erkek arkadaşım çok pis

Şimdi sıkıntı olmaz gibi görünür evlenince kolay olmuyor böyle seyler

Bence bu konuda annesi olacaksınız..O dağıtacak siz düzelteceksiniz.Eller yıkanmayınca hayatım ellerini yıka hadi diceksiniz.Ya kızmak yerine utandıracaksınız..Mesela o tırnak yerken usulca uzaklaşma hareketine giriceksiniz.Ya da ayaklar pis olunca ayakların biraz kötü görünüyor yıkayabilirmisin diceksiniz..Kavgayla olacak iş değil.Biraz mahçup etmek lazım birazda sabır..

merhabalarr tek derdim bu olur umarım ama benim için ciddi bir sorun bu. 3 yıllık bir ilişkim var aynı şehri kazandık geldik. geçen yıl ben öğrenci evine tek çıkmıştım o da benimle birlikte kalıyordu. benim sorunum gerçekten çok pis bir insan olması.

aslında karakteri çok düzgün, çok sevilesi, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı ve herkes tarafından sevilen, kendini sevdirebilen biri
ancak tekkkk sorun gerçekten çok pis, pasaklı, dağınık bir insan oluşu.
pis den kastım; duşunu falan düzenli olarak alıyor tabi benim kastettiğim şey,
çoraplarının yatağın içinden çıkıyo olması
aynı çorabı kokmuyor veya az kokuyorsa günlerce giymesi
üstünü değiştirirken üstünden çıkanı oraya buraya savurması
tuvaletten çıkınca el sabunlamaması
pis yerlerde yalınayak gezip o ayakla yatağa girmeleri
bacaklarındaki batıkları sıkıp (genelde yatakta) rastgele bir yerlere fırlatışları.....
tırnaklarını yiyip koparıp yere tükürmesi (evin içine)
dişlerini zorla fırçalatıyo oluşum

çok fazla şey var ama beni az çok anlamışsınızdır
geçen yıl yalnızdım şimdi ev arkadaşlarım var
burası bir öğrenci evi ve elimizde süpürge vileda gezemiyoruz ve ev içinde de ayakkabıyla gezdiğimiz çok oluyor.
mesela geliyor bize, çıkarıyor ayakkabısını, dolanıyor evde sonra gidiyor yatağa giriyor o ayakla
ben kızınca da" çok bağırıyormuşum, çarşafı yıkarım nolmuş, çok bunaltıyomuşum" bilmem ne bilmem ne

yere birşey döker asla silmez günlerce aylarca beklesin. neymiş rahatsız oluyorsam temizlicekmişim. kendisi rahatsız olmuyormuş.
onu annesi bile düzeltememiş ben hiç düzeltemezmişim.
ben senin annen değilim elin kızıyım ben senin peşinde temizlik yapamam her zaman dedim.
çok kavga ettim çok kalbini kırdım ben senin arkanı toplamak zorunda değilim diye.

yok yok yok iflah olmuyor 3 senedir defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk. yok!
hiç ilerleme kaydetmedi mi etti, terlikle geziyor evde. ama 2 giyiyorsa 3 de unutuyor giymeyi.
tuvalete girince kapıda bekliyorum kapıyı açınca beni görüyor dönüyor ellerini sabunluyor vesaire.

ama ben istiyorum ki bunları benim zorumla yapmasın. ellerini ben istiyorum diye yıkamasın. terliksiz gezmekten kendi de tiksinsin. yalınayak gezince ben çığırmadan ayaklarını yıkasın istiyorum.
çünkü ayaklarını da kesinlikle yıkamıyor neymiş su soğukmuş. öyle işte.
bunlar sabahın bi vakti aklıma gelen detaylar sadece. inanın 3 yıldır canıma tak etti yani

dertsiz başıma dert aramıyorum gerçekten ben arka toplamaktan döktüğü batırdığı şeylerden çok rahatsızım yok mu akıl verecek :KK43:
Kızım sen iimisin. Koşarak uzaklaş ordan, yarın çok vurursun kafana

merhabalarr tek derdim bu olur umarım ama benim için ciddi bir sorun bu. 3 yıllık bir ilişkim var aynı şehri kazandık geldik. geçen yıl ben öğrenci evine tek çıkmıştım o da benimle birlikte kalıyordu. benim sorunum gerçekten çok pis bir insan olması.

