma gidiyor diyorben cidden tam bir salağım narsist biriyle nasıl oluyorum
Bu psikopatla 50 kişi nasıl birlikte olmuş, eğer doğruysa tabi.50 kişi dediği de oradan buradan eskortlar falandır.gezmemiştir ki kızların yanında.bak bu lafında bile kendi komplekslerini dışarıya vurmuş bir psikopat var. Adam salt kompleks ve yetersizlik duygusundan oluşuyor.kafasinda normal olan hiçbir şey olduğunu sanmıyorum.gitsin anası, babası tedavi etsin bunu.5 cm uzun olsa boyuna da laf ederdi bu herif senin. Aynı boyda olunca o kadar da değil demiş bu manyak bileBen fiziksel olarak ona hiç eleştiride bulunmadım ama bir keresinde dayanamadım keşke boyun daha uzun olsaydı (ben 1.70 o 1.72) dedim yüzü düştü ben halimden gayet memnunum elli küsür kişiyle birlikteliğim oldu kimse şikayet etmedi gibi şeyler söyledi
Bu durumu söylediğim tüm arkadaşlarım bana kahkaha atarak sen salaksın aynaya bak ve sonra ona bak cevap çok açık değil mi dediler. Ben de kendimi seven kendimle barışık biriyim. Dünyalar güzeli değilim ama girdiğim ortamda dikkat çektiğimi söylerler :/siz kendinizi güzel buluyor musunuz? bugüne kadar çok güzel olduğunuz söylendi mi eş dost tarafından ?
Ne güzel hissettirmiş işte hala aklında mesela sana hissettirdiğini unutamamışsın.Önceki sevgilim tam olarak bahsettiğin gibiydi beni el üstünde tutuyordu. Sivilceli olduğum bir dönemde gelip özellikle sivilcemden öpüp çok güzelsin diyordu. Sanki dünyada başka kadın yokmuş gibi davranıyordu
o zaman neden böyle davrandığı açık. özgüvenini kırıp bana kimse bakmaz diyerek ona daha çok bağlanman için yapıyordur. seni yetersiz hissettirmesine izin verme.Bu durumu söylediğim tüm arkadaşlarım bana kahkaha atarak sen salaksın aynaya bak ve sonra ona bak cevap çok açık değil mi dediler. Ben de kendimi seven kendimle barışık biriyim. Dünyalar güzeli değilim ama girdiğim ortamda dikkat çektiğimi söylerler :/