aslında karakteri çok düzgün, çok sevilesi, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı ve herkes tarafından sevilen, kendini sevdirebilen biri
bacaklarındaki batıkları sıkıp (genelde yatakta) rastgele bir yerlere fırlatışları.....

burası bir öğrenci evi ve elimizde süpürge vileda gezemiyoruz ve ev içinde de ayakkabıyla gezdiğimiz çok oluyor.
mesela geliyor bize, çıkarıyor ayakkabısını, dolanıyor evde sonra gidiyor yatağa giriyor o ayakla
ben kızınca da" çok bağırıyormuşum, çarşafı yıkarım nolmuş, çok bunaltıyomuşum" bilmem ne bilmem ne

yere birşey döker asla silmez günlerce aylarca beklesin. neymiş rahatsız oluyorsam temizlicekmişim. kendisi rahatsız olmuyormuş.
ben senin annen değilim elin kızıyım ben senin peşinde temizlik yapamam her zaman dedim.
çok kavga ettim çok kalbini kırdım ben senin arkanı toplamak zorunda değilim diye.

yok yok yok iflah olmuyor 3 senedir defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk. yok!
hiç ilerleme kaydetmedi mi etti, terlikle geziyor evde. ama 2 giyiyorsa 3 de unutuyor giymeyi.
tuvalete girince kapıda bekliyorum kapıyı açınca beni görüyor dönüyor ellerini sabunluyor vesaire.

ama ben istiyorum ki bunları benim zorumla yapmasın. ellerini ben istiyorum diye yıkamasın. terliksiz gezmekten kendi de tiksinsin. yalınayak gezince ben çığırmadan ayaklarını yıkasın istiyorum.
bunlar sabahın bi vakti aklıma gelen detaylar sadece. inanın 3 yıldır canıma tak etti yani

dertsiz başıma dert aramıyorum gerçekten ben arka toplamaktan döktüğü batırdığı şeylerden çok rahatsızım yok mu akıl verecek :KK43:

Iyyy tuvaletten çıkınca el yıkamaması en iğrenci. Elinden bişey yemeyin. Ya da vazgectim en iyisi ayrılın can çıkar huy çıkmaz demişler

Evli değilsin bir şey değilsin ne çekiyorsun bu adamı be canım. Ben 36 sene ailesi ile yaşayan adamı bile anca iflah ettim, uyara uyara. Seninki hem rahatsız olmuyor, hem sana saygısı yok. Daha üniversitede niye çekiyorsunuz bu adamları gez eğlen toz hayatını yaşa, ah ah şimdi okulda olsaydım...

3 senelik ilişkiyi sırf pasaklılıktan bitirmek... bilemiyorum, ailesi beni tanıyor seviyor, ailem de onu..
gerçekten çok saygılı efendi bana çok değer veren biri. pasak gerçekten bambaşka bi konu :/

sırf sen pissin diye ayrılalım diyemem ama bir kaç kez yüzüne dediğim bir şey var

"çok pis bi insansın ve ben böyle biriyle evlenmek istemiyorum, ha şimdi bunun için senden ayrılmam ancak düzelmediğin takdirde ilerde iş evliliğe gelince de o teklifini asla kabul etmeyeceğim."

Benim için temizlik hayati değerde mesela...

Nasıl öpüyorsun ya cidden midem bulandı:KK43:

başka şehirde öğrencilik hayatım başlayana kadar temizlik delisiydim, belki ucundan hala biraz öyleyim. ama ben de biraz pisliğe alıştım sanırım öğrenci evinde salıyor insan kendini. ama dağınıklık başka pislik bambaşka bişey.
sağolsun kendisinde hepsinden bolca var.

o bence zannediyor ki "konuşur konuşur susar okul bitince 6 sene birlikte olmuş olucaz sırf pasaklıyım diye de ayrılmaz benden sallıyor" (kendi de farkında pasaklı oluşunun ve bununla da mutlu)

Ama bu düşüncesini doğrular gibisiniz burda yazdıklarınızdan. Şimdiden 3 senelik ilişki biter mi bu yüzden diyorsunuz. Dağınıklık başka pislik başka; el yıkamamak falan nedir ya...

Çok üzgünüm ama bu bence son derece geçerli bir ayrılık sebebi. Ya katlanacaksınız ya ayrılacaksınız. Bir çocuğu eğitmek kolay ama çok afedersiniz kazık kadar adamı eğitmek çok zor. Ayrıca iğrenç çünkü evlenirseniz kendisini daha da salacak emin olun .

Siz daha sevgilisiniz sadece bu konuyu burda evli biri yazsa idi bütün herkes sen köle misin elin oğlunun arkasını toplamak için evlenmişsin eziksin diye yerden yere vurulurdu size artık hangi yorumların gelebileceğini tahmin ediyorsunuzdur.

Ya bu wc den çıkınca el yıkama olayı zaten alışılmış ve otomatik olarak yapılan birseydir bana göre.Hani dur ellerimi yıkayayım diye düşünmez zaten yıkarsın.Disleri fircalamakta öyle.Ben bu ikisini yapmadan yaşayabilen insanları anlayamıyorum .Rahatsız olmuyorlarmi?
Bu yüzden yani bazı alışkanlıkların sonradan edinilmesi çok zor.Yol yakınken ayrılın.Daginiklik bir yere kadar çekilirde pislik son nokta benim için.Esim böyle biri olsaydı soğurdum ondan zaten.siz nasıl soğumadınız ki?

O değil de körle yatanın şaşı kalkacağından korkuyorum :-)

Ayrılın, sonuçta kaç kere konuşmuşsunuz.. İnsan bi kereden anlar, bilemedin 2. sinde anlar ; ama çıkmadık candan ümit kesilmez diyorsanız devam edin. Ne diyeyim.

Konuyla alakasız ama resimdeki kedicik çokkk güzel sizin mi

Ben kendim topladığım için çok süper dağıtırım evimi:) ve arkamdan sürekli topla dense sinir olurum . Pis değilim dağınığım. Her öğlen tertemiz olan ev akşam dağınık oluyor..
Düzeltebileceğinizi sanmam bu huydur çünkü .

Bu adam değişmez bu net. Sen de belli ki temizlige önem veren birisin haliyle. Şunu da unutma evlendikten sonra şuan bir batiyorsa sana bunlar o zaman beş batacak. Daha az tahammül edebileceksin. O zaman şimdiki gibi ama şu su güzel yönleri de var diye kolay kolay soyleyemeyeceksin. Tabiki senin kararın böyle bir adamla ömür geçirebilir miyim diye iyi düşün . Ama ben artık şöyle dusunuyorum: evlenmeden önce herşey çok iyi olmalı ki evlendikten sonra normal seviyede olsun. Şimdiden bu kadar bunaliyorsan bu durumdan evlenince Allah yardımcın olsun.

Öyle aşırı titiz biri değilimdir ama temizliğe önem veririm yalnız aşırı dağınık biriyim annem arkamdan toplayınca kıyametleri koparırım çünkü o dağınıklıkta herşeyimin yeri belli aslın da :) nese konu sahibi yani kusura bakma ama midem bulandı sevgilinden dolayı nasıl katlanıyrsun cidden insan öpmek sarılmak istemez o yatağa da hayatta girmem ben mesela kendi ayaklarım temiz bile olsa ayak kısmı kayıp başıma gelsin deliririm ayak duyunca zaten tiksindim niyeyese ayakları sevmiyorum kendi ayaklarım dahil

Ben de ayaklardan tiksiniyorum bana hiç estetik gelmiyor sanki hep pismiş gibi :KK43: Yazın tek sevmediğim kısmı bu insanların ayaklarını görmek:KK43:

Daginik olmak ayri ama pis olmak bambaska bisey. Babannemler malesef cok pistirler ve bizede temizlik yaptirmazlar inan çok bayram aç gezmişizdir annemle.. tamam seninki belki yemek yapmicak ama bebegin oolunca nolcak? Hic mi doyurmicak bebegim yada kendi ailene, akrabana, tanidiga gittin adam wcye girdi el yikamadan cikti kendini kotu hissetmez misin

Ben de ayaklardan tiksiniyorum bana hiç estetik gelmiyor sanki hep pismiş gibi :KK43: Yazın tek sevmediğim kısmı bu insanların ayaklarını görmek:KK43:
Evet ben de ayak basılan yere oturmam kimsenin ayağı bana değmesin banyoya bile terlikle giriyorum tek dokunabildiğim ayaklar bebek ayakları onları öpüyorum bile tontik tontik kuzular :) ama bu ayak tiksintisi olan başka insanlar da duydum sanırım bir adı da vardır çok araştırmadım açıkçası :)

Okurken midem bulandı.Çözümü basit canım ya katlanacaksın buna ömür boyu arkasında dolanacaksın sürekli kontrol ediceksin ya da ayrılacaksın yoksa değişmez.Kişiliği olmuş artık bu durum onun.

